Ismét új klip jelent meg Josh Groban hamarosan érkező albumáról. Ezúttal a Les Misérables Bring Him Home című dalát hallhatjuk az énekestől.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Josh Groban – Bring Him Home
2015. április 08. 18:12
|
|
WhollyGrobanitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 156 Csatolások: 13 Azonosító: 226935 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. április 08. 18:28
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8901 Csatolások: 237461 Azonosító: 59785 offline
|
Istenem, tiszta libabőr lettem... ennyire még Ramin előadásában sem hatott rám a dal, pedig aztán oda-vissza vagyok attól a pasastól. Ez egyszerűen gyönyörű volt.
Egyre jobban várom már azt a korongot.
ps.: Ha már a Les Mis, úgy meghallgatnám tőle a Stars-t is... az is remekül passzolna a hangjához.
ps.: Ha már a Les Mis, úgy meghallgatnám tőle a Stars-t is... az is remekül passzolna a hangjához.
WhollyGrobanite
2015. április 08. 18:45
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 156 Csatolások: 13 Azonosító: 226935 offline
|
Idézet (Szandi0820 @ 2015.04.08. 18:28)
Istenem, tiszta libabőr lettem... ennyire még Ramin előadásában sem hatott rám a dal, pedig aztán oda-vissza vagyok attól a pasastól. Ez egyszerűen gyönyörű volt.
Egyre jobban várom már azt a korongot.
Még a Empty Chairs At Empty Tables lesz a Les Misből + számként
Szandi0820
2015. április 08. 18:56
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8901 Csatolások: 237461 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (WhollyGrobanite @ 2015.04.08. 18:45)
Még a Empty Chairs At Empty Tables lesz a Les Misből + számként
Szerintem tök szuper Marius lenne Josh

Láttam-láttam. Az egyik nagy kedvencem a Les Misből, úgyhogy annak még külön is örültem (nem mintha a Cathédrales-nak vagy a Bring him home-nak nem örülnék).
Csak az a gond, hogy Marius szerepéhez már idős lenne... viszont Valjeanként még simán el tudnám képzelni a színpadon.
WhollyGrobanite
2015. április 08. 18:58
Egyszerűen gyönyörű hangja van, bármeddig el tudnám hallgatni.
WhollyGrobanite
2015. április 08. 23:39
|
|
|
Idézet (Szandi0820 @ 2015.04.08. 18:56)
Láttam-láttam. Az egyik nagy kedvencem a Les Misből, úgyhogy annak még külön is örültem (nem mintha a Cathédrales-nak vagy a Bring him home-nak nem örülnék).
Csak az a gond, hogy Marius szerepéhez már idős lenne... viszont Valjeanként még simán el tudnám képzelni a színpadon.
jo igaz azért már nincs diák kinézete XD
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.