Íme a ruha, ami felrobbantotta az internetet
2015. február 27. 22:48
Az első kettő képen látszik a ruha körül, hogy meg van világosítva a kép. Legalább gondolkondak az emberek egy kicsit.
2015. február 27. 23:05
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Először aranynak és fehérnek láttam. Ez reggel volt. Most így estére átment feketébe és kékbe. Volt is egy videó (az ASAPScience youtube csatornáján), amiben elmagyarázták, hogy ez miért van, meg stb. Több embert is megkérdeztem (szám szerint 5 különböző egyedet), és mindenki mást mondott. De belinkelem a videót, az angolul értőknek legfőképpen. link
Én ezt a témát már lezártam ezzel. És könyörgöm, ne állítsunk más idiótaságokat, mert már nem bírom, hogy mindenki okoskodik, miközben helytelen dolgot állít. A megoldás mindre nem más, mint a természettudományok.
Én ezt a témát már lezártam ezzel. És könyörgöm, ne állítsunk más idiótaságokat, mert már nem bírom, hogy mindenki okoskodik, miközben helytelen dolgot állít. A megoldás mindre nem más, mint a természettudományok.
2015. február 27. 23:23
Érdekes... Én eddig kéknek és barnának láttam, de már fehér-arany
2015. február 27. 23:36
Ellilellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.12. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 238969 offline |
Hm...
Elgondolkodtató, de én a fehéret sehol nem látom benne, max ott, ahol a fény visszaverődik róla egy kicsit. Valószínű, hogy élőben jobban el lehetne dönteni.
Őszintén én Arany-Kéknek látom, de mivel ez az opció nem szerepel (egyelőre) marad a Fekete-kék
Elgondolkodtató, de én a fehéret sehol nem látom benne, max ott, ahol a fény visszaverődik róla egy kicsit. Valószínű, hogy élőben jobban el lehetne dönteni.
Őszintén én Arany-Kéknek látom, de mivel ez az opció nem szerepel (egyelőre) marad a Fekete-kék
2015. február 27. 23:53
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Szóval egy rossz minőségű kép miatt felbolydult az egész internet. Ennél jobb már csak a láma ámokfutásos hír volt xD
2015. február 28. 00:12
frigónyusziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 81 Csatolások: 3 Azonosító: 165756 offline |
Először is, felfogni nem tudom, hogy ez hogy képes ennyire lekötni az embereket. Tegnap reggel néztem fel twittere, akkor első helyen volt a trendeknél. Azóta eltelt több mint fél nap, és még mindig ott van. Mennyivel szebb is lenne a világ, ha mindenkinek ez lenne a legnagyobb problémája, hogy más színben lát egy ruhát.
Minimum tíz magyarázatot láttam már, hogy miért látja mindenki másnak, de a kedvencem eddig az volt, hogy "ha kék-feketét látsz, akkor depressziós vagy, azért látod sötéten".
na, és mi van akkor, ha senki se látja jól, és valójában piros-zöld a ruha?
Minimum tíz magyarázatot láttam már, hogy miért látja mindenki másnak, de a kedvencem eddig az volt, hogy "ha kék-feketét látsz, akkor depressziós vagy, azért látod sötéten".
na, és mi van akkor, ha senki se látja jól, és valójában piros-zöld a ruha?
2015. február 28. 00:47
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Ha sokáig nézi az ember akkor az arany" része kezd besötétedni..
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.