Starity

Ash19 profilja

Ash19 white white yellow white yellow white  
  • Csatlakozott
  • 2011. június 25.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Kedvenc sztárjaim
  • Nikki Reed Tom Hiddleston Benedict Cumberbatch Robert Downey Jr. Nathalie Kelley Kellan Lutz Candice Accola Matthew Davis Vágó Zsuzsanna Derek Theler Sasha Pieterse Sheaffer Chelsea Kane

Team Loki

Ash19
Utoljára aktív: 2021.10.10. 15:03Státusz módosítva: 2020.01.12. 17:05

Bemutatkozás


1. Nikki Reed. Ő az legnagyobb kedvencem, már 2011 óta. Természetesen a Twilightban "találkoztam" vele, majd elkezdtem róla olvasgatni, követni a közösségi oldalakon, és hamarosan hatalmas kedvencem lett. Ennek az az oka, hogy nagyon sok dolgoban hasonlítunk, hasonlóan vélekedünk dolgokról. Nikki életében is fontos szerepet töltenek be az állatok, és a természetvédelem, ahogyan ez nálam is nagy szerepet tölt be. Azt is szeretem Nikkiben, hogy az álmait mindig valóra váltja, legyen szó bármiről. Megálmodott egy fenntarthatóságon alapuló céget, és egy évre rá el is indult, a BaYou With Love. Soka szidjátk, mert ugye csak azt a nőt látják benne,aki "ellopta' Nina-tól Ian-t, pedig ez nincs így, de ebbe most nem menjünk bele. Aki venné a fáradságot, és egy kicsit esélyt adna a dolognak, az látna azt, hogy Nikki Reed egy csodálatos nő! 

2. Thomas William Hiddleston. Imádom, ezt a pasit. Még egészen új ez az "ismertség" hiszen, 2018-ban kezdtem el ismerkedni a Marveles filmekkel, és Loki azonnal nagy kedvencem lett. Általában ilyenkor mindig utána nézek a színésznek aki a karaktert megformálja, és Tom azonnal belopta magát a szívembe. Nagyon sármos férfi, a nevetés egyszerűen zseniális, kiváló színész, és a látottak alapján kijelenthetem, hogy egy igazi úriember. Remélem hamarosan tövv filmben is láthatjuk, és még több oldaláról tud majd bemutatkozni. Nagyon nagy álmom, hogy egyszer eljussak Londonba, és ha éppen játszik egy színdarabban, akkor élőben is megnézhessem, mert egyszerűen zseniális. 

Barátok

ria21
ria21

visszatérő vendég

miss_areo
miss_areo

catnip™

Nikolett70
Nikolett70

visszatérő vendég

Mezí
Mezí

visszatérő vendég

Kelly
Kelly

musical&series™