A tegnap esti élő premier után, a mai napon debütált Karai Anna legújabb, Szuperhős lettem címre keresztelt Kovács Áronnal közös szerzeménye.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Karai Anna feat. Kovács Áron - Szuperhős lettem
2015. február 14. 12:37
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. február 14. 12:56
Nem tudom, miért, de Karai Anna pengeélen táncol a tökéletesen jó, és egyedi és a borzasztó előadó között. Ez a dal most nagyon jóra sikerült... elég jóra ahhoz, hogy most már egy jó előadónak tudjam le magamban, remélem, hogy ez nem csak egy "hirtelen fellángolás" volt.
2015. február 14. 13:09
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Nem rossz nóta, bár a többi dala jobban bejön eddig!
2015. február 14. 15:02
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Ja LexiCobain remélem örülsz annak, hogy tiltóra raktalak, ha már ilyen kedves voltál velem!
2015. február 14. 15:42
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline |
Szerintem nem rossz ez a zene.
2015. február 15. 20:19
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Kedves rocknroller! Szíved joga letiltani, bár nem tudom, miről beszélsz amikor cinikusan arról írsz, milyen kedves voltam. Annak idején megmondtam, hogy a továbbiakban nem vagyok hajlandó a Starity felhasználóival barátkozni, de megadtam az email címem, ahonnan küldtem is Neked mailt, hogy tarthassuk a kapcsolatot. Erre még csak nem is reagáltál, nem éltél vele, ami szintén a Te döntésed volt. Ahogyan pedig a Papa Roachról írsz, az mélyen felháborít, pláne annak tudatában, mit jelentenek ők nekem. Szóval részemről is végeztünk.
2015. február 15. 20:51
Én ebben a lányban ettől több fantáziát látok (abból kiindulva amit abban a tehetségkutatóban produkált), bár nem tartom égető nagy tehetségnek, de ezektől a daloktól én egyszerűen többet várok el tőle ez nekem takaréklángon van
a magánügyeit pedig mindenki hagyja "otthon"
a magánügyeit pedig mindenki hagyja "otthon"
2015. február 16. 13:23
rocknroller |
Kedves Lexicobain 2x is írtam neked a címedre!!!
Nem véletlenül írtam le a véleményemet, mert számomra is nagyon fontos banda volt, viszont rossz nézni hova tartanak 3-4 éve! Metamorphosis és a Time For Annihilation óta számomra értékelhetőt nem mutattak! Úgy látszik ez többeknek nem jött le.
Nem véletlenül írtam le a véleményemet, mert számomra is nagyon fontos banda volt, viszont rossz nézni hova tartanak 3-4 éve! Metamorphosis és a Time For Annihilation óta számomra értékelhetőt nem mutattak! Úgy látszik ez többeknek nem jött le.
2015. február 16. 13:39
rocknroller |
Ja és emailedről se kaptam levelet!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.