Pár napja került fel az internetre a japán lánybanda, a Flower és a Little Mix közös dala, ami a Dreamin' Together nevet kapta. Emellett pedig a videó is napvilágot látott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Flower feat. Little Mix - Dreamin' Together
2015. március 01. 13:07
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Még csak közös jelenetük sincs a klippben.
Azon röhögtem itt magamba, hogy a japán csajokon összesen van annyi smink, mint a littlemikszesek közül az egyiken. Pedig a japánok vannak vagy nyolcan.
Azon röhögtem itt magamba, hogy a japán csajokon összesen van annyi smink, mint a littlemikszesek közül az egyiken. Pedig a japánok vannak vagy nyolcan.
2015. március 01. 13:38
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1781 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline |
Sokan nincsenek hozzá szokva J-pop hangzáshoz, ezért rögtön rávágják hogy szar. Bevallom a Dreamin Together rész nekem sem tetszik, és a Little Mix felesleges az egészben, szerintem egyedül a Rainbow jobban teljesített volna.
2015. március 01. 13:57
LiveLoveLifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.26. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 232245 offline |
hát ez valami ritka rossz lett..
2015. március 01. 13:59
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline |
Sajna valahogy nem tetszik...
2015. március 01. 14:01
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline |
Nekem sem tetszik annyira
2015. március 01. 14:23
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1299 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline |
Sz*rocska. de nagyon.
2015. március 01. 14:51
lizike.loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.16. Hozzászólás: 62 Csatolások: 2 Azonosító: 240432 offline |
Imádom a Little Mix-et!.......DE ez nem lett jó.
2015. március 01. 15:27
Jézusom... ez a legnyálasabb és közhelyesebb dalszöveg, amit egy ideje hallottam. Meg a szám se egy nagy durranás, nem is csodálom, hogy a lányok nem promózták (én sehol nem olvastam róla, hogy ez jön). Az erőltetett mosolyok, különösen Perrie-től meg elég viccesek. Mindenesetre a Flowernek biztos sokat dob a hírnevén, és gondolom ez is volt az egész célja. Sok sikert nekik a továbbiakban! Viszont ha ez az a bizonyos j-pop hangzás, akkor azt hiszem találtam egy újabb műfajt, ami iránt nem kívánok érdeklődni.
(Ne vegye magára senki, szeretem a Little Mixet, de asszem jobb, ha ezt úgy veszem, hogy nem is hallottam. )
(Ne vegye magára senki, szeretem a Little Mixet, de asszem jobb, ha ezt úgy veszem, hogy nem is hallottam. )
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.