Szakított Zayn Malik és Perrie Edwards?
2015. március 19. 18:34
littleliarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.18. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 236180 offline |
akik szidták meg pletykáltak most büszkék lehetnek,hogy Zaynnek haza kellett utaznia,mert annyira stresszes a sok (bocsánat a megjegyzésért) gyökér miatt
2015. március 19. 18:38
blackett :te a rokonodat csalattagodat az utcan setalgatva olelgetetd es fogod a kezet????
2015. március 19. 19:49
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Eloszor is, en a 2013 megcsalasrol nem is tudtam.
Masodszor is ez most mi? Mar ez a pletyka megy par napja FB-n es nem tudom minek higgyek. Most komolyan, lehet ez csak egy kozeli barat vagy kitudja ki.
Es ez a lany messze felse er Perriehez...bocsanat de ez az igazsag.
Harmadik dolog pedig az hogy Zayn tisztazta a dolgokat twitteren:'
'I'm 22 years old... I love a girl named Perrie Edwards. And there's a lot of jealous fucks in this world I'm sorry for what it looks like x'
Szoval errol ennyit.
Masodszor is ez most mi? Mar ez a pletyka megy par napja FB-n es nem tudom minek higgyek. Most komolyan, lehet ez csak egy kozeli barat vagy kitudja ki.
Es ez a lany messze felse er Perriehez...bocsanat de ez az igazsag.
Harmadik dolog pedig az hogy Zayn tisztazta a dolgokat twitteren:'
'I'm 22 years old... I love a girl named Perrie Edwards. And there's a lot of jealous fucks in this world I'm sorry for what it looks like x'
Szoval errol ennyit.
2015. március 19. 21:03
Ebben a kapcsolatban nem is az a legundorítóbb,hogy Zayn más csirkékkel enyeleg nyílt utcán és ezt Perrie hagyja,hanem az,hogy olyan szánalmasan próbálják előadni a kapcsolatukat valami modernkori "lávsztoriként",holott tény és való,miszerint már jó ideje már nem a szerelem fűti a kapcsolatukat.Egyszerűen szánalmas.Perrie meg mégis mit várt?Ha Zayn egyszer megcsalta,máskor is fog rá keríteni alkalmat.Sőt ahogy elnézem,már kerített is.
2015. március 20. 15:34
Én nagyon szerette őket együtt,de Perrie-nek sokkal,de sokkal érettebb és normálisabb fiú jár.Mi van mostanában a One Directionnal?Mintha egy kicsit szét lennének esve,és nem igazán vannak a legjobb formájukban.Talán elkezdtek lefele menni a mélységbe?
2015. március 20. 16:46
A 2013-as megcsalas is egy hulye pletyka volt, nem Zayn volt a kepen, ezt be is bizonyitottak,
Ez a mostani sem all stabilabb labakon, Lauren csak egy barat, ezt Zayn es Perrie i megmondta/megirta.
Ez a mostani sem all stabilabb labakon, Lauren csak egy barat, ezt Zayn es Perrie i megmondta/megirta.
2015. március 20. 18:26
Lilien2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169689 offline |
Ezt nem tudom hogy elhiggyem e!!!!
2015. március 20. 19:31
Ginaa29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 782 Csatolások: 85 Azonosító: 236930 offline |
Szerintem nem kéne ezt nagy dobra verni , mert amúgy is kiborülok tőle hogy talán
Ez a kapcsoalt is úgy fog kárba menni , mint a Jelena Pedig mindkettő nagyon jó kapcsolat (volt). De remélem Perrie nem szakít vele , hiszen lehet hogy csak ő ért valamit félre! Szerintem Zayn nem csalta meg , ez a nő meg elhúzhatna és nem kéne egy tökéletes kapcsolatot tönkrettennie. És most jöhetnek az utálkozok hogy minek sajnálom ezt a drogost , vagy amiket mondani szoktam , de tudjátok mindenkinek van egy véleménye. Mindenesetre nagyon sajnálnám a kapcsolatot , hiszen Zerrie nagyon jó volt , és szerettem őket együtt látni.
Ez a kapcsoalt is úgy fog kárba menni , mint a Jelena Pedig mindkettő nagyon jó kapcsolat (volt). De remélem Perrie nem szakít vele , hiszen lehet hogy csak ő ért valamit félre! Szerintem Zayn nem csalta meg , ez a nő meg elhúzhatna és nem kéne egy tökéletes kapcsolatot tönkrettennie. És most jöhetnek az utálkozok hogy minek sajnálom ezt a drogost , vagy amiket mondani szoktam , de tudjátok mindenkinek van egy véleménye. Mindenesetre nagyon sajnálnám a kapcsolatot , hiszen Zerrie nagyon jó volt , és szerettem őket együtt látni.
2015. március 21. 11:00
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline |
Aki nem szereti őket az mi a francért ír ide?? Nagyon sajnálom Perriet mert szerintem nem érdemli meg ezt sőt semelyik nő nem érdemli meg azt hogy megcsalják!! Nem tudom mi okból nem horda a gyűrűt Perrie,de ha én is egész nap táncolnék és énekelnék, fellépésére járnék, ahol esetleg az elvetemült rajongók vagy utálok bármikor le szakíthatnák az ujjamról a több milliós gyémánt gyűrűt lehet hogy én se merném fel venni. Nem hiszem, hogy azért nem horda mert nem tetszett neki vagy nem szereti Zaynt.Zaynt meg abszolút nem értem...Nem hiszek a pletykáknak de elég érdekes ahogy a csajszival állnak a képeken.Nekem is van fiú barátom akivel Jóba vagyok de nem fogjuk egymás kezét meg nem fogja meg a csípőmet.Imádom Zaynt és Perriet és remélem még oldják egymás között. Perrienek szerintem most időre van szüksége és ezt Zayn tiszteletben fogja tartani
2015. március 21. 12:25
Ezek a képek tényleg elég félreérthetőek és ha tényleg igazak a pletykák, akkor borzasztóan sajnálom Perriet.
2015. március 21. 13:21
directioner05új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.19. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 219562 offline |
csúnya dolog megcsalni a másikat
szegény Perrie
szegény Perrie
2015. március 21. 15:13
Nem is csalja meg. Semmit sem bizonyít a kép, főleg hogy homyályos is, de Perrivel százszor jobb párok voltak.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.