Lessünk be Zoella otthonába!
2015. február 22. 12:08
A ház nagyon szép.
Mát láttam párszor a vlogokban de így még nem teljesen.
2015. február 22. 12:50
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (ciel @ 2015.02.22. 11:37)
Nekem a kertje tetszik a leginkább.
Mondjuk mi ez már, hogy a videóiból meg a gagyi könyvéből ennyit össze tudott magának szerezni.
Mondjuk mi ez már, hogy a videóiból meg a gagyi könyvéből ennyit össze tudott magának szerezni.
Mindemellett van egy saját "márkája" és több magazinnak is pózolt már. Úgyhogy itt szerintem a bevételének a nagy részét nem a könyvnek köszönheti. A videói egyébként szerintem nem annyira rosszak, habár nem iratkoztam fel rám, mert én alapból nem vagyok odáig a beautygurukért. Viszont el kell ismernem, hogy tényleg megdolgozott ezért a házért.
Egyébként meg egyszer olvastam valahol, hogy majdnem kétmilliós (pontosítom: 1,8 millió) feliratkozással havi szinten 850 dollárt lehet keresni, szóval el lehet képzelni, hogy ő mennyit keres 7 millióval plusz a vlogos csatornáján lévő plusz feliratkozókkal.
1 felhasználónak tetszik:
LoveNessa
2015. február 22. 12:53
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Szerintem nagyon szép a ház.
Az árán nem lepődöm meg, egy külföldi cikkben több információt olvastam, amit a cikkíró itt nem említett meg, például, hogy Zoella nagyjából 8 millió forintnak megfelelő fontot keres havonta.
Lexurious írta: "Szerintem tök üres az egész, nincs kidekorálva" - A cikkben le van írva, hogy a képek az eladás előtt készültek, azóta átbútorozták és valószínűleg fel is díszítették a saját ízlésük szerint...
Az árán nem lepődöm meg, egy külföldi cikkben több információt olvastam, amit a cikkíró itt nem említett meg, például, hogy Zoella nagyjából 8 millió forintnak megfelelő fontot keres havonta.
Lexurious írta: "Szerintem tök üres az egész, nincs kidekorálva" - A cikkben le van írva, hogy a képek az eladás előtt készültek, azóta átbútorozták és valószínűleg fel is díszítették a saját ízlésük szerint...
2015. február 22. 12:54
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
Nagyon szép.
De nem értem minek ekkora. Mindegy van rá pénze..
2015. február 22. 13:39
|
|
FireBreathervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.06. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 240016 offline
|
Nagyon szép ház
2015. február 22. 13:59
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Csodálatos, én ilyen házat képzeltem el magamnak! Csak a kérdés az hogy Zoelláéknak minek kell ekkora ház??
2015. február 22. 15:00
Szép ház, bár nem az én ízlésem, de hol ér ez 365 milkát?
2015. február 22. 15:04
|
|
lizike.loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.16. Hozzászólás: 62 Csatolások: 2 Azonosító: 240432 offline
|
Woooooowww
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.