Nem kellett sokat várni az énekes első önálló dalára. A szerzemény az I Won't Mind címet viseli.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Zayn Malik első szólódala
2015. március 31. 19:28
Ha neki így jó...de én egyetértek Louis-sal. Attól, hogy még kilépett nem lesz normális élete.
2015. március 31. 19:29
Hát nem tudom, ha Louis is ilyet ír ki, akkor valószínűleg nem rúgták ki Zaynt (pedig eleinte ezt gondoltam), így komolyan nem értem, mi értelme volt ennek az egésznek. Ráadásul még csak nem is jó a dal. Tényleg ezért kellett otthagynia a bandát?
2015. március 31. 19:35
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219510 Azonosító: 59785 offline |
Én csak azt nem értem, hogy ez a kifakadás most mi Tomlinson részéről? Mármint miért támadt neki ennek a Naughty boy-nak? Talán bizonyítható, hogy ő szivárogtatta ki a dalt?
Egyébként meghallgatni már nem tudom, mert törölték, de a címe is sokat sejtető. Amúgy meg, nem vagyok vándí rajongó, de ha Zayn szólóban akarta nyomni, kerek-perec megmondhatta volna... nem értem, hogy akkor mire volt jó neki ez a kertelés a stresszről meg a normális srác dologról. Ha egyenesen megmondta volna, mit akar, akkor nem lenne ekkora suttyóság a részéről...
Egyébként meghallgatni már nem tudom, mert törölték, de a címe is sokat sejtető. Amúgy meg, nem vagyok vándí rajongó, de ha Zayn szólóban akarta nyomni, kerek-perec megmondhatta volna... nem értem, hogy akkor mire volt jó neki ez a kertelés a stresszről meg a normális srác dologról. Ha egyenesen megmondta volna, mit akar, akkor nem lenne ekkora suttyóság a részéről...
2 felhasználónak tetszik:
AFCfan,
Bátor Ventillátor
2015. március 31. 19:35
Szerintem jó lett!Louis meg csak irigy mert nincs annyira kiemelkedő hangja mint Zaynnek!!
2015. március 31. 19:41
Alexaa44visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 336 Csatolások: 148 Azonosító: 200911 offline |
de louis nem csak ugy kiirta ezt ennek volt elozmenye emberek szoval ne szidjuk mar és ha egyszer kiirjatok a megszolalasat akkor már azt is pls hogy mit irt ki naughty boy eloszor
2015. március 31. 19:45
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
hát nem a legjobb szám de nem is rossz..Louisnak meg totál igaza van:DD <3
2015. március 31. 19:47
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219510 Azonosító: 59785 offline |
Idézet (Alexaa44 @ 2015.03.31. 19:41)
de louis nem csak ugy kiirta ezt ennek volt elozmenye emberek szoval ne szidjuk mar és ha egyszer kiirjatok a megszolalasat akkor már azt is pls hogy mit irt ki naughty boy eloszor
Jézus, és most emiatt a kép miatt esett neki? Naneeee... kinek is kellene akkor felnőni? Ha Louisnak lenne esze, hagyta volna a fenébe a csipkelődést...
2015. március 31. 19:47
lizike.loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.16. Hozzászólás: 62 Csatolások: 2 Azonosító: 240432 offline |
Nem tudom, szerintem nem is rossz. Louis csak szomorú mert nem akarja hogy szétmenjen az 1D (szerintem).
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.