Michael Jackson korunk egyik legmeghatározóbb jelensége, mind zeneipari, mind humanitárius tevékenységei miatt. Mégis rengeteg vád, hazugság és rágalmazás érte élete során. Nem beszélve a külsejét illető pletykákról. Cikkünkben lekerül a lepel arról, miért nézett ki úgy, ahogy.
A teljes cikkhez kattints ide!
Itt az igazság Michael Jackson külsejéről
2015. február 09. 20:01
Speakthetruthúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.05. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 239998 offline |
2015. február 09. 20:13
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Köszönjük a cikket.
Szörnyű élete lehetett..Főleg gyerekkorában.
Szörnyű élete lehetett..Főleg gyerekkorában.
2015. február 09. 20:16
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline |
Uram isten!!!!! Nagyon jo cikk lett...koszonet az ironak a cikkert. MEG ILYET! Am meg most sem tudtam feldolgozni a halalat
2015. február 09. 20:17
Nagyon jó cikk lett!
Szegénynek nem lehetett valami fényes élete
Szegénynek nem lehetett valami fényes élete
2015. február 09. 20:19
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
Nem semmi cikk lett.
2015. február 09. 20:20
bubor panni03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 217979 offline |
úúú ez durva
2015. február 09. 20:21
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1097 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline |
Nagyon jó cikk lett! Szegény, milyen rossz lehetett nekik.
2015. február 09. 20:28
Wonderwallúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 194865 offline |
Nagyon jó cikk lett, érdekes, jól értelmezhető, rendszerezett, látszik rajta hogy sokat dolgoztak vele. Köszönjük.
2015. február 09. 20:30
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline |
Istenem! Sajnálom ezt a sok betegséget, a szörnyű gyerekkorát, meg úgy egyszerűen mindent, mert nem ezt érdemelte. Ahogyan meghalnia sem szabadott volna még jó sokáig.
Iszonyat jó cikk lett, szívből gratulálok az írónak. Egyszerűen nem találok szavakat. Mindig tisztában voltam vele, hogy nem jó kedvében "változtatta meg" fehérre a bőrét, de ez...
Sajnálom szegényt.
Iszonyat jó cikk lett, szívből gratulálok az írónak. Egyszerűen nem találok szavakat. Mindig tisztában voltam vele, hogy nem jó kedvében "változtatta meg" fehérre a bőrét, de ez...
Sajnálom szegényt.
2015. február 09. 20:32
Így szokott lenni. Ha például a karrier jól megy, akkor a magánéletben vannak gondok. Nagyon sajnálom! Ezt azért jó volt megtudni.
2015. február 09. 20:32
Hihetetlen...
Elsősorban: Nagyon jó cikk, gratulálok Speakthetruth!
Ez borzasztó. Szegény... nagyon megsajnáltam. Főleg amikor elolvastam, hogy mivel, és hogyan verte az apja... és hihetetlen, hogy megcsinálta mindazt, amit. Én sosem vettem észre a "bőrhibáit", de nem is számítottam rá. Igaz, nem is hallgattam magamtól a számait, vagy olvastam utána a neten, de ha megszólalt pl. a Thriller, egyből elkezdtem dúdolgatni, szóval amit betegen elért... csodálatos, és figyelemre méltó.
Én nem tudom, mit tettem volna az Ő helyzetében.
"A legendák sosem halnak meg"... milyen igaz.
Sajnálom Michael, hogy ilyen életed volt. Jobbat érdemeltél volna.
Nyugodj békében!
Elsősorban: Nagyon jó cikk, gratulálok Speakthetruth!
Ez borzasztó. Szegény... nagyon megsajnáltam. Főleg amikor elolvastam, hogy mivel, és hogyan verte az apja... és hihetetlen, hogy megcsinálta mindazt, amit. Én sosem vettem észre a "bőrhibáit", de nem is számítottam rá. Igaz, nem is hallgattam magamtól a számait, vagy olvastam utána a neten, de ha megszólalt pl. a Thriller, egyből elkezdtem dúdolgatni, szóval amit betegen elért... csodálatos, és figyelemre méltó.
Én nem tudom, mit tettem volna az Ő helyzetében.
"A legendák sosem halnak meg"... milyen igaz.
Sajnálom Michael, hogy ilyen életed volt. Jobbat érdemeltél volna.
Nyugodj békében!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.