Feloszlik hamarosan a One Direction?
2015. február 08. 17:47
Két év múlva lecseng ez az imádat körülöttük, és az itt felháborodottak nagy részét nem is fogja érdekelni, hogy mi van velük. Ha meg mégis, akkor keresnek egy másik klónbandát, amit isteníthetnek. Abból úgy is van elég.
2015. február 08. 18:16
Siena Horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.01. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 220371 offline |
Harry marad és tik akik írtatok bántó dolgokat a 1D-re rohadjatok meg ahol vagytok igen rohadjatok meg.
2015. február 08. 19:36
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline |
erre nem tudok mit mondani...
2015. február 09. 08:17
Thestupidboy96, külön köszönet az Iron Maiden említéséért :3 Hát igen, míg ezekre a tucatbandákra a kutya sem emlékszik pár év múlva, garantálhatom, hogy még az én gyerekeim is a '60-'70-es évek zenéin fognak felnőni. Rock N' Roll Ain't Noise Pollution!
2015. február 09. 10:36
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
Remélem,hogy nem igaz,hogy két év után kilép a bandából!
2015. február 09. 13:59
Most már kénytelen vagyok írni:Nos,először is nehogy már a drága TianaBlack-et szidjátok,mert írt egy cikket.Tudom,ez sokak agyi szintjén túltesz,de van különbség a cikk írójának akarata,és a cikk tartalma között.Kérem addig ne nyilvánítsunk véleményt amíg nem ismerjük az illetőt.Amúgy tényleg írtak ilyenről a hetekben,de ezt követően a Daily Star meg is cáfolta az információkat.2016-ig meg úgyis együtt maradnak,és minimum 1 albumuk még lesz,ugyanis arra van szerződésük
2015. február 09. 16:21
tuti nem igaz Harry nem hagyná cserben a rajongoit! :*
2015. február 09. 16:31
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Csókoltatom a közeli ismerőst.. Biztos vagyok benne, hogy még jó pár évig élvezhetjük a zenéjüket.. :3
2015. február 09. 16:38
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline |
thestupidboy96 írta:
blackside írta:
NA JÓ NAGYON ELEGEM LETT EZEKBÖL A KOMMENTEKBÔL, HOGY
"KIS JÖTT MENT BANDA MEG "ILYEN KIS CSAPAT" Stb.
MELYIK KIS JÖTT MENT BANDÁNAK KELT EL 4 PERC ALATT 140.000!!!! JEGYE 1!!!DB KONCERTJÉRE
MELYIK "CSIP CSUP CSAPATOCSKA"(idezem _ToTo_-t) ADOTT EL TÖBB JEGYED A TURNÉJÁRA MINT AMENNYIT A FOCI VB-RE ADTAK EL????????!!!
HMMM?? VALAKI MONDJA MÁR EL??!! MERT HA VAN ILYEN ÉN NAGYON SZÍVESEN MEGHALLGATOM
Minden olyan banda amelyik normális zenét játszik, nem ilyen nyávogós izét. (Slipknot, Iron Maiden, Metallica, Depeche Mode, stb. - ha ezek mondanak neked valamit) Majd felnősz te is.
Teljesen egyetértek. Fogalmam sincs mekkor vagy, de ugy kiváncsiságból...meghallgattál egy Nirvana, AC/DC, Metallica, Beatles, Ramones, vagy akar egy Tankcsapda számot. Igen, szerintem is csip-csup banda....és Őszinte véleményem mondjam el? Szánalmasnak tartom ezt a "Bandát". Úgy Kihasználják,hogy jóképűek. Szerintem annyira jól nem énekelnek. De van hangjuk...bevallom, rühelem a csajok kedvencét, a One Directiont. Egy csöpp hozzáállásuk sincs az élethez,legalábbis a sajtó által leírt cikkek alapján. Szerinten maximálisan kihasználják, hogy szeretik őket. De beleszólásom az életükbe nincs. Nem tudom milyenek valójában, hogy viselkednek,nem ismerem őket,nincs jogom elitélni őket.egyetlen jogom, a zenéjükről véleményt mondani.és még két dolgot akarok mondanii. 1. Ha bárkinek vanegy pillanata,nézze meg az AC/DC tagjainak életkorát,és rajongók számát. 2.örülök, hogy végre leszállnak a rózsaszín felhők fölül, és elkezdik az "élet" kemény részét.
Ps. Nemtudom,hogy valaki elolvassa el ezt a hozzászólást, de...remélem.
blackside írta:
NA JÓ NAGYON ELEGEM LETT EZEKBÖL A KOMMENTEKBÔL, HOGY
"KIS JÖTT MENT BANDA MEG "ILYEN KIS CSAPAT" Stb.
MELYIK KIS JÖTT MENT BANDÁNAK KELT EL 4 PERC ALATT 140.000!!!! JEGYE 1!!!DB KONCERTJÉRE
MELYIK "CSIP CSUP CSAPATOCSKA"(idezem _ToTo_-t) ADOTT EL TÖBB JEGYED A TURNÉJÁRA MINT AMENNYIT A FOCI VB-RE ADTAK EL????????!!!
HMMM?? VALAKI MONDJA MÁR EL??!! MERT HA VAN ILYEN ÉN NAGYON SZÍVESEN MEGHALLGATOM
Minden olyan banda amelyik normális zenét játszik, nem ilyen nyávogós izét. (Slipknot, Iron Maiden, Metallica, Depeche Mode, stb. - ha ezek mondanak neked valamit) Majd felnősz te is.
Teljesen egyetértek. Fogalmam sincs mekkor vagy, de ugy kiváncsiságból...meghallgattál egy Nirvana, AC/DC, Metallica, Beatles, Ramones, vagy akar egy Tankcsapda számot. Igen, szerintem is csip-csup banda....és Őszinte véleményem mondjam el? Szánalmasnak tartom ezt a "Bandát". Úgy Kihasználják,hogy jóképűek. Szerintem annyira jól nem énekelnek. De van hangjuk...bevallom, rühelem a csajok kedvencét, a One Directiont. Egy csöpp hozzáállásuk sincs az élethez,legalábbis a sajtó által leírt cikkek alapján. Szerinten maximálisan kihasználják, hogy szeretik őket. De beleszólásom az életükbe nincs. Nem tudom milyenek valójában, hogy viselkednek,nem ismerem őket,nincs jogom elitélni őket.egyetlen jogom, a zenéjükről véleményt mondani.és még két dolgot akarok mondanii. 1. Ha bárkinek vanegy pillanata,nézze meg az AC/DC tagjainak életkorát,és rajongók számát. 2.örülök, hogy végre leszállnak a rózsaszín felhők fölül, és elkezdik az "élet" kemény részét.
Ps. Nemtudom,hogy valaki elolvassa el ezt a hozzászólást, de...remélem.
2015. február 09. 18:21
blacksidevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.11. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 234349 offline |
kedves Majomka03 és thestupidboy96 igen képzeljétek hallgattam/hallgatok számokat a nirvanatol acdctol oasistol beatlest sot meg tankcsapdat is akar milyen hihetetlen (vagy elhiszed vagy nem, igazabol nem nagyon erdekel) , igen szoktam hallgatni! Nem tudom miert is kell elítélni azért mert hallgatok one directiont ... én nem mondtam semmi bántót sem ezekre a zenekarokra, én igenis tisztelem őket mert tudom, hogy nagy zenekarok,en csak azt szerettem volna elmondani, hogy igenis az 1d is egy olyan banda akinek sokan járnak a koncerjére ja és ne úgy képzeljétek már el őket mintha 2010ben lennénk ( légyszi nezzetek már meg egy 2015-os koncertet )
de már elegem van abból, hogy ha valaki szereti az 1dt azt már rögtön kis irritáló, nyávogós és idegesítő kis ----nek állítják be
de már elegem van abból, hogy ha valaki szereti az 1dt azt már rögtön kis irritáló, nyávogós és idegesítő kis ----nek állítják be
2015. február 09. 21:58
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline |
Remélem ez a hír csak félig igaz..abban biztos vagyok hogy előbb utóbb (bármilyen nehéz is leírni) egyszer szétmegy az One Direction..bár remélem inkább utóbb..
2015. február 09. 22:05
Egy: szerintem a menedzsment még jó pár bőrt (xDDD) le akar még húzni a srácokról... zenével botrányokkal, de ha tetszik ha nem a média középpontjában állnak.
Kettő: aki valóban azt hiszi, hogy "normális zenét" hallgat legyen már kedves ne hasonlítgassa az one directiont a metallicához meg az iron maidenhez mert gyomorforgatóbb ezt olvasni mint az ónedirekciónés cikkeket ne más f***val verjétek a csalánt...
Kettő: aki valóban azt hiszi, hogy "normális zenét" hallgat legyen már kedves ne hasonlítgassa az one directiont a metallicához meg az iron maidenhez mert gyomorforgatóbb ezt olvasni mint az ónedirekciónés cikkeket ne más f***val verjétek a csalánt...
2015. február 09. 23:10
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 offline |
Idézet (blackside @ 2015.02.09. 18:21)
kedves Majomka03 és thestupidboy96 igen képzeljétek hallgattam/hallgatok számokat a nirvanatol acdctol oasistol beatlest sot meg tankcsapdat is akar milyen hihetetlen (vagy elhiszed vagy nem, igazabol nem nagyon erdekel) , igen szoktam hallgatni! Nem tudom miert is kell elítélni azért mert hallgatok one directiont ... én nem mondtam semmi bántót sem ezekre a zenekarokra, én igenis tisztelem őket mert tudom, hogy nagy zenekarok,en csak azt szerettem volna elmondani, hogy igenis az 1d is egy olyan banda akinek sokan járnak a koncerjére ja és ne úgy képzeljétek már el őket mintha 2010ben lennénk ( légyszi nezzetek már meg egy 2015-os koncertet )
Nem arról van szó hogy minek állítjuk be a rajongókat, de mivel a 99%-uk idióta, és marad az az 1% akik pedig neadjisten normálisak, akkor nyilván nem az van hogy nem idegesítőek... Én sem bántót mondtam rájuk, hanem azt aminek az emberek relatív többsége látja őket. Mert a nagy büdös igazság ez.
zombeeStar: nem lehet őket összehasonlítani... nem gondolom hogy olyat írtam volna.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.