Amerika feltörekvő énekesnője most modellkedés terén bizonyít: ezúttal az Afterglow magazin címoldalán lesz látható.
A teljes cikkhez kattints ide!
Címlapsztár lett Megan Nicole
2015. február 27. 14:04
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
2015. február 27. 14:47
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Szépen mutat a képeken!♡
2015. február 27. 16:35
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1299 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline |
max a babavilág magazin címlapján
2015. február 27. 17:14
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 756 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline |
Jó képek lettek, Megan nagyon szép
2015. február 27. 17:44
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Noname sztár noname magazin címlapján. Azt hittem, hogy minimum Elle vagy Vanity fair címlap, erre olvasom, hogy Afterglow, ráadásul a 18.-dik kiadás. Én is kitalálok mindjárt egy magazin nevet, a húgomról csinálok pár képet, oszt' úgy adom elő, mintha egy neves divatmagazin címlapsztárja lenne. Egyébként szerintem sincs semmi extra a csajban. A képek iszonyatosan rossz minőségűek, ráadásul a másodikon az a sok igénytelen ronda plüssállat giccsessé teszi.
2015. február 27. 17:53
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
Idézet (Beyla @ 2015.02.27. 17:44)
Noname sztár noname magazin címlapján. Azt hittem, hogy minimum Elle vagy Vanity fair címlap, erre olvasom, hogy Afterglow, ráadásul a 18.-dik kiadás. Én is kitalálok mindjárt egy magazin nevet, a húgomról csinálok pár képet, oszt' úgy adom elő, mintha egy neves divatmagazin címlapsztárja lenne. Egyébként szerintem sincs semmi extra a csajban. A képek iszonyatosan rossz minőségűek, ráadásul a másodikon az a sok igénytelen ronda plüssállat giccsessé teszi.
Nem értem egészen, mi a problémád. Még nem Katy Perry vagy Taylor Swiwt-szint: ő csak feltörekvő énekesnő, akinek még nyilván nincs akkora hírneve, hogy mondjuk, ha már említetted, az Elle címlaplánya legyen. Ha nem tudnád, ugyanúgy, mint az iskolában, elvileg a zeneiparban - és persze sok más ágban is - van egy létra, amin szép lassan kezd el az ember mászogatni. Először kórusban énekelt, aztán tehetségkutatóban, aztán elkezdett feldolgozni, és már van jópár saját száma és klipje. És ahogy halad, emellett, akárcsak a legtöbb énekesnő ő is próbálgatja a szárnyait más területeken is. És először kisebb magazinnál jelennek meg képei, később majd egy közepesnél, majd egy Elle-szintűnél. Nem kell csak azért lehordani, hogy miért szerepel magazin címoldalán, mert te nem szereted.
Egyébként nekem az első kép nagyon tetszik, a második sem rossz, bár a plüssállatokért nem rajongok. Megan nagyon szép lány, címlapra való.
2015. február 27. 21:54
viki virágúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 230295 offline |
Cuki a csaj de ez az egész no name újság mit keres itt jók a képek amúgy meg csak nekem hasonlít egy kicsit Ariana Grand ára?
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.