A 47-es ügynököt még senki sem látta. Aki látta, nem ismeri fel. Aki felismerte, nem élte túl. Tökéletes fegyver, tökéletes katona. Gyors, kegyetlen, embertelen. Nem is ember igazán: egy génlaboratóriumban született, és minden tulajdonságát úgy alakították ki, hogy megfeleljen a célnak, és kétely nélkül, halálos pontossággal teljesítsen bármilyen parancsot. Ám úgy látszik, nincs tökéletes gyilkológép. A 47-es szembekerül a legendás bérgyilkossal, John Smithszel: mindketten egy bajba került nőn próbálnak segíteni. Ám a játszma sokkal bonyolultabb ennél: a kialakuló háromszög-történetben mindenki egyszerre áruló és áldozat. Valaki mégis győzni fog.
Bemutató: Augusztus
Hitman: Agent 47 (2015)
2015. április 08. 19:17
![]() |
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4410 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 ![]() |
Oh lord, mikor megláttam, ki fogja játszani, ismét elkeseredtem. Timothy Olyphant se passzolt 47 karakteréhez (a film meg egyenesen ultrafos volt), na még Rupert Friend. Elhiszem, hogy remek színész, de akkor sem egy érzéketlen, hidegszívű, kegyetlen bérgyilkos érzetét kelti. Én még mindig azt mondom, hogy Jason Statham lenne az egyik tökéletes Hitman, nem hiszem el, hogy ne lenne az a pénz, amiért eljátszaná, és hogy a filmeseknek se jutott még eszükbe.
A másik tökély, meg, ha már nem is Statham, az eredeti, "igazi" Hitman, David Bateson; azért igazi, mert nem csak hangját adta a játékhoz, de a karaktert is róla mintázták. Egy interjúban elmondta, hogy Hollywood sosem fogja felkarolni, mivel nem ismert, így 47-et se fogja eljátszani. Pedig nála jobban senki nem ismeri őt :)
Mindenesetre előfordulhat, hogy elvonszolom magam egy moziba megnézni, sokat jelent nekem a játék, mondhatni kitöltötte a gyerekkoromat :D Legutóbb az 5-tel játszottam, hihetetlen a grafikája, nagyon tetszettek az újítások (röntgenszem, ellenség útvonalának ábrázolása), de tény hogy olyan, mintha összecsapták volna a sztorit.. nem akartam elhinni, hogy vége lett, amikor vége lett.
Ui. remélem Bateson a későbbiekben is hangját adja a játékoknak, olvastam hogy nézeteltérései voltak a munkáltatókkal, és a legutóbbit se akarta már elvállalni.
A másik tökély, meg, ha már nem is Statham, az eredeti, "igazi" Hitman, David Bateson; azért igazi, mert nem csak hangját adta a játékhoz, de a karaktert is róla mintázták. Egy interjúban elmondta, hogy Hollywood sosem fogja felkarolni, mivel nem ismert, így 47-et se fogja eljátszani. Pedig nála jobban senki nem ismeri őt :)
Mindenesetre előfordulhat, hogy elvonszolom magam egy moziba megnézni, sokat jelent nekem a játék, mondhatni kitöltötte a gyerekkoromat :D Legutóbb az 5-tel játszottam, hihetetlen a grafikája, nagyon tetszettek az újítások (röntgenszem, ellenség útvonalának ábrázolása), de tény hogy olyan, mintha összecsapták volna a sztorit.. nem akartam elhinni, hogy vége lett, amikor vége lett.
Ui. remélem Bateson a későbbiekben is hangját adja a játékoknak, olvastam hogy nézeteltérései voltak a munkáltatókkal, és a legutóbbit se akarta már elvállalni.
2015. április 08. 21:30
![]() |
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3521 Csatolások: 8561 Azonosító: 146868 ![]() |
Idézet (LaDySmIth @ 2015.04.08. 19:17)
Oh lord, mikor megláttam, ki fogja játszani, ismét elkeseredtem. Timothy Olyphant se passzolt 47 karakteréhez (a film meg egyenesen ultrafos volt), na még Rupert Friend. Elhiszem, hogy remek színész, de akkor sem egy érzéketlen, hidegszívű, kegyetlen bérgyilkos érzetét kelti. Én még mindig azt mondom, hogy Jason Statham lenne az egyik tökéletes Hitman, nem hiszem el, hogy ne lenne az a pénz, amiért eljátszaná, és hogy a filmeseknek se jutott még eszükbe.
A másik tökély, meg, ha már nem is Statham, az eredeti, "igazi" Hitman, David Bateson; azért igazi, mert nem csak hangját adta a játékhoz, de a karaktert is róla mintázták. Egy interjúban elmondta, hogy Hollywood sosem fogja felkarolni, mivel nem ismert, így 47-et se fogja eljátszani. Pedig nála jobban senki nem ismeri őt
Mindenesetre előfordulhat, hogy elvonszolom magam egy moziba megnézni, sokat jelent nekem a játék, mondhatni kitöltötte a gyerekkoromat
Legutóbb az 5-tel játszottam, hihetetlen a grafikája, nagyon tetszettek az újítások (röntgenszem, ellenség útvonalának ábrázolása), de tény hogy olyan, mintha összecsapták volna a sztorit.. nem akartam elhinni, hogy vége lett, amikor vége lett.
A másik tökély, meg, ha már nem is Statham, az eredeti, "igazi" Hitman, David Bateson; azért igazi, mert nem csak hangját adta a játékhoz, de a karaktert is róla mintázták. Egy interjúban elmondta, hogy Hollywood sosem fogja felkarolni, mivel nem ismert, így 47-et se fogja eljátszani. Pedig nála jobban senki nem ismeri őt

Mindenesetre előfordulhat, hogy elvonszolom magam egy moziba megnézni, sokat jelent nekem a játék, mondhatni kitöltötte a gyerekkoromat

Én a Max Paynenel és a Prince of Persiával voltam így és már látom előre ,hogy az Assasins Creedel így lesz.

Bár szerintem az ilyen filmeket csak azok élvezhetik akik nincsenek benne a játék világban.De amúgy igazad van az ilyen filmekhez az "IGAZI" hős kell, már ha jó esetben valós emberről mintázták.
Én adni fogok egy esélyt neki, bemutató alapján nekem bejövős.Mondjuk nem ismerem a játékot (de amint lemegy az érettségi kiszeretném próbálni, mert már régóta szemezgetek vele).Az előző része (film) is tetszett bár már annyit tudok ,hogy ez a gyilkos érzelem mentes de azért örültem ,hogy raktak bele egy icipici "romantikus jelenetet".
2015. április 11. 16:51
![]() |
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4410 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 ![]() |
Idézet (Empress @ 2015.04.09. 17:13)
Agent 47 

Eddig nem is szántam rá figyelmet, mi az a borosta a fejtetőn??! Látszik hogy ezek egy percet nem voltak érdekeltek a játék eredetiségének megőrzésében. Sírok. Remélem vonalkód se lesz a fején, minek az.

2015. október 18. 13:49
![]() |
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12094 Csatolások: 196383 Azonosító: 107508 ![]() |

Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Szülinapot ünnepelt a sztár.

Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők! című filmmel verte át a fiát
Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők! című filmmel verte át a fiát
Brenda Songgal két gyermekük van.

Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
X-en kezdet el terjedni néhány meghitt kép róluk.

Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Megtörte a csendet a színésznő.

Megható közös pillanat: videón, ahogy Bruce Willis a lánya kezét fogja
Megható közös pillanat: videón, ahogy Bruce Willis a lánya kezét fogja
Együtt töltötték a Hálaadást.

Kiderült, kik mondtak Meghan Markle szerint rasszista megjegyzéseket a gyerekére
Kiderült, kik mondtak Meghan Markle szerint rasszista megjegyzéseket a gyerekére
Kirobbant a botrány.

Paris Hilton a hálaadásnapi vacsorán tudatta a családjával, hogy lett még egy gyereke
Paris Hilton a hálaadásnapi vacsorán tudatta a családjával, hogy lett még egy gyereke
Mindenkit meglepett az örökösnő.

Jennifer Aniston ismét Matthew Perry emléke előtt tisztelgett
Jennifer Aniston ismét Matthew Perry emléke előtt tisztelgett
Újabb posztban emlékezett meg róla.