A Cosmopolitan magazin sosem volt szégyenlős, ha szexről kellett írni, azonban most egyesek szerint túl messzire mentek azzal, hogy a gyerekek kedvenceit vonták vele a Szürke ötven árnyalatának világába.
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
Meggyalázta a Disney-hercegnőket a Cosmopolitan (18+)
2015. február 11. 22:23
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline |
hű ez tényleg duurva
Főleg nekem az utolsó..
Főleg nekem az utolsó..
2015. február 11. 22:29
Susan McKelawayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 239 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline |
a maguk módján elismerem..kreatív,de nem éppen a disney hercegnőkkel kellet volna ezt tenni. -.-" Elég sok minden érte már őket ábrázolás módjuk által. Ami viszont a legjobban aggaszt,hogy miért van most mindenki annyire oda és vissza a Szürke 50 Árnyalatáért?...egyre több gyerekek vagy tinit látok akiknél ott lapul a könyv...és ilyenkor elgondolokodok...hogy nem túl fiatalok még ehhez? vagy esetleg nem érzik azt hogy ez a könyv nem nekik szól? Minden esetre nagyon felkapott lett mosatnában,de csak addig amíg le nem megy a film. Viszont ez a disney-s mutatvány most sok volt! :/
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. február 11. 22:37
Ash19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 781 Csatolások: 1952 Azonosító: 153850 offline |
Ez rohadt durva! Miért kellett ezt tenni? O.o értem én, hogy mindenki Szürke ötven árnyalata lázban ég - tudnám miért- de ez már elég durva! Arra nem gondoltak a készítők, hogy a gyerekek is neteznek már, és mi van ha Disney hercegnős képeket nézegetve ezeket adja ki a google? Kicsit gondolkozhatott volna az alkotó, mert messzire ment szerintem. Ez nem elfogadható! Eleva már az kiakaszt, hogy mindenhol a képünkbe nyomják a Fifty Shades előzeteseket, cikkeket.. De aki ezeket a képeket csinálta, tutira beteg! Engem mélységesen felháborít!
2015. február 11. 22:44
Pluto de Vilúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 230301 offline |
Hű, szerintem szexi. Igényes meló.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. február 11. 22:45
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
Mennyi prűd ember van. Komolyan, elképesztő. Nem tudom, hogy amikor majd felnőnek ezek az emberek, és "kidobják őket a nagyvilágba", akkor mit fognak magukkal kezdeni. Bár igazból meg se lepődök, hogy általában a fórumozók 80%-a a szüleivel él, még akár 40 évesen is.
Szerintem nem kell ezt nagy dobra verni, és az biztos, hogy az 5 éves kislányok nem olvasnak Cosmopolitant, és az is biztos, ha valaki beírja a Google keresőbe, az amúgy 90.000.000.000. ajánlott képből, oldalból nem hiszem, hogy rögtön ez fog felugrani.
És abban is biztos vagyok, a hangvétel alapján, hogy aki eddig idekommentált, nem igazán múlt el 18, de még 15 sem.
Szerintem nem kell ezt nagy dobra verni, és az biztos, hogy az 5 éves kislányok nem olvasnak Cosmopolitant, és az is biztos, ha valaki beírja a Google keresőbe, az amúgy 90.000.000.000. ajánlott képből, oldalból nem hiszem, hogy rögtön ez fog felugrani.
És abban is biztos vagyok, a hangvétel alapján, hogy aki eddig idekommentált, nem igazán múlt el 18, de még 15 sem.
2015. február 11. 22:47
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline |
Komolyan mondom, már sajnálom a Disney hercegnőket. Annyi h*éyábbnél h*lyébb dolgokat eszelnek ki az emberek és vonják bele őket...
Már bele se merek gondolni, hogy legközelebb mit találnak ki.
Már bele se merek gondolni, hogy legközelebb mit találnak ki.
2015. február 11. 22:49
Ash19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 781 Csatolások: 1952 Azonosító: 153850 offline |
Idézet (olsenfan.. @ 2015.02.11. 22:45)
Mennyi prűd ember van. Komolyan, elképesztő. Nem tudom, hogy amikor majd felnőnek ezek az emberek, és "kidobják őket a nagyvilágba", akkor mit fognak magukkal kezdeni. Bár igazból meg se lepődök, hogy általában a fórumozók 80%-a a szüleivel él, még akár 40 évesen is.
Már bocsika, de én felnőttem 22 múltam és ne a szüleimmel élek.... De ha valakinek ezt tetszik, és nem látja, hogy ez azért egy igen durva húzás volt, annak gratulálni tudok. A gyerekek sem hülyék, megtalálják amit akarnak.. Erről ennyit.
2015. február 11. 22:56
hirosivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 445 Csatolások: 5 Azonosító: 132555 offline |
Ash19: Abban igazad van hogy ez a dolog kortól független. Úgy kell hozzá állni mint minden máshoz kellene, tolerálni, elfogadni kell hogy mindenki különbözik. Például nekem tetszik, de teljesen elfogadom és megértem ha valakinek ez már sok.
2015. február 11. 23:06
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
Idézet (Ash19 @ 2015.02.11. 22:49)
Már bocsika, de én felnőttem 22 múltam és ne a szüleimmel élek.... De ha valakinek ezt tetszik, és nem látja, hogy ez azért egy igen durva húzás volt, annak gratulálni tudok. A gyerekek sem hülyék, megtalálják amit akarnak.. Erről ennyit.
Nem azt mondtam, hogy nem látom, hogy durva húzás volt, avagy sem, hanem azt, hogy a mai világban keresés nélkül, bárhol rábukkanhatunk minden szennyre. Akkor az ember ne nézzen TV-t, ne olvasson újságot, ne kapcsolja be a számítógépet, és akkor majd talán meg tudja tartani a maga kis elvont világát. Nem lehet burokba élni. És ahogy mondtad, a gyerekek sem hülyék. De nem hiszem, hogy ez a legdurvább dolog, amit megtalálhatnak az interneten!
Az meg már saját, nevelési "probléma, hogy valami már a 6 éves gyereket a számítógép elé ülteti.
2015. február 11. 23:10
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Az utolsóhoz miért Annát kellett? TTwTT
2015. február 11. 23:19
Damned1982új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.05. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 239999 offline |
Hát ez...:-DDD
2015. február 11. 23:25
VivianDarkbloomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.08. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 240093 offline |
Szerintem nagyon pofásak lettek. De ezeken a kommenteken már sírva röhögök.
2 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
olsenfan..
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!