jézusom, elolvastam pár kommentet.
és nagyon fáj a szívem.
igazából Kurt nem példakép. És soha nem is lesz.
Mert nem akart az lenni. Adjuk már meg neki azt a tisztelet, hogy nem fogunk úgy rágondolni, amitől a falra mászott volna. Ő az én angyalom, de minden volt az élete, csak nem példaértékű. Szeretem őt, felnézek rá, tisztelem. De soha nem akarok úgy élni, mint ahogyan Kurt Cobain élt.
Májusban debütál a Kurt Cobain életéről szóló film
2015. március 10. 15:35
lovemetenderúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.18. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 240518 offline |
2015. március 10. 15:50
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
én egyet mondok: nem utálom Kurtot, senkit nem utálok aki öngyilkos lett, mivel elég szomorú, csak nem példaértékű. és nem ezért mondom, mert azt gondolom Kurt akart példakép lenni, hanem, mert sokan annak tartják, annak ellenére, hogy egyetlen egy nyamvadt számot ismernek a Nirvanától... tudjátok melyiket...
2015. március 10. 16:09
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Aki Kurtöt a példaképének tartja, az valószínűleg nem csak a Smells Like Teen Spiritet ismeri tőle, és nyilvánvalóan nem azért tartják példaképnek, mert öngyilkos lett. Én az egyik legnagyobb rajongójának tartom magam, mégis azt kell mondjam, hogy ugyan egy kedves, aranyos és csendes fickó volt, ugyanakkor egy seggfej is, mert nagyon sok hülyeséget csinált. Ahhoz senkinek nincs köze, hogy ivott és drogozott, nem tartozott senkinek elszámolással, és különben sem akart példakép lenni. Ami azt illeti, sokkal inkább azzal nyújtott példát, hogy rávilágított: merjünk önmagunk lenni, álljunk a sarkunkra és ne foglalkozzunk azzal, mások mit gondolnak rólunk. Csináljuk azt, amihez kedvünk van, ami iránt szenvedélyt érzünk, és soha ne mondjunk le az álmainkról. Ha ezt az oldalát nézzük, akkor igenis példát mutatott annak ellenére, hogy nem volt példaértékű az életmódja.
2015. március 10. 16:17
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
én egyáltalán nem akarlak téged megyőzni arról, hogy Kurt rossz volt, stb. nagyra tartom azt mennyire szereted, de én nem csak egy példát/embert tudok mondani, meg ismerek (sajnos) aki jaj úgy imádom a Nirvanát meg Kurt Cobaint és még azt se tudják, hogy Kurt halott, már több, mint 20 éve. smells like bullshhht
2015. március 10. 16:34
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Idézet (awwparadise @ 2015.03.10. 16:17)
én egyáltalán nem akarlak téged megyőzni arról, hogy Kurt rossz volt, stb. nagyra tartom azt mennyire szereted, de én nem csak egy példát/embert tudok mondani, meg ismerek (sajnos) aki jaj úgy imádom a Nirvanát meg Kurt Cobaint és még azt se tudják, hogy Kurt halott, már több, mint 20 éve. smells like bullshhht
Akkor ezek szerint egyetértünk abban, hogy az ilyen emberekkel nem érdemes foglalkozni. Aki igazán szereti őt és a Nirvanát, az tudja, hogy voltak nagyon jó számaik, de rettenetesek is, és sem Kurt, sem Krist, Chad, Dave és a többi beugrós sem élt példamutató életet, de mindig törekedtek arra, hogy szakmailag fejlődjenek, és sosem akartak negatív példát mutatni. Az már persze más kérdés, hogy ki hogyan viszonyul a munkásságukhoz és életükhöz. Lehet Kurtöt is példaképnek tekinteni, csak tudni kell a megfelelő oldalról szemlélni őt, és nem szabad megfeledkezni arról, hogy ő is csak ember volt rengeteg hibával és rossz tulajdonsággal, ennek ellenére (vagy éppen ezért) egy zseniális művész volt.
1 felhasználónak tetszik:
awwparadise
2015. március 10. 17:16
Szerintem nem éppen a türelmesebb emberek közé fogok tartozni, és ahogy lesz rá lehetőségem megnézem. Már egy jó ideje nagyon kíváncsi vagyok, mit hoztak ki belőle. Biztos vagyok benne, hogy Kurt életét és igazából a munkásságát is remekül vissza fogja tudni adni. Ha már most remek kritikát kapott a film...*-* Ha a rendezők szerint nagy hatása volt a Nirvanának a zeneiparra...hát szóval nem tévednek, talán a legjobbak voltak, és nekem a Nirvana örök. Ahogy Kurt is...
2015. március 10. 22:52
Sztárvadászvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 229428 offline |
ő már évek óta halott volt mikor én születtem mégis imádom és érdekel a film bár nem hiszem h ennyire részletesen nem kéne bemutatni az életét :// mindenkinek meg van a saját élete, a saját titkaival és szokásaival... Mért kell ezt minden reszletessegeben bemutatni??
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.