Szerintem a film nem lett olyan borzalmas (igaz elég sok mindent kihagytak és átmásítottak jeleneteket is) én speciel örültem,volna annak ha a többi könyvből is filmet készítenek.És nagyon sajnálom,hogy lecserélik a színészeket,főleg Lily-t és Jamie-t.
Nem értem,hogy miért kell két évvel idősebbeknek lenniük..És még szerencse,hogy mégis megcáfolták azt a hírt,hogy Simonnak lesz barátnője.
Gondolom olyan lesz majd mint a Vámpírnaplók..
Berendelték a Shadowhunters első évadát
2015. március 31. 15:25
2015. március 31. 16:00
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
A film egyébként nem is lett rossz. Bár mondjuk bevallom, hogy számomra csak Jamie miatt nem volt annyi rémes.
Ha őket lecserélik...hát nem tudom, hogy mennyire fogom nézni. Szerintem Lily-t és Jamie-t meg lehetne hagyni. Egyébként pedig imádom a könyvet!
Ha őket lecserélik...hát nem tudom, hogy mennyire fogom nézni. Szerintem Lily-t és Jamie-t meg lehetne hagyni. Egyébként pedig imádom a könyvet!
2015. március 31. 17:03
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
És a film?
Inkább sorozatot készítenek belőle?! Pedig én a film folytatását vártam. Szerintem jó volt.
2015. március 31. 17:13
Nekem nagyon nem jött be a film, mert ugye a könyv magasra tette a mércét, de a sorozatnak adok egy esélyt, hátha kellemesen csalódok majd.
2015. március 31. 18:45
|
|
GyilkosKoalaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.10. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 213230 offline
|
Könyörgöm, könyörgöm térden állva, hogy ne cseréljék le a castet. Persze, valószínűleg le fogják, de Godfrey mint Magnus fantasztikus volt és Jamiet is imádtam, Kevinről nem is beszélve. :"3
Vegyes érzéseim vannak. Főleg annak kapcsán amit a sorozatról hallottam...
Vegyes érzéseim vannak. Főleg annak kapcsán amit a sorozatról hallottam...
2015. március 31. 19:16
Jobban örültem volna, ha a film második részére fektetnek be, de hát ha az embereknek annyira nem tetszett, akkor nincs mit tenni. Minden esetre kíváncsi leszek, hogy mit hoznak ki a dologból, főleg, hogy nem tudnak majd meglepni az első évaddal, ha konkrétan ugyan arról szól, mint a film, csak kicsit megcsavarva.
2015. március 31. 20:09
Mind a 6 kötet hatalmas kedvencem, és ha azt vesszük, a film is tetszett, sőt, az effekteket nagyon jól megcsinálták. Nem tudom, mit várjak el a sorozattól, 100% hogy megnézem, de ha ezt is elrontják, akkor nagyon csalódott leszek. Valamint nagyon remélem, hogy nemcsak az lesz, mint a Csontvárossal, hogy 1 évad, de utána megint félbehagyják.
+ Bízom benne, hogy a csapat marad, mert tényleg jól megtalálták a szereplőket. Mondjuk furcsa, hogy 1 hónap múlva forgatás, de a castot még nem publikálták
+ Bízom benne, hogy a csapat marad, mert tényleg jól megtalálták a szereplőket. Mondjuk furcsa, hogy 1 hónap múlva forgatás, de a castot még nem publikálták
2015. március 31. 20:11
|
|
Lora Momsenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 233972 offline
|
Rettentően kíváncsi vagyok a végeredményre, ugyanakkor félek a nagy csalódástól, ami egyáltalán nincsen kizárva...
2015. március 31. 20:17
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Nem igazán tudom hogy kéne ezzel kapcsolatban éreznem. Tényleg nem. Egyrészről egy eszméletlenül jó könyvsorozatról beszélünk, másrészről viszont éppen ezért lehet elrontani. Ahogy a filmmel is tették. Bár az már önmagában is jó hír hogy a szereplők mások lesznek. Jamie minden volt csak nem Jace, Lily pedig határeset, de ő sem fog hiányozni Claryként.
Ebből vagy nagyon jót lehet kihozni, vagy nagyon rosszat. Az mindenesetre megnyugtat, hogy Cassie még ha nem is vesz részt a sorozat készítésében, de ott van és adhat tanácsokat.
Ebből vagy nagyon jót lehet kihozni, vagy nagyon rosszat. Az mindenesetre megnyugtat, hogy Cassie még ha nem is vesz részt a sorozat készítésében, de ott van és adhat tanácsokat.
2015. március 31. 20:49
Annyira, de annyira örülök neki. Szerintem ezeknek a könyveknek jobban fog tenni az, hogy sorozatot csinálnak, ezt azért tényleg illik kidolgozni, és részletesen elmesélni a történetet. Nagyon-nagyon várom, és biztosan nézni fogom, ez csak alap!
2015. március 31. 21:49
Bárki bármit mond, én nagyon szerettem a film szereplőgárdáját, jól el volt minden karakter találva. Nagyon reménykedem benne, hogy ha már sajnos a 2. film nem készült el, akkor ez a sorozat tényleg jó lesz és viszont láthatjuk azokat a színészeket, akiket eredetileg választottak.
2015. április 01. 10:18
|
sophie_gaskarthúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.26. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 241825 offline
|
Most olvastam a könyvet,és nagyon tetszett.Bár remélem,hogy nem fog hasonlítani a filmre-szerintem nagyon béna-,nagyon várom ^^
2015. április 01. 15:03
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Majd biztos belenézek,bár már lehet kinőttem az ilyen fajta sorozatokból,meglátjuk.(és vajon szimpatikus emberek lesznek-e benne,mondjuk a filmbéli főszereplő srácnál biztosan tudnak jobbat találni)
2015. április 01. 15:23
|
|
KoRngirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.18. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 231739 offline
|
Kiváncsi vagyok, vajon választanak-e új szereplőgárdát... nekem igazából az se lenne baj, ha maradnának azok, akik a filmben szerepeltek, de lehet nem ártana másokat választani...
2015. április 01. 20:35
Kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz,mert a film nem nagyon elégített ki köztük egy-két szereplőválasztás sem...
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Már nem kell a régi barátainak.
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
A sztárpár elárulta, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e.

0 felhasználónak tetszik: