Starity

Egymásnak esett Louis Tomlinson és Naughty Boy

2015. április 02. 14:02   |   Szerző: Fanncsii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Folytatódik a dráma Zayn Malik kilépése után. Múlt héten robbant a hír, hogy a One Direction tagja otthagyja a bandát.

hirdetés
Egymásnak esett Louis Tomlinson és Naughty Boy

Egy hivatalos oldalra feltett közleménnyel tudatták a rajongókkal, hogy Zayn nemcsak az On The Road Again turnéból szállt ki két héttel ezelőtt az egészségére és a stresszre hivatkozva, hanem a bandát is otthagyja. Több se kellett a médiának, de a rajongóknak se, hogy elinduljon a találgatás, összeesküvés-elméletek születtek szinte azonnal, és ahogyan az várható volt, Perrie Edwards, Zayn Malik Little Mix-es menyasszonya is kapott hideget-meleget – de inkább hideget.

Az első furcsának vélhető dolog a Zayn kilépése utáni napon történt, amikor is Londonban látták őt egy stúdióban, és mint kiderült, szólókarrierjén dolgozik. Ez már csak azért is érdekes, hiszen nyilatkozatában normális 22 éves akart lenni, távol a rivaldafénytől és a médiától. A rajongóknak ez is elég volt, hogy kedvencük süllyedjen a szemükben.

Aztán képbe jött egy fiatalember, aki a legtöbbek számára nem ismeretlen. Naughty Boy azóta a Directionerek legutáltabb személye lett, hiszen jelentős mértékben sáros abban, hogy Zayn otthagyta a világ egyik legnépszerűbb fiúbandáját.

A fiatal producer jó barátja Zaynnek, így tavaly a One Direction lemezének munkálatainál is jelen volt, és gondolhattuk, hogy jó kapcsolatot ápol a fiúkkal – legalábbis Zaynnel biztosan. Nem csoda hát, hogy a rajongók kinézték őt maguknak és azonnal durva, ocsmány üzeneteket kapott, a Twitteren különféle trendek voltak ezzel kapcsolatban (#NaughtyBoyDontEatZayn és #DragNaughtyBoy), mémeket gyártva üzentek neki, hogy menjen a fenébe, amiért elvette tőlük Zaynt.

Egész idáig semmi komolyabb nem is történt, de ahogyan azt várni lehetett, a bandatagok sem hagyták szó nélkül Naughty Boy mesterkedését, ami egyre nyilvánvalóbb volt. Ő nagyon is örül Zayn távozásának, hiszen már egy közös dal demója is megjelent, mindössze 6 nappal Zayn távozása után, esélyt és időt sem adva a rajongóknak, hogy megemésszék a dolgot.

Louis Tomlinson – ahogyan azt már megszokhattuk tőle – lépett a rajongók és a banda védelmére. Az énekestől nem áll messze a Twitteren való vitázás az éjszaka közepén, megtette már több hírességgel is. De ez a mostani mindenkit meglepett, hiszen úgy tudtuk, hogy a fiúk békésen váltak el egymástól, és támogatják egymást jövőbeli terveikkel kapcsolatban is. Ám úgy látszik, mégsem olyan nagy a támogatás, mint azt hittük.

Naughty Boy az éjszaka posztolt egy rajongói Vine-videót, amiben azt jelezte, a Zaughty (mint Zayn + Naughty Boy) mennyivel királyabb, mint amilyen a One Direction valaha volt az arab énekessel: Hű, @NaughtyBoyMusic, te aztán tapintatlan vagy, haver, most komolyan, hány éves vagy, b*szki? Nőj fel! #mindenbölcsességmestere

Erre természetesen jött a válasz Naughty részéről, hogy ő Louis Welshről beszélt, amikor azt írta, hogy megmentett valakit, akit annak idején nem engedtek tovább az X-Factorban, nézzen csak a dátumra (2014). De persze Louis nem erre gondolt. Én a videóról beszéltem, amit posztoltál. Tisztasor, hogy csak a rajongókat akarod felhúzni! Mindenesetre sikerült. Tisztességes játék

Ezután, ha megnézzük Naughty Boy Twitter-oldalát, látszik, hogy a producer próbálja menteni a menthetőt, és hangsúlyozza, hogy az utálkozás nem megoldás semmire, és neki nem volt keze a dologban. Lehetséges, hogy nem volt akkora szerepe Zayn távozásában, mint azt sokan hiszik, az viszont valóban igaz, hogy eléggé gyors volt ez a dalfelvétel. Sokak szerint csak így akar hírnevet szerezni magának, hiszen a Sam Smithszel közös La La La óta nem volt egyetlen ismert dala sem. Ám ha ez még nem lenne elég, ahogy az várható volt, a Tomlinson família is megjelent és azonnal kiálltak Louis mellett.

@JohannaDarling (Louis édesanyja): ez az én fiammmmm!

@TommoDaisy (Louis húga): @NaughtyBoyMusic talán oka van annak, hogy több követőm van, mint neked… pedig én csak a 11 éves húga vagyok.

@IanKeithTom (Louis nagypapája): Hajnali 1 óra van. De túlságosan izgatott vagyok ahhoz, hogy elmenjek aludni. :D

@PhoebeTomlinson (Louis húga): @NaughtyBoyMusic bye bye

Nem tudni, meddig folytatódk még a dráma, de az biztos, hogy nincs vége, és ennél már csak durvább lesz a helyzet. A rajongók egyre csalódottabbak, és egyre többen látják úgy, hogy Zayn csúnyán átverte őket.

Nem az tesz mérgessé, hogy Zayn elment, és szólókarrierbe kezdett, hiszen sok sikert, támogatunk és büszkék vagyunk rád. Hanem az, hogy otthagyja a négy állítólagos legjobb barátját a turné közepén, arról nem is beszélve, hogy cserben hagy ezzel több százezer rajongót a világon, akik úgy vették meg a turnéjegyet, hogy 5/5-öt lássanak. Minden szó nélkül. Emellett beadja, hogy mindezt azért, mert nem bírja a stresszt – ezt is másodkézből hallottuk. Ez egy dolog, de az már egy másik, ha rögtön utána stúdióba vonul, hogy befejezze a lemezét, amit már amúgy tavaly elkezdett. Ez nagyon tisztességtelen volt tőle. Csalódtam – adott hangot panaszának az egyik fan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek