Starity

Zayn Malik otthagyja a turnét

2015. március 19. 20:08   |   Szerző: Troublemakeroff

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction énekesét az elmúlt napokban sok támadás érte, ezért a menedzsment beleegyezésével kényszerpihenőre megy.

hirdetés
Zayn Malik otthagyja a turnét

A One Direction körül mindig sok pletyka keringett, amiket általában olyanok terjesztettek, akiknek nem nyerte el a tetszését a brit fiúbanda, és legtöbbjükről kis idő múlva ki is derült, hogy nem igazak. Azonban mostanság megint rászálltak a fiúkra, vagy legalábbis Zayn Malikre biztosan.

Pár napja terjedt el az interneten, hogy az arab származású énekest egy hongkongi bárban látták mulatni egy titokzatos szőke lánnyal, aki nem a fiú jegyese, Perrie Edwards volt. Így hát elkezdődtek a találgatások, hogy vajon az álompár szakított-e. Aztán Zayn saját Twitter-fiókján üzent rajongóinak, hogy még mindig a Little Mix énekesnőjét szereti.

22 éves vagyok.... Egy lányt szeretek, akit Perrie Edwardsnak hívnak. Rengeteg féltékeny f*sz van a világon. Sajnálom, hogy így alakult – írta a sztár.

Azonban nem ez volt az egyetlen dolog, ami miatt törheti a fejét, ugyanis a napokban drogtesztet kellett elvégeznie bandatársával, Louis Tomlinsonnal együtt. Tavaly történt ugyanis az az incidens, amikor az együttes két tagjáról egy rövid videó került fel az internetre, ahol egy autóban füves cigarettát szívnak.

A Fülöp-szigetek bevándorlási hivatala kérelmezte most, hogy Tomlinson és Malik fejenként közel 5000 dollárnak megfelelő kötvényt küldjenek megállapodásként, hogy nem fognak illegális dolgokat használni a hétvégi koncertjükön. A kábítószer-ellenes csoport vezetője továbbá felszólította a szervezőket is, hogy szigorúan ellenőrizzék a zenekar tagjait.

A feltétel célja, hogy a közérdek védelme érdekében a banda tagjai nem követnek el semmilyen szabályszegést a Fülöp-szigeteken való tartózkodásuk során. Szeretnénk látni, hogy ők tiszta, nyers tehetségek, anélkül, hogy szükségük lenne valamilyen kábítószerre – nyilatkozta  Elaine Tan, a hivatal szóvivője.

Elmondta még, hogy a koncert rendezői egy megbeszélés során elmondták, együttműködnek a csapatukkal és így a kábítószer-ellenes szövetség figyelemmel tudja tartani a zenekar tagjait.

Zayn Malikre mostanság tényleg rájár a rúd, ezért döntött ő és a 1D menedzsmentje is úgy, hogy kényszerpihenőre megy, hogy ki tudja pihenni az őt ért stresszt. Zayn már aláírta a szabadságát, és visszarepül az Egyesült Királyságba, hogy ki tudja pihenni magát – nyilatkozta a One Direction szóvivője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek