Az HBO sorozatának karakternevei meghódítják az Államokat – derült ki a The Huffington Postnak köszönhetően.
A teljes cikkhez kattints ide!
Egyre több újszülöttet neveznek el a Trónok Harca karaktereiről
2015. április 17. 14:58
Troublemakeroffúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 210757 offline |
2015. április 17. 15:17
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Mondjuk Theon kábé annyira "gonosz" mint Tywin vagy Cersei, úgyhogy szerintem az az utolsó bekezdés úgy nem teljesen fair. (Személy szerint egyiküket se nevezném "gonosz"-nak, Joffrey pedig már nem is a gonosz, hanem a mentálisan beteg kategória.) A 2010 előtti keresztszülők közt meg nyilván sok volt a könyvrajongó, hisz a kötetek már a 90-es évek óta léteznek.
2015. április 17. 16:07
YourLoveIsMyDrugvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.08. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 241257 offline |
Ez undorító..
2015. április 17. 16:09
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Tywin, mint a Trónok harca gonosz karaktere? Dafuq. Az ő karaktere komplexebb ennél. Jaime meg kilökött egy gyereket az ablakon, na ő nem gonosz? : D. Pont ez a sorozat az, ahol nem lehet így általánosítani, Joffrey sem gonosz, rá inkább azt mondaná az ember, hogy fejben valami bibi van.
Na, hogy a névadáshoz hozzászóljak, ez elég gyakori jelenség, én mondjuk egy színésznő után kaptam a nevemet. Arya meg Daenerys, ezekkel nincs is nagyon gond, de a khaleesi az egy titulus basszus. Mintha elnevezné valaki a gyerekét őrmesternek vagy királynak, vagy mit tudom én. A Snow meg szimplán béna, a Stark meg családnév, szóval ezeket nem tudom hova tenni.
Na, hogy a névadáshoz hozzászóljak, ez elég gyakori jelenség, én mondjuk egy színésznő után kaptam a nevemet. Arya meg Daenerys, ezekkel nincs is nagyon gond, de a khaleesi az egy titulus basszus. Mintha elnevezné valaki a gyerekét őrmesternek vagy királynak, vagy mit tudom én. A Snow meg szimplán béna, a Stark meg családnév, szóval ezeket nem tudom hova tenni.
2015. április 17. 16:12
Szerintem nem meglepő; Jó film/sorozat, jó név= "Nevezzük el róla és róla a gyereket!" - mondja egy nagy rajongó.
2015. április 17. 16:19
Ez sokszor előfordul egy-egy népszerűbb sorozat, vagy film kapcsán. A Twilight-mánia idején, 2008-ban a második legnépszerűbb név volt az Isabella Amerikában, 2014-ben már csak a 28. helyen van ugyanez a név.
2015. április 17. 16:20
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline |
Tényleg, Jaime, aki a saját ikertestvérével folytat vérfertőző kapcsolatot és gyerekeik is vannak, az egy tök jófiú. Igaz, mostanság nagy fejlődésen ment/megy át a karaktere, de akkor is.
2015. április 17. 16:24
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Ha választanom kéne egyedül talán a Jaime vagy az Arya nevet adnám a gyerekemnek, esetleg a Tyrion-t. De a Khaleesi teljesen nevetséges, hiába vagyok rajongója a sorozatnak, sosem hagynám, hogy a gyerekem ilyen névvel nevelkedjen.
2015. április 17. 16:30
Értem, mit gondoltak ilyenkor ezek az emberek. És is szívesen választanék sorozatból, de azért nem baromságot.
2015. április 17. 18:07
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline |
Érdekes. nekem valahogy a Daenerys név nagyon megtetszett
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.