Starity

Megjelent Zayn Malik első szólódala

2015. március 31. 19:07   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem kellett sokat várni az énekes első önálló dalára. A szerzemény az I Won’t Mind címet viseli.

hirdetés
Megjelent Zayn Malik első szólódala

Mindenkit sokkolt a hír, miszerint Zayn Malik elhagyja a világ egyik legnépszerűbb fiúbandáját, a One Directiont. Bár a kezdetekben az énekes azt nyilatkozta, hogy magánéletére akar koncentrálni, nemrégiben kiderült, hogy szólókarrierbe szeretne kezdeni, és már stúdióba is vonult Naughty Boyjal.

Az első demófelvételt tegnap kiszivárogtatták, így kaptunk egy kis ízelítőt Zayn új stílusából. Első dala az együttes számaihoz képest sokkal érzelmesebb és líraibb, alapja pedig csak egy akusztikus gitár. A szerzemény az I Won’t Mind címet viseli, és rajta lesz Malik első lemezén is.

A ballada megjelenése után egy nappal a 1D egyik oszlopos tagja, Louis Tomlinson tőle eddig távol álló hangnemben írt Twitter-profiljára, melyben nem éppen dicsérő szavakkal illette a lemezlovast: Wow, Naughty Boy, te annyira tapintatlan vagy. Komolyan, hány éves vagy, b*zd meg? Nőj már fel!

Nem csak Louis borult ki, rengeteg rajongó furcsállta, hogy öt nappal ezelőtt még az angol csillag azt állította, hogy normális akar lenni, most meg már megjelent saját dala is. Nem tudom megérteni, Zayn, hogy miért kellett hazudni? Miért nem tudtad simán azt mondani, hogy szólókarrierbe kezdesz? – írta egy csalódott rajongó. Zayn furcsa távozása ellenére a dalt a legtöbben szeretik, és kevésbé fáj a szívük a One Directionért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek