Végre lehullott a lepel a testvérsorozat címéről és egy rövid teasert is kaptunk, ám a pontos premierdátumot még mindig nem tudni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megvan a The Walking Dead-spinoff címe
2015. április 03. 22:18
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline |
Hangulatos teaser lett de a szereplokkel meg mindig nem vagyok kibekulve.
2015. április 04. 03:26
WhollyGrobanitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 156 Csatolások: 13 Azonosító: 226935 offline |
Nem túl ütős cím :/ Remélem a sori maga ennél jobb lesz ...
2015. április 04. 11:09
A cím nem győzött meg.
De biztos jó lesz, már nagyon várom, és valamivel azért pótolnom kell majd a Walking Dead-et. ♥
De biztos jó lesz, már nagyon várom, és valamivel azért pótolnom kell majd a Walking Dead-et. ♥
2015. április 04. 13:10
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Én abban reménykedek, hogy talán végre kapunk egy kis ízelítőt abból, hogy milyen vírus tört ki, hogyan tört ki, miért tört ki, kinek a kezén szárad ez etc. Mert bár az első TWD évad végén kicsit kitérnek erre, mégis hagyták a búsba, pedig megjegyzem, nem keveset lehetett volna belőle kihozni, ha esetleg a vírusos szálat folytatják. Tetszett a mostani TWD szezon is, de igazából ez már egy dráma és azt vontatja, hogyan lehet egy teljesen új közösséget létrehozni egy posztapokaliptikus világban a régi törvényrendszerrel. A sorozatokat meg általában nem a címük miatt nézzük szerintem, hanem azért, mert tetszik az, amit az alatt az x perces epizód alatt nyújtani tudott számunkra. Inkább legyen béna a cím és jó sorozat, mintsem fordítva. Én már tűkön ülve várom!
2015. április 04. 14:04
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline |
Idézet (Beyla @ 2015.04.04. 13:10)
Én abban reménykedek, hogy talán végre kapunk egy kis ízelítőt abból, hogy milyen vírus tört ki, hogyan tört ki, miért tört ki, kinek a kezén szárad ez etc. Mert bár az első TWD évad végén kicsit kitérnek erre, mégis hagyták a búsba, pedig megjegyzem, nem keveset lehetett volna belőle kihozni, ha esetleg a vírusos szálat folytatják. Tetszett a mostani TWD szezon is, de igazából ez már egy dráma és azt vontatja, hogyan lehet egy teljesen új közösséget létrehozni egy posztapokaliptikus világban a régi törvényrendszerrel. A sorozatokat meg általában nem a címük miatt nézzük szerintem, hanem azért, mert tetszik az, amit az alatt az x perces epizód alatt nyújtani tudott számunkra. Inkább legyen béna a cím és jó sorozat, mintsem fordítva. Én már tűkön ülve várom!
Nem rég lenyilatkozták hogy hatalmas hibának tartják az első évad utolsó részét, nem kellett volna ennyit elmondani a vírusról. Szerintem egyébként azon kívül hogy bemutatják milyen volt az a félév amíg Rick kómában volt semmi extra nem lesz, mivel a karakterek nem kacsolódnak katonasághoz vagy tudósokhoz, sima család lesz. Ráadásul túl bonyolult is lenne belemenni mindenféle magyarázatba egy olyan vírusról ami a valóságban nem is létezhetne. Pedig engem is érdekelne ez a szál....
2015. április 04. 14:56
Berrybabavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 470 Csatolások: 3 Azonosító: 91292 offline |
Általában a spinoffok soha nem olyan sikeresek és nem olyan jók, mint a sorozat maga. Azért kíváncsian várom, és biztosan belenézek majd. Érdekelnek a vírus előzményei és nem zavar, hogy nem ugyanazok a szereplők lesznek, akikhez hozzászoktunk.
2015. április 04. 15:42
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Iceman9519 @ 2015.04.04. 14:04)
Nem rég lenyilatkozták hogy hatalmas hibának tartják az első évad utolsó részét, nem kellett volna ennyit elmondani a vírusról. Szerintem egyébként azon kívül hogy bemutatják milyen volt az a félév amíg Rick kómában volt semmi extra nem lesz, mivel a karakterek nem kacsolódnak katonasághoz vagy tudósokhoz, sima család lesz. Ráadásul túl bonyolult is lenne belemenni mindenféle magyarázatba egy olyan vírusról ami a valóságban nem is létezhetne. Pedig engem is érdekelne ez a szál....
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem csalódtam, mert nem igaz. Sokan alapjáraton a vírusos szálra lennének kíváncsiak, és megjegyzem, engem is ez érdekel a legjobban. Mert persze, érdekes és elgondolkodtató az, hogy hogyan építenek fel egy új működő társadalmat, de, ha már spin-off, akkor kicsit csapjunk már bele a lecsóba! Ha tényleg egy tök átlagos család lesz, akkor semmit sem fogunk megtudni, és én valahol örülök az első évad utolsó részének, hiszen egy kis magyarázatot kaptunk a vírus működésének mechanizmusáról. Lehet, hogy fiktív és soha nem is létezhetne, de szerintem pont ez benne a poén. Összehozni meg nem lehetetlen, ha a Helix első évadját nézzük. Abban is egy olyan szupervírust kreáltak meg, ami minden szempontból a lehetetlen fogalmat meríti ki, viszont ezzel tartotta sakkban a nézőt. Kicsit meg kellene erőltetniük magukat, és máris ki lehetne hozni belőle valamit. Kíváncsi vagyok rá, de az érdeklődésem kezd csillapodni, hogy hasonló kaliberű lesz, mint az eredeti.
Idézet (Berrybaba @ 2015.04.04. 14:56)
Általában a spinoffok soha nem olyan sikeresek és nem olyan jók, mint a sorozat maga. Azért kíváncsian várom, és biztosan belenézek majd. Érdekelnek a vírus előzményei és nem zavar, hogy nem ugyanazok a szereplők lesznek, akikhez hozzászoktunk.
Ez nem igaz. Számtalan példát fel tudok hozni arra, hogy az adott spin-off legalább olyan sikeres lett, mint az eredeti. Pl. CSI sorozatok, az NCIS alapján megkreált NCIS:LA vagy mondjuk a Csillagkapu Atlantisz a Csillagkapu alapján. Persze, vannak olyan spin-offok, amik rögvest kaszát kaptak (pl. Gyilkos elmék - Alapos gyanú), de ez egy csúnya általánosítás. Ráadásul az NCIS:LA szerintem sokkal jobb, mint az eredeti NCIS és a Csillagkapu Atlantisz szintén jobban bejött, mint Csillagkapu.
2015. április 05. 10:01
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline |
jónak tűnik :3 de a címmel nem vagyok kibékülve lehetne jobb is , de nagyon várom már
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.