Klippremier: Taylor Swift – Style
2015. február 13. 16:33
Úgy látom, kisebbségben vagyok azzal, hogy visszasírom a country-pop Taylort. Szerintem amit mostanában csinál, egyszerű generikus popzene, amihez viszont nincs elég különleges hangja.
2015. február 13. 16:41
|
|
bitchina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 2464 Csatolások: 13048 Azonosító: 210361 offline
|
Az I Knew You Were Trouble klipjének megjelenése óta ez az első alkalom, hogy nem csalódtam benne. Nagyon tetszik a klip hangulata, a dal pedig alapból nagyszerű. Azt pedig szinte gondoltam, hogy lesz benne egy Harry-hez kapcsolódó dolog.
2015. február 13. 16:51
Nekem tetszik a dal, a klipp pedig szerintem csodás lett! Gratulálok hozzá!
2015. február 13. 17:02
|
|
betyárka02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.20. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 237445 offline
|
a klipp jó lett.... a szám már nem annyira
2015. február 13. 17:04
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
A videoklip nagyon jó lett, eddig ez a kedvencem tõle. A dal sem rossz, de szerintem sem illik valahogy össze a klippel, egy másik dalhoz jobban ment volna.
2015. február 13. 17:10
Azért ez már sok... Mindenki azzal jön,hogy Taylor kiírja magából a bánatát! Hány ilyen dalt írt már? 20? Ajánlanék neki én egy dal címet amihez írhatna: Talán bennem van a hiba! Egyébként tökre nincs bajom vele ha így él meg egy szakítást , hogy ír egy dalt a fiúról de a rohadt életbe miért kell feltenni a netre?! Mert megalázó azzal a rengeteg férfival szemben akiről írja, és ha belegondolsz mennyire lenéz es azokat a lányokat akik a Facebook-on vagy a Twiterren üzengetnek az ex pasijuknak...
2015. február 13. 17:14
A dal nem jön be annyira, viszont a klip nem lett rossz. Kellemes 4 perc volt. Egyáltalán nem éreztem soknak, mint sok más Swift klipet. Ez most tényleg egész jó munka.
2015. február 13. 17:18
Engem valamiért nem fogott meg annyira a klip. :/ Valahogy ehhez a dalhoz másféle klipet képzeltem el. Ettől független nem lett rossz, de szerintem volt már jobb klipje is, pedig ennek tényleg nagyon vártam a megjelenését. Viszont még mindig szép dalnak tartom, és szerintem egyáltalán nem zavaró, hogy Harryről írta, hiszen semmi rosszat nem mond róla.
2015. február 13. 17:26
Legjobb dala szerintem, nekem nagyon tetszik! ^^ És a klip se lett rossz.
2015. február 13. 17:32
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Akárki akármit mond hogy milyen egy lotyó hogy ennyi pasija volt,de szerintem neki jót tesz ez a sok szakítás a karrierjének mert ezekből olyan jó dalokat ír.
Amúgy kifejezetten tetszik ez a klip, nem mindennapi.
2015. február 13. 17:33
Nagyon jó dal, és szerintem fantasztikus kis klip lett.
2015. február 13. 17:57
Nekem ez az egyik kedvencem az albumról és a klip is nagyon tetszik. Mondjuk nem pont ilyenre számítottam egy másik számához jobban el tudtam volna képzelni.
2015. február 13. 17:59
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Idézet (Pr. Fanni @ 2015.02.13. 17:10)
Azért ez már sok... Mindenki azzal jön,hogy Taylor kiírja magából a bánatát! Hány ilyen dalt írt már? 20? Ajánlanék neki én egy dal címet amihez írhatna: Talán bennem van a hiba! Egyébként tökre nincs bajom vele ha így él meg egy szakítást , hogy ír egy dalt a fiúról de a rohadt életbe miért kell feltenni a netre?! Mert megalázó azzal a rengeteg férfival szemben akiről írja, és ha belegondolsz mennyire lenéz es azokat a lányokat akik a Facebook-on vagy a Twiterren üzengetnek az ex pasijuknak...
"Well, maybe we got lost in translation, maybe I asked for too much" (All Too Well) "Well maybe it's me and my blind optimism to blame." (Dear John) "Was I out of line? Did I say something way too honest? Made you run and hide" (Forever & Always) Csak hogy egy párat felsoroljak. Dalszövegíróként és zeneszerzőként valóban természetes, ha így adja ki magából az érzéseit, csak tudjátok az a gond, hogy minden második előadó ezt teszi, őket mégsem tiporják érte a porba. Ha Ed Sheeran teszi ezt, akkor az milyen szép, milyen romantikus, ha pedig arról ír, hogy egy lány megcsalta, átverte, összetörte a szívét, akkor persze a nő a krva, dobáljunk rá köveket, amiért ezt merte tenni Eddel. Taylor kiadott egy albumot, amin egyáltalán nincsenek olyan dalok, amik esetleg sértőek lehetnek egy adott exére tekintve, mégis ő a sz#r. Bele sem merek gondolni, hogy mit tenne vele a média, ha most írna egy olyan dalt, ami - jogosan vagy nem jogosan - herrikére rossz fényt vetne. Még mielőtt nekem esne valaki, hogy miért éppen Ed-et hoztam fel előbb, leszögezem, hogy csak példa volt. Azt próbáltam bemutatni, hogy mennyire undorító a média, és milyen könnyen az orrotoknál vezet titeket. Taylor a Style-ban egy rossz szót nem mondott herriről, mégis olyan kritikát kap érte, mintha csak azt énekelné benne, hogy mekkora egy emberileg nulla szemétláda. Ed kiadta a Don't című dalát (ami elég nyilvánvaló, hogy kiről szól, de ebbe most ne menjünk bele..), senkinek sem jutott eszébe, hogy Ed te mocsok, hogy mersz ilyet írni. Mindenki rögtön a dalban említett lányt támadta. És ezt barátaim úgy hívják, hogy szexizmus. Nem kell őt szeretni, nem kell hallgatni a zenéjét, nem kell az egekig magasztalni, hogy milyen fantasztikus dalokat ír, mindössze ezen gondolkozzatok el.
(Nem személyesen neked szól, hanem úgy általánosságban azoknak, akik hasonló véleményen vannak.)
2015. február 13. 18:02
|
|
Belieber1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 185 Csatolások: 4253 Azonosító: 214563 offline
|
Neken nagyon tetszik
Kapcsolódó sztárok
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.

0 felhasználónak tetszik: