Miután kiszivárgott egy dala, a rajongók máris elpártolnak egykori kedvencük mellől, 24 óra leforgása alatt 50 ezer követővel lett szegényebb a sztár.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elfordulnak a rajongók Zayn Maliktől
2015. április 03. 13:06
2015. április 03. 13:10
Én megértem azokat a rajongókat, akik elfordulnak tőle, hisz cserbenhagyta őket.
2015. április 03. 13:15
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline |
Nem csodálom, elég álszent dolog volt a hisztériája, hogy normális életet akar, meg nyugalmat... ahelyett, hogy kerek-perec kijelentette volna, hogy szólókarriert akar... kibúvókat mindig könnyebb keresni... ugyebár a gerinc...
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. április 03. 13:17
Nem értem ebben az égészben mi a jó Zayn valószinűleg hazudott az igazi okrol hogy miewrt lep ki ugy latszik hogy az egesz one direction gyerekes es csak a hirnev miatt veszekednek . En az elen tudtam hogy versengeni fognak es a one direction a albummal akar felvagni meg zayn pedig a sajat dalokkal a versenges adsdig fog tartani amig zayn be nem valja valodi okat a one directionbol otthagyasa miatt . Hajra rajongok ezzel barmit elertek hogy zayn-t utaljatok . Oke en egyiket se zayn se pedig az 1D .t se szerete sot utalom de ezt a gyerekes hisztit hadjak mar abba
2015. április 03. 13:30
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline |
őszintén már nem tudom minek higyjek
2015. április 03. 13:31
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline |
Ehhez csak annyit tudok mondani, hogy az önzőség határtalan. A 'rajongók' azzal vannak elfoglalva, hogy Zayn miért vallott a nyugodt élet mellett, ha szólókarrierbe kezdett, de arra nem gondolnak, hogy Ő mit szeretne. Senkinek sem kívánnám, még a legnagyobb ellenségeimnek sem, hogy azok forduljanak ellene, akikre a legjobban számított. Mi, rajongók vagyunk a támaszpontjai. Egyenlő eséllyel kell indítani és nem elvetni. Zayn a bandában, vagy Zayn szólóénekesként - mindegy, mert ugyan arról az emberről beszélünk. Arról, aki fiatal, tehetséges és joga van a karrierhez. Nem érdekelnek a hátsó "szándékok" vagy az, hogy miért hagyta el a bandát, mert bárhogy is történt, most ez van és fel kell dolgozni. Ez a jelen. Zayn, akit támogatni kell
1 felhasználónak tetszik:
VanilliaCloud
Megértem a többi rajongót akik elfordulnak tőle (mint én is) hiszen csalódtak benne. Ha ő is elfordul a rajongóktól, a rajongók is elfordulnak tőle.
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Ne már, hogy van ember, aki figyeli, hogy tegnap még ennyi követője volt, és úristen ma már csak ennyi. Holnap nehogy aztán kiderüljön, hogy az az 50 ezer ember be lett fenyítve, hogy mégis hogy képzelték ezt.
2015. április 03. 13:36
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline |
TianaBlack írta:
"Ehhez csak annyit tudok mondani, hogy az önzőség határtalan. A 'rajongók' azzal vannak elfoglalva, hogy Zayn miért vallott a nyugodt élet mellett, ha szólókarrierbe kezdett, de arra nem gondolnak, hogy Ő mit szeretne. Senkinek sem kívánnám, még a legnagyobb ellenségeimnek sem, hogy azok forduljanak ellene, akikre a legjobban számított. Mi, rajongók vagyunk a támaszpontjai. Egyenlő eséllyel kell indítani és nem elvetni. Zayn a bandában, vagy Zayn szólóénekesként - mindegy, mert ugyan arról az emberről beszélünk. Arról, aki fiatal, tehetséges és joga van a karrierhez. Nem érdekelnek a hátsó "szándékok" vagy az, hogy miért hagyta el a bandát, mert bárhogy is történt, most ez van és fel kell dolgozni. Ez a jelen. Zayn, akit támogatni kell"
Teljesen egyetértek!
"Ehhez csak annyit tudok mondani, hogy az önzőség határtalan. A 'rajongók' azzal vannak elfoglalva, hogy Zayn miért vallott a nyugodt élet mellett, ha szólókarrierbe kezdett, de arra nem gondolnak, hogy Ő mit szeretne. Senkinek sem kívánnám, még a legnagyobb ellenségeimnek sem, hogy azok forduljanak ellene, akikre a legjobban számított. Mi, rajongók vagyunk a támaszpontjai. Egyenlő eséllyel kell indítani és nem elvetni. Zayn a bandában, vagy Zayn szólóénekesként - mindegy, mert ugyan arról az emberről beszélünk. Arról, aki fiatal, tehetséges és joga van a karrierhez. Nem érdekelnek a hátsó "szándékok" vagy az, hogy miért hagyta el a bandát, mert bárhogy is történt, most ez van és fel kell dolgozni. Ez a jelen. Zayn, akit támogatni kell"
Teljesen egyetértek!
2015. április 03. 13:36
Aha...hát egyáltalán nem csodálom,hiszen oké nem az itt a gond hogy szólókarrierbe kezdett,mert biztos hogy a rajongók támogatták volna,hanem itt az a baj hogy cserben hagyta a rajongóit és a (maradék) négy fiút és ezt az egészet úgy adta be hogy ő nem bírja a stresszt és "normális" életre vágyik.Közben pedig már ki is adja az első saját lemezet amit mellesleg nem most kezdett el....Sokan csalódtak benne és ez nem meglepő.
2015. április 03. 13:43
Amúgy meg igazán örülnék neki ha ez lenne az utolsó ilyen cikk....hiába vagyok rajongó akkor is egy kicsit unalmas már....lépjenek túl ezen...mi is ezt tesszük (vagyis hát próbálkozunk)
2015. április 03. 13:49
bbl589visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.01. Hozzászólás: 372 Csatolások: 9 Azonosító: 197009 offline |
Ennyi hiszti..ha a rajongók valóban annyira odalettek volna érte, nem érdekelte volna őket, hogy hol, vagy milyen formában énekel, hanem azért szerették volna, mert jó hangja van (nem mintha lenne, de most nem ez a lényeg), vagy mert szeretik a stílusát, és nem azért, mert pár ember eldöntötte, hogy most ő az akit utálni kell, csak hogy ezeknek az undorító pletykalapoknak legyen miről cikkeznie. Vagy örüljenek az új dalának, vagy pedig milyen rajongókról beszélünk?
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.