Starity

Elfordulnak a rajongók Zayn Maliktől

2015. április 03. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Első szólódala kiszivárgása után a rajongók máris elpártolnak egykori kedvencük mellől. 24 óra leforgása alatt 50 ezer követővel lett szegényebb a sztár.

hirdetés
Elfordulnak a rajongók Zayn Maliktől

Mostanában rájár a rúd Zayn Malikre. Az énekes március 25-én váratlan fordulattal kilépett a One Directionből, azóta pedig forrnak az indulatok mind a rajongók, mind kollégái részéről.

Az énekes közleményében arra hivatkozott, hogy normális életet szeretne élni, mégis néhány órával később egy londoni stúdió előtt kapták lencsevégre, ezzel rengeteg rajongót magára haragítva. A Naughty Boy által kiszivárogtatott, majd kis idő múlva letörölt szólódala után pedig nem kevesebb mint 50 ezer Twitter-követője iratkozott le az énekes csatornájáról egyetlen nap leforgása alatt, jelezve ezzel, hogy ezután nem kíváncsiak a sztár további életútjára – írja a brit Mirror.

Zayn persze így sem panaszkodhat 14,6 milliós rajongótáborával, ám ha ilyen ütemben fogyatkoznak a rajongói, meglehet, hogy esetleges szólókarrierje korántsem lesz annyira sikeres, mint pályája a One Directionnel.

Eközben az ír Daily Mirror arról írt, hogy a kiszivárgott dal valójában nem Zayn Malik első önálló dala akar lenni, hanem a One Direction legutóbbi albumára írt, ám végül visszadobott demófelvétel. Ezt azonban Louis Tomlinson a Twitteren egyértelműen cáfolta: Ez egy április tréfa?

A New York Daily News értesülései szerint Malik és Simon Cowell hosszasan tárgyaltak a kilépést megelőzően, és a producer azzal a feltétellel engedte csak el az együttesből, ha szólóénekesként is marad a Sycónál. Az online hírportál szerint Zayn már 2016-ban szeretné kiadni első önálló albumát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek