Felháborodást keltett Palvin Barbi fotósorozata
2015. február 08. 09:30
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline |
Hát...én alapból egy arrogáns kis ribancnak tartom,és a személyiségéhez nagyon jól illenek ezek a képek. De ha "szakmailag" nézzük,szerintem elég amatőr fotók,a pózok pedig közönségesek.
2015. február 08. 12:11
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Nem tudom, mit esznek ezen a Palvin Barbin. Egy social-climber csaj, aki már nem a munkájával tűnik ki a modellek közül, hanem a celebeskedésével. Ezerszer inkább egy Mihalik Enikő vagy Axente Vanessza, mint Barbi.
2015. február 08. 12:43
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline |
nem a legjobb képek, de nem kéne úgy tenni mintha összedőlne emiatt a világ.
2015. február 08. 13:35
kutyuska1230visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.24. Hozzászólás: 153 Csatolások: 33 Azonosító: 188258 offline |
hát gratulációmat nyújtom elé
és ő mások példa képe.....
de a rajongok ezek után is 100% védik mert hát a barbikának ugyebár nem lehet bűne ......
aha oké
de az a nyuszis kép hát úgy nézki azon is mint egy...mindeki tudja h mi
de igazából az összes képen de az utolsón rá se ismert az mi mi az utolsó kép Wt
és ő mások példa képe.....
de a rajongok ezek után is 100% védik mert hát a barbikának ugyebár nem lehet bűne ......
aha oké
de az a nyuszis kép hát úgy nézki azon is mint egy...mindeki tudja h mi
de igazából az összes képen de az utolsón rá se ismert az mi mi az utolsó kép Wt
2015. február 08. 13:47
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline |
Az lehet,hogy egy modellnek sokat kell magából megmutatnia,kihivó ruhákba,de ez nem olyan. Itt úgy néz ki-szép szóval-mint egy prostituált,akkor legalább lenne normálsian felöltözve,vagy nemtudom..de ez nem olyan 'modelles' hanem olyan..adj pénzt s én teszem amit akarsz..vagy nem is tudom.
És amúgy is az a bácsis kép,mi a szar?! Ez így most komolyan gondolták?!
És amúgy is az a bácsis kép,mi a szar?! Ez így most komolyan gondolták?!
2015. február 08. 14:32
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline |
Idézet (fanni_györfi @ 2015.02.07. 08:55)
júúúúúúj.... az a bajszos pasi ott az ágyon
azt mondom XD
2015. február 08. 15:28
Ezzel most jól lejáratta magát
Ízléstelen és szánalmas, hogy egy ilyet elvállalt...
Ízléstelen és szánalmas, hogy egy ilyet elvállalt...
2015. február 08. 16:39
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Megint túl sok a prűd köreinkben, akiknél egy ilyen sorozat felháborodást kelt? Szerintem ebben nincsen semmi felháborító, hiszen számtalan más modellnek ennél sokkal durvább shootjai vannak, őket mégsem kövezi senki, pedig megjegyzem, messze álljon tőlem az, hogy Barbika pártjára álljak. Szimplán csak nem értem, hogy ebbe mégis mi olyan r*bis meg k*rvás. Nekem mondjuk nem tetszenek a képek, de közel sem azért, mert nyuszis jelmezben van, vagy nyalogat valami izét. Májli vasgolyó lovaglása és kalapács nyalogatása durvább volt. Neki ez a munkája, voltaképp ezért kapja a fizetését. Egyedül csak azt nem értem, hogy miért akkora szám a csaj - kiráz a hideg attól az érzelemmentes póker arcától, amelyik mindegyik képen szinte ugyanaz.
2015. február 08. 17:48
Hanggaaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.03. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 235497 offline |
Most tényleg ezen van mindenki felháborodva?!
Barbi egy modell és azért csinált ilyen fotókat, mert lehet, hogy sok pénzt kapott érte (sőt biztos). És neki is meg kell valamiből élnie. Nekem semmi bajom nincs a képekkel és hülye aki azon van felháborodva, hogy ilyen képeket csinált.
Barbi egy modell és azért csinált ilyen fotókat, mert lehet, hogy sok pénzt kapott érte (sőt biztos). És neki is meg kell valamiből élnie. Nekem semmi bajom nincs a képekkel és hülye aki azon van felháborodva, hogy ilyen képeket csinált.
2015. február 08. 18:10
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline |
Szerintem minden más modell is ugyanígy pózól (ha nem extrémebben. Nem értem, hogy mire háborottak fel az emberek, ez csak egy szimpla, kicsit szexisebb fotók lettek. Szerintem amúgy egész jól néznek ki.
2015. február 08. 19:44
Irinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 192567 offline |
Nem gondolnám, hogy ribancosan pózolna. Sőt, szerintem ezek a képek teljesen jók! Más modellek is álltak már modellt hasonló stílusú fotózáson, mert ez a munkájuk, a feladatuk.
2015. február 08. 20:12
VegasGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.07. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 205479 offline |
Nem kedvelem Barbit, de azért az már kicsit nevetséges, hogy az emberek minden bolhából elefántot csinálnak.
Ezek teljesen normális képek lettek, és igen, tényleg van bennük némi... erotika (?), de a mai világban hogy máshogy tudna érvényesülne bárki is, nemhogy egy modell?
Nem mondom, hogy tetszenek a fotók, mert szerintem semmitmondóak, de prostituáltnak semmiképpen nem hívnám Barbit ezért. Ráadásul, a képek felén kabátban van, szóval az alul öltözött címkét sem értem.
Ezek teljesen normális képek lettek, és igen, tényleg van bennük némi... erotika (?), de a mai világban hogy máshogy tudna érvényesülne bárki is, nemhogy egy modell?
Nem mondom, hogy tetszenek a fotók, mert szerintem semmitmondóak, de prostituáltnak semmiképpen nem hívnám Barbit ezért. Ráadásul, a képek felén kabátban van, szóval az alul öltözött címkét sem értem.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.