Sírógörcsöt kaptam amikor elolvastam... de azért sok sikert neki a szólókarierhez habár boldogabb lennék ha eggyüt maradna az 5 bolond <3
remélem Perri megbecsüli ezt a remek pasit!!
Zayn Malik szólóprojektbe kezdett, és megszólalt a One Direction
2015. március 27. 19:57
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline |
miért kezdene Zayn szóló karriert hisz azt mondta hogy normális életet akar élni.
Perrie-t nagyon kedvelem mint zenész/énekes. nagyon tehetséges de nem hittem volna hogy ez kellett Perrinek hogy Zayn otthagyja a világ leghíresebb bandáját.
És Harry,Louis,Niall,Liam olyan kedvesek hogy tartják bennünk a lelket egy ilyen hét után. És együtt éreznek velünk. Olyan kedves üzenetet írtak.
Köszönök nekik mindent.
Perrie-t nagyon kedvelem mint zenész/énekes. nagyon tehetséges de nem hittem volna hogy ez kellett Perrinek hogy Zayn otthagyja a világ leghíresebb bandáját.
És Harry,Louis,Niall,Liam olyan kedvesek hogy tartják bennünk a lelket egy ilyen hét után. És együtt éreznek velünk. Olyan kedves üzenetet írtak.
Köszönök nekik mindent.
2015. március 27. 20:59
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline |
most erről annyi story-t kifognak találni...igazságot csak ők tudják...azt olvastam,hogy csak egy számot vettek fel,de az a naughty boy albumán lesz és perrie miért akarta volna,hogy kilépjen?...de ha igaz,hogy emiatt szált ki,akkor igazán megmondhatta volna és nem ilyen normális élet dumával jöjjön
2015. március 27. 21:18
Emma SPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 203804 offline |
Várható volt hogy előbb-utóbb szétoszlik a csapat vagy az hogy valaki kilép az 1D-ből. Nem izgat ez volt Justin Timberlake-el és mégis jól megvan. Ha Zayn-nek most erre van szüksége hát csinálja nekem 8
2015. március 27. 22:17
Kár, h a szólóébeklés jobb neki, mint ha a 1D tagja lenne...
2015. március 27. 22:24
Kogenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.30. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 238143 offline |
http://starity.hu/profil/206860-kissjulianna01/ egyet èrtek veled
2015. március 27. 22:29
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Hat, en jelen pillanatban nem orulok, hogy Zayn ilyen gyorsan mar masokkal dolgozik..legalabbis lattam sokaknak nem esett jol. Es nekem se nagyon, de most ez nem jelenti hogy tok boldog es 1D nelkul is megvan.
En akkoris a legjobbakat kivanom neki.
En akkoris a legjobbakat kivanom neki.
2015. március 28. 00:57
Azért a világ nem dől össze miatta. De sajnálom nagyon. Kíváncsi leszek, hogy milyenek lesznek a számaik nélküle. :/
2015. március 28. 01:30
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Nekem mindegy, végülis egyedül is tud karriert csinálni. Niall még az aki sikeres lenne szólóban is! Harry nagyon megváltozott, Louis-t sose szerettem, Liam meg csak úgy volt...
2015. március 28. 09:06
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
Legalább döntse el,mit szeretne.Előbb azt mondja,nyugalomra vágyik,másnap pedig már stúdiózik.Én támogatom a döntését,de akkor mondja el,mit szeretne.Így csak méginkább zaklatni fogják a rajongók.Én pl nem írtam neki,megértem,hogy milyen szar lehet ez neki,a többieknek,nekünknne ha ezt szeretné,akkor legalább írja ki Twitterre vagy valahol nyilatkozzon.Kérlek,Zayn.
2015. március 28. 10:01
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline |
Amikor meghallottam, hogy Zayn kilépett ledöbbentem, és talán egy kicsit sajnáltam is. Mint a legtöbb rajongó én is úgy voltam, hogy: jajjj szegény Zayn, sok volt a stressz meg a pletykázás. ( a pletykákról amúgy annyit, hogy lehet nem kellett volna megcsalnia a menyasszonyát, na mindegy)
Ameddig azt hittem ez volt az indoka a kilépésre addig úgy voltam vele hogy: *lő szomorú fej*
Aztán tegnap jött a cikk a The Sunban. Élőszőr is, nem vagyok képes megérteni Zaynt, hogy hogy adhatott a kilépése után elősző interjút egy olyan újságnak mint a The Sun... -.- Ami pedig a cikkben volt... Ha elemezzük akkor ugye bár azt olvashatjuk, hogy NEM azért lépett ki a bandából mert nem bírja a sztárságot (btw ha nem bírná nem kezdene új albumba) hanem mert neki nem tetszett a zenei irányzat amit a One Direction képvisel, szóval az az irány ahová a banda tartott az nem neki való volt. Nem tetszettek a szövegek, sem a dallamok. Ami amúgy nekem furcsa, nem tudhatom, hogy milyen az ízlése, de az úja albumon egyetlen egy dalt sem írt, vagy zenésített, holott szerintem meg lett volna rá az esélye.
A cikkből e mellett egyáltalán nem az jön le, hogy Ő szomorú. Inkább, hogy Perryevel ők boldogok a bandával a kapcsolata pedig eléggé rossz.
Ezek után, hogy vonjunk le következtetést, EGYÁLTALÁN nem tudom Zaynt sajnálni, és megérteni sem. Mintha meg sem viselte volna az egész. És rendben tudom, hogy az ő döntése volt... Aiket igazén sajnálok az a másik 4 srác, akiket otthagyott a szarban. Nem értem miért nem lehetett a világturné elkezdése előtt közölnie ezt, hogy Ő kilép.
Természetesen nem tudunk mindent, de valószínűleg ez a dolog már régóta húzódik, hisz ezzel a naughty boy-al vagy kivel már régebben posztolt képeket, illetve már többször is lépett fel nélküle a banda. (pl. amikor Orlando-ban voltak népszerűsíteni a lemezüket. Zayn betegségre hivatkozva nem volt ott... na persze!)
Csak annyit tudok mondani, hogy kitartás a többi 4-nek!!
Ameddig azt hittem ez volt az indoka a kilépésre addig úgy voltam vele hogy: *lő szomorú fej*
Aztán tegnap jött a cikk a The Sunban. Élőszőr is, nem vagyok képes megérteni Zaynt, hogy hogy adhatott a kilépése után elősző interjút egy olyan újságnak mint a The Sun... -.- Ami pedig a cikkben volt... Ha elemezzük akkor ugye bár azt olvashatjuk, hogy NEM azért lépett ki a bandából mert nem bírja a sztárságot (btw ha nem bírná nem kezdene új albumba) hanem mert neki nem tetszett a zenei irányzat amit a One Direction képvisel, szóval az az irány ahová a banda tartott az nem neki való volt. Nem tetszettek a szövegek, sem a dallamok. Ami amúgy nekem furcsa, nem tudhatom, hogy milyen az ízlése, de az úja albumon egyetlen egy dalt sem írt, vagy zenésített, holott szerintem meg lett volna rá az esélye.
A cikkből e mellett egyáltalán nem az jön le, hogy Ő szomorú. Inkább, hogy Perryevel ők boldogok a bandával a kapcsolata pedig eléggé rossz.
Ezek után, hogy vonjunk le következtetést, EGYÁLTALÁN nem tudom Zaynt sajnálni, és megérteni sem. Mintha meg sem viselte volna az egész. És rendben tudom, hogy az ő döntése volt... Aiket igazén sajnálok az a másik 4 srác, akiket otthagyott a szarban. Nem értem miért nem lehetett a világturné elkezdése előtt közölnie ezt, hogy Ő kilép.
Természetesen nem tudunk mindent, de valószínűleg ez a dolog már régóta húzódik, hisz ezzel a naughty boy-al vagy kivel már régebben posztolt képeket, illetve már többször is lépett fel nélküle a banda. (pl. amikor Orlando-ban voltak népszerűsíteni a lemezüket. Zayn betegségre hivatkozva nem volt ott... na persze!)
Csak annyit tudok mondani, hogy kitartás a többi 4-nek!!
2015. március 28. 12:21
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline |
ennyi, kész, vége.
teljes mértékben támogattam zayn döntését hogy kilép a bandából ha normális életet szeretne élni és rendbe hozni a magán életi dolgait.
DE ha csak azért lép ki mert szóló karrierbe kezd a one direction adta hírnevébe kapaszkodva és az általa kirobbantott média botrányt meglovagolva, vagy a h*lye és önző barátnője nyafogására hallgatva- aki szintén csak a felhajtás és a plussz figyelem miatt van együtt vele- teszi mindezt akkor mennyen a p*kolba. nem érdemli meg hogy ennyi éven át támogattuk azért hogy aztán így átverje a rajongóit és cserben hagyja a bandatársait, akik elvileg a "testvérei".
teljes mértékben támogattam zayn döntését hogy kilép a bandából ha normális életet szeretne élni és rendbe hozni a magán életi dolgait.
DE ha csak azért lép ki mert szóló karrierbe kezd a one direction adta hírnevébe kapaszkodva és az általa kirobbantott média botrányt meglovagolva, vagy a h*lye és önző barátnője nyafogására hallgatva- aki szintén csak a felhajtás és a plussz figyelem miatt van együtt vele- teszi mindezt akkor mennyen a p*kolba. nem érdemli meg hogy ennyi éven át támogattuk azért hogy aztán így átverje a rajongóit és cserben hagyja a bandatársait, akik elvileg a "testvérei".
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.