Az elmúlt időben sok pletyka keringett afelől, hogy ugyan Zayn Malik és Perrie Edwards még mindig együtt van-e.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szakított Zayn Malik és Perrie Edwards?
2015. március 18. 19:45
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline |
Szerintem egyáltalán nem igaz egy az új "hidd el sztori" melynek semmi alapja nincsen
Nem értem hogy mégis miért kell egyfolytában olyan dolgokat kitalálni aminek valószínűsége nincsen
Ha most minden egyes lánnyal összehoznák a fiúkat akikkel egy fotón szerepelnek mert hát mégis a rajongók csinálnak képeket akkor már kb 1.000.000 barátnőjük lenne nekik
Az első képen a csaj szőke a másodikon meg barna legalább akkor hasonlíthatna
az meg hogy látták őket csókolózni egy állítólagos személy szerint szerintem semmi valószínűsége sincs , egy csomó olyan lány van aki nem szereti őket együtt
Én kifejezetten szeretem őket együtt egy annyira aranyos, kedves és összeillő pár. Nem kell mindent megmagyarázni.
Nem értem hogy mégis miért kell egyfolytában olyan dolgokat kitalálni aminek valószínűsége nincsen
Ha most minden egyes lánnyal összehoznák a fiúkat akikkel egy fotón szerepelnek mert hát mégis a rajongók csinálnak képeket akkor már kb 1.000.000 barátnőjük lenne nekik
Az első képen a csaj szőke a másodikon meg barna legalább akkor hasonlíthatna
az meg hogy látták őket csókolózni egy állítólagos személy szerint szerintem semmi valószínűsége sincs , egy csomó olyan lány van aki nem szereti őket együtt
Én kifejezetten szeretem őket együtt egy annyira aranyos, kedves és összeillő pár. Nem kell mindent megmagyarázni.
2015. március 18. 19:45
NikiSomogyivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.13. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 240293 offline |
Hülye vagy Zyan pedig olyan jók voltatók eggyütt!!!!
2015. március 18. 19:54
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
pedig olyan szép pár voltak
2015. március 18. 19:55
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Pedig szerintem összeilletek...végülis ez nem tartozik ránk, intézzék el maguk között. Mindenesetre én remélem, hogy ezek csak pletykák.
2015. március 18. 19:56
Nem értem miért kellett ezt csinálnia Zayn-nek. Perrie-vel szép párt alkottak. De az első képen akkor is egy szőke nő látható a másikon pedig egy barna.
2015. március 18. 19:59
Én majd akkor hiszem el ha ők maguk erősítik meg!
2015. március 18. 20:01
Sephoraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.27. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 240862 offline |
Első sorban szerintem ez nem tartozik ránk, (ÉS Larry shipper létemre fogom a következő sorokat állítani) Nem biztos hogy ők akarták így. A menedzsment több dolgot irányít mint hinnénk, tehát aggodalomra semmi ok, vagy nem szeretik egymást és a Modest! hozta össze őket akkoriban, vagy csak szimplán viharos korszakot él a kapcsolatuk. De azt hogy szakítanának csak így a pár nap alatt leforgó képek alapján nem állítanám biztosra.
2015. március 18. 20:02
Directioner-5SOSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 238744 offline |
Mindig igy van :/ Valamelyik oszlopos tag találkozik egy lánnyal már együtt vannak? Kicsit azért hinni is kellene Zayn és Perrie kapcsolatában! Ennek ellenére remélem ezek csak rossz pletykák!
2015. március 18. 20:05
szandi1001199új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 181236 offline |
Én hiszek a kapcsolatukban!! De ez ez akkor is számomra sokkoló.. remélem csak pletykák amiket elhiszünk de mégsem igazak. (fogalmazás egyes üljek le::DDDDDD)
2015. március 18. 20:06
beatrix officialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 236744 offline |
Ez nem lehet!!!! Olyan cukik voltak együtt nem kéne ezért szétmenniük
2015. március 18. 20:07
Hát szerintem nem teljesen alaptalanok a pletykák.Perrie nemrég adott egy olyan interjút,amiben azt mondta,hogy őt nem érdekli,hogy rajta van-e,vagy sem,s le is peregnek róla szidások,amiért ha egyszer már jegyes,akkor hordhatná.Ilyenkor lehet,hogy túl korai volt az eljegyzés.Zayn nap mint nap más országban ébred,este nightclubokban mulat szebbnél szebb lányokkal/rajongókkal.Az első képen látható hölgyemény karján ugyan nem látszanak,de a többi ilyen,már állású képekből ki lehet venni,hogy ott vannak a tetoválások,ahol a másik képen látszik.Továbbiakban szerintem,aki látta a képeket,annak az is feltűnik,hogy a képeken nagyon valószínű,hogy fogják egymás kezét.Imádtam/imádom Zerrie-t,de el kell fogadnom,hogy ebbe semmi beleszólásunk.Perrie sokkal aranyosabb volt,mint ez a nőci,de ha igazak a pletyik,és Zaynie őt szereti,hát legyen.Pluszba Perrie tényleg nem hordja a gyűrűjét,s az elöl leírt interjúban való megnyilvánulása sok mindenre ad okot.Bár lehet ez is csak olyan haveros dolog,mint a Harry-Nadine és a Niall-Melissa,ugyanis a srácokat elég gyakran "enyhén" benyomva kapják le a fotósok.
2015. március 18. 20:08
Attól még hogy Pierre nem hordja a jegygyűrűt,az még nem azt jelenti,hogy szakítottak.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.