Feloszlik hamarosan a One Direction?
2015. február 07. 14:10
Lulika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.31. Hozzászólás: 623 Csatolások: 0 Azonosító: 202867 offline |
Szerintem ez nem igaz. Már többször volt ilyen hír és egyik sem volt igaz. Azért kíváncsi vagyok kik ezek a titokzatos közeli ismerősök. Amúgy meg akkor fogom elhinni ha ezt Harry fogja nyilatkozni!!
2015. február 07. 14:17
Ez csak egy pletyka.Majd ha Harry tényleg bejelenti,akkor pánikolok be
2015. február 07. 14:20
Egyszer sajnos be fog következni, de nem hinném, hogy ez két év múlva fog megtörténni. Gondoljunk bele. (a) ez nem egy biztos forrás. ( rengeteg rajongójuk van, ebből kifolyólag rengeteg a pénz. Ki lenne az a barom, aki ezt abbahagyná idők előtt?
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2015. február 07. 14:21
Ha tényleg feloszlana, és Harry önálló karriert kezd színészként akkor még talán meg is kedvelem őt. Mert az a másik 4 nyálgép elég elviselhetetlenné teszi őt.
2015. február 07. 14:26
Vilu459 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 233969 offline |
Ha nem is most, egyszer úgyis bekövetkezik, és mi akkor semmit nem tehetünk. Ez nagyon szomorú, és persze egyik rajongó sem akarja, de el kell fogadnunk, hogy ők sem akarnak örökké együtt maradni, hiába értek el ekkora sikert, ez csak egy időszak az életükben. Ezt én így gondolom, de akkor is... NEM akarom, hogy megtörténjen !!! :,( Fiúk, maradjatok együtt örökké!!!!!!!
2015. február 07. 14:34
DirectionerAnciiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.23. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 239400 offline |
Remélem,hogy EZ nem igaz.Viszont ha mégis akkor Harry egy életre összetörte a szívem...♥
Tommo forever♥
Tommo forever♥
2015. február 07. 14:43
Polcsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 236925 offline |
Istenem Már kezd NAGYON elegem lenni ebből a sok ,, Meg nem nevezett forrás''-ból. Amit eddig valaha is monditt egy ilyen abbol soha nem lett SEMMI, szval szerintem mindenki nyugodjon meg mert ha lesz valami majd személyesen HARRY-től (Twitteren, Instán vagy közleményben) meg fogjuk tudni! Addig meg senki ne pattogjon alaptalanul!!!
2015. február 07. 14:51
BetűkésSzámokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.21. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 215639 offline |
Meg nem nevezett forrás...
Én inkább a One Directionnek hiszek, ők pedig minden ilyen kérdésre úgy válaszolnak, hogy amíg a rajongók akarják, addig ők zenélni fognak nekünk. :')
És alap tény a bandáról, hogy nem jók sem táncban, sem színészetben, ezt ők maguk is bevallják. Tehát felesleges ijesztgetés ez a cikk.
Én inkább a One Directionnek hiszek, ők pedig minden ilyen kérdésre úgy válaszolnak, hogy amíg a rajongók akarják, addig ők zenélni fognak nekünk. :')
És alap tény a bandáról, hogy nem jók sem táncban, sem színészetben, ezt ők maguk is bevallják. Tehát felesleges ijesztgetés ez a cikk.
2015. február 07. 14:54
Ne már... Remélem ha Harry ki is lép a többiek maradjanak tovább a az 1D-ben..
2015. február 07. 15:03
hangja az nincs, szóval nekem színészként jobban tetszene
2015. február 07. 15:03
Miért hiszi azt rögtön valaki ha tud énekelni ((nem minden esetben ráadásul)) akkor már színészkedni? Befutnak a tehetségtelen énekesek mert jó a csomagolás amiben eladják őket azonban a film amiben szerepelnek értékelhetetlen mert egyszerűen rémesen bénák. Ideje lenne felnyitni a filmiparban dolgozó emberek szemét, hogy ne szerződtessenek le mindent jött-ment énekest aki kellően népszerű.
2015. február 07. 15:10
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
na egy újabb olyan hír, amiből már a tököm kivan! Ez a "meg nem nevezett forrás", sok hülyeséget hord össze-vissza. Nem Harry mondta, sem Simon, vagy a többiek, akkor minek kell ilyeneket állítani? Igen, egyszer vége ennek az álomnak, de nem most lesz, és ezt az ő szájuk formálta meg. Mi lesz a következő? "Louis Tomlinson halál hírét keltették"? Vagy mi? "Liam Payne felvágta az ereit"? Istenem a sok idióta...
2015. február 07. 15:32
nelli29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.24. Hozzászólás: 708 Csatolások: 41 Azonosító: 236410 offline |
Jeszusom szerintem a fél vilàg nem is ismeri ezt ezta bandát amugyis nem fog öröké meg lenni eza banda szóval, egyszer ùgy is tönkremegy és már ideje mert ez a nagymszarság. jo lehet hogy jo a hangjuk(szerintem nem )de akor is pèldául bemegyek a deicman-ba (cipő bolt)és ott is ilyen cipők vannak ki venné fel ezeket ?????????????
És most senki se haragudjon meg és csak azt irtam le amit gondolok
És most senki se haragudjon meg és csak azt irtam le amit gondolok
2015. február 07. 15:40
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline |
Idézet (Ncskcsk @ 2015.02.07. 13:36)
Nem tök mindegy????? Egyszer úgyis fel fognak bomlani, vagy szünetelni fognak, vagy akármi, minek erről külön cikket írni meg "bennfentes" forrást kikérdezni??? Ha megtörténik, hát megtörténik. Minden épeszű rajongó tudja, hogy a csapat nem fog örökkön örökké együtt lenni. Inkább élveznénk ki a jelent, minthogy állandóan ijesztgessenek bennünket ilyen idiótaságokkal...
Teljesen igazad van ... úgy is feloszlana a One Direction 1 pár év múlva a banda, azután meg a rajongók egy idő után megunják őket .... .... !
2015. február 07. 15:46
kritika semmi másvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.21. Hozzászólás: 143 Csatolások: 5 Azonosító: 237564 offline |
Aht, szerintem igazan kar, mert hat ttenyleg jol szolnak eggyutt, de hogyha mar elhataroztak kozosen el kell fogadni!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.