Zelda Williams, Robin Williams lánya ott folytatja a munkálkodást, ahol édesapja abbahagyta. Hat hónappal a színész halála után nyilatkozott a 25 éves színésznő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Robin Williams lánya folytatja apja munkáját
2015. február 27. 14:23
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
2015. február 27. 14:30
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline |
Még mindig alig tudom felfogni,hogy ez a csodálatos színész aki tényleg ott volt velem az egész gyerekkoromban,az ő filmjein nőttem fel, már nem lehet közöttünk. Rengeteget gondolok rá, nem egyszer volt,hogy pár könnycseppet is ejtettem.
A lánya is ugyan olyan mint ő volt, csodálatos,hogy ezekről már ennyire nyíltan tud beszélni.
Nyugodj békében Sir ♥:c♥
A lánya is ugyan olyan mint ő volt, csodálatos,hogy ezekről már ennyire nyíltan tud beszélni.
2015. február 27. 14:34
pamoreworldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 232770 offline |
Ez nagyon kedves volt tőle,nem is tudnék jobb lányt mondani erre a "posztra"
2015. február 27. 14:44
gitarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.03. Hozzászólás: 156 Csatolások: 1 Azonosító: 238445 offline |
Stay Stron Bogi ezt irta :Még mindig alig tudom felfogni,hogy ez a csodálatos színész aki tényleg ott volt velem az egész gyerekkoromban,az ő filmjein nőttem fel, már nem lehet közöttünk. Rengeteget gondolok rá, nem egyszer volt,hogy pár könnycseppet is ejtettem.
Én is ugyanezt érzem
Én is ugyanezt érzem
2015. február 27. 15:06
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline |
Robin Williams halálának a dátuma augusztus 11.
2015. február 27. 17:39
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Emlékszem, hogy pont nyaralni voltam, amikor a húgom írta nekem Facebookon, hogy Robin Williams meghalt. Utána lévő hetekben rengeteg cikket olvastam el, hiszen emlékeimben interjúk alapján soha sem gondoltam volna, hogy ilyen szintű lelkiproblémái vannak. Érdemes azon elgondolkodni, hogy talán az a legszomorúbb ember, aki a legtöbbet nevet. Még a mai napig felfoghatatlan a halála, és egyszerűen megérteni nem tudom, hogy miért döntött inkább az öngyilkosság mellett. Igaz, hogy voltak problémái, hatalmas adósságba keveredett és mivel az ex-feleség kívánta kiforgatni minden pénzéből, lehet, hogy úgy érezte nincsen más megoldás. Az életben mindenkinek vannak gondjai - egyszer fent, egyszer lent, de mindig van valahogy. Ennek az embernek nagyon mély lelki sebei lehettek, hogy halálának napján többféle módszert is kipróbált saját életének kioltására. Még a mai napig sem értem, hogy pl. a lánya miért nem állt mellette, miért nem segített neki, mert én elhinni nem tudom, hogy nem vette észre. Csak akkor nem veszünk észre ilyet, ha hanyagoljuk az illetőt vagy, ha nem akarjuk észrevenni. Örülök, hogy a gyászt és a tovább lépést próbálja boncolgatni, valamint, hogy nem szabad megrekedni egy szakaszán.
2015. február 27. 18:28
Azét valljuk be, Robin Williams utánozhatatlan. De sok szerencsét hozzá!
2015. február 27. 18:39
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline |
Idézet (Earth Song @ 2015.02.27. 15:06)
Robin Williams halálának a dátuma augusztus 11.
Köszönöm, hogy módosítva lett!
2015. február 27. 19:03
Robin Williams már 6 hónapja ment el? Húúú. Legjobb színész volt a Földön! Amikor megtudtam a halálának a hírét, akkor pont kirándulni mentünk, és elrontotta az egész napomat.
A lányának nehéz lehet, hogy az apja öngyilkos, gondolom sokként érte a dolog. Attól még hogy az apja színész volt, nem mindenáron van neki is tehetsége hozzá. Szerintem nem fog annyira befutni mint az apja.
A lányának nehéz lehet, hogy az apja öngyilkos, gondolom sokként érte a dolog. Attól még hogy az apja színész volt, nem mindenáron van neki is tehetsége hozzá. Szerintem nem fog annyira befutni mint az apja.
2015. február 27. 19:04
Ráadásul pont hogy Robin Williamsről nem hittem volna hogy öngyilkos.
2015. február 27. 20:14
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline |
Örülök,hogy folytatja szép dolog,hogy továbbviszi a munkát!
2015. február 27. 20:48
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Gyönyörű dolog tőle
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.