Még el sem kezdte új munkáját, már ki is rúgták Cellát, aki a Twitteren flegma stílusban írt arról, hogy másnap munkába áll.
A teljes cikkhez kattints ide!
Egy tweet miatt rúgták ki a fiatal lányt új munkahelyéről
2015. február 10. 09:26
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline |
ez gáz. én nem írnám így ki
2015. február 10. 09:40
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline |
Mondjuk azért nem szokták azt posztolni hogy ez meg az olyan rossz, ha már második nap akkor birta volna azt csak kiírni és nem kellet volna rossz szavakat használni. Másrészt meg szerintem nem kellet volna ezért kirugni mert még azt sem lehet tudni a tweetből hogy mit dolgozik, se céget, se nevet nem említet...szóval van itt is meg ott is ami illetlen és van pár igazság is.
2015. február 10. 09:52
Eléggé megoszt a téma, de mégis inkább arrafelé húz a szívem, hogy nem SZABAD így hozzáállni valamihez. Vagy normálisan csináld, vagy sehogy. Ha ennyire nem érdekli, és ennyire unott, tényleg jobb ha el se kezdi.
2015. február 10. 10:00
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Ostoba liba. Örülhetne, hogy egyáltalán kapott munkalehetőséget, ami ráadásul nem is lett volna nehéz. Jól tette a pasas, hogy kirúgta - bár ilyen hozzáállással előbb-utóbb úgyis repült volna. Bár az is lehet, hogy ennek is csak a neten nagy a pofája, a való életben meg behúzza fülét-farkát.
1 felhasználónak tetszik:
AFCfan
2015. február 10. 10:20
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Idézet
Sok szerencsét a munka- és pénznélküli élethez!
Biztos vigasztalja, hogy van +2500 követője. Ha már a munkalehetőséget ügyesen elbacta.
De lehet tényleg a főnök járt jobban. Ennyi ésszel a csaj biztos csak a pénztárhiányt csinálta volna neki.
1 felhasználónak tetszik:
AFCfan
2015. február 10. 10:29
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Ha ennyire f*ck a** ez a munka, akkor minek jelentkezett egyáltalán rá? A főnök helyében egy percig sem haboztam volna Én sem, hogy kirúgjam e. Ilyen flegma, beképzelt semmirekellő libára sehol nincs szükség. Ilyen hozzáállással pedig soha az életben nem lesz munkahelye még egy takarítócégnél sem mint WC-s néni.
2015. február 10. 11:29
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1097 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline |
Megérdemli
2015. február 10. 11:39
ThreeBirdsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.25. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 232169 offline |
Nekem is voltak már húzós munkáim, volt ami tényleg igazán szemét volt, de ezt így... Ez az, amire én is azt mondom, hogy igen, megérdemli.
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!