Pár napja került fel az internetre a japán lánybanda, a Flower és a Little Mix közös dala, ami a Dreamin' Together nevet kapta. Emellett pedig a videó is napvilágot látott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Flower feat. Little Mix - Dreamin' Together
2015. március 01. 13:07
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Még csak közös jelenetük sincs a klippben.
Azon röhögtem itt magamba, hogy a japán csajokon összesen van annyi smink, mint a littlemikszesek közül az egyiken. Pedig a japánok vannak vagy nyolcan.
Azon röhögtem itt magamba, hogy a japán csajokon összesen van annyi smink, mint a littlemikszesek közül az egyiken. Pedig a japánok vannak vagy nyolcan.
2015. március 01. 13:38
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1781 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline |
Sokan nincsenek hozzá szokva J-pop hangzáshoz, ezért rögtön rávágják hogy szar. Bevallom a Dreamin Together rész nekem sem tetszik, és a Little Mix felesleges az egészben, szerintem egyedül a Rainbow jobban teljesített volna.
2015. március 01. 13:57
LiveLoveLifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.26. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 232245 offline |
hát ez valami ritka rossz lett..
2015. március 01. 13:59
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline |
Sajna valahogy nem tetszik...
2015. március 01. 14:01
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline |
Nekem sem tetszik annyira
2015. március 01. 14:23
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1299 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline |
Sz*rocska. de nagyon.
2015. március 01. 14:51
lizike.loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.16. Hozzászólás: 62 Csatolások: 2 Azonosító: 240432 offline |
Imádom a Little Mix-et!.......DE ez nem lett jó.
2015. március 01. 15:27
Jézusom... ez a legnyálasabb és közhelyesebb dalszöveg, amit egy ideje hallottam. Meg a szám se egy nagy durranás, nem is csodálom, hogy a lányok nem promózták (én sehol nem olvastam róla, hogy ez jön). Az erőltetett mosolyok, különösen Perrie-től meg elég viccesek. Mindenesetre a Flowernek biztos sokat dob a hírnevén, és gondolom ez is volt az egész célja. Sok sikert nekik a továbbiakban! Viszont ha ez az a bizonyos j-pop hangzás, akkor azt hiszem találtam egy újabb műfajt, ami iránt nem kívánok érdeklődni.
(Ne vegye magára senki, szeretem a Little Mixet, de asszem jobb, ha ezt úgy veszem, hogy nem is hallottam. )
(Ne vegye magára senki, szeretem a Little Mixet, de asszem jobb, ha ezt úgy veszem, hogy nem is hallottam. )
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.