Megvált hajától Zayn Malik
2015. április 18. 15:59
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Zaynnek mindig valtozott a haja, bar most eleg nagy valtozasrol van szo
En mikor emglattam, meglepodtem de szerintem egyaltalan nem all rosszul neki
Persze az elozo hajai irigylesre meltoak voltak, de ez sem rossz.
Kellett neki a valtozas. Igy amugy megjobban kijon rajta az arab ver.
En mikor emglattam, meglepodtem de szerintem egyaltalan nem all rosszul neki
Persze az elozo hajai irigylesre meltoak voltak, de ez sem rossz.
Kellett neki a valtozas. Igy amugy megjobban kijon rajta az arab ver.
2015. április 18. 16:11
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline |
Sterintem ez sokkal jobban áll mint a többi szokott lenni .
2015. április 18. 16:57
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
Eddig sem tetszett, de... Zayn, ezt baromira nem kellett volna! Mondjuk nem totál kopasz, de szerintem ha dönteni kell, már a régi haja jobb volt...
2015. április 18. 17:31
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
Nem akarok a sok nyavajgó tinip*csa közé beállni de ez az ember egyre inkább süllyed és süllyed a szememben. Azt már mindenki beláthatja hogy egy pénzéhes dög, és mivel a kutyát sem érdekli az a szutyok amit azzal a másik szerencsétlennel naugthy boy-al "alkotott" gyorsan kellett valami hogy nehogy elfelejtsék hogy létezik. Pár hónap múlva lesz az esküvője akkor azért beszélnek róla de el fog tűnni a süllyesztőbe, és lássuk be egy ilyen emberért nem kár!
2015. április 18. 18:00
kesty:
Nem akarok a sok nyavajgó tinip*csa közé beállni de ez az ember egyre inkább süllyed és süllyed a szememben. Azt már mindenki beláthatja hogy egy pénzéhes dög, és mivel a kutyát sem érdekli az a szutyok amit azzal a másik szerencsétlennel naugthy boy-al "alkotott" gyorsan kellett valami hogy nehogy elfelejtsék hogy létezik. Pár hónap múlva lesz az esküvője akkor azért beszélnek róla de el fog tűnni a süllyesztőbe, és lássuk be egy ilyen emberért nem kár!
Egyetértek.^_^
Egyetértek.^_^
2015. április 18. 18:12
Szerintem így is aranyos arca van, így nem áll neki rosszul ez a kevéske haj.
És hiába írják sokan, hogy így akarja felhívni magára a figyelmet, be kell vallani, jó hangja van, azzal is menni fog neki, csak nem ezekkel a naughty boy-félékkel kellene zenei karriert építenie. Mindig is ő volt az egyetlen 1D-tag, akit tényleg tehetségesnek tartottam (talán Liam még), de ha így elpazarolja a tehetségét, nem viszi sokra.
És hiába írják sokan, hogy így akarja felhívni magára a figyelmet, be kell vallani, jó hangja van, azzal is menni fog neki, csak nem ezekkel a naughty boy-félékkel kellene zenei karriert építenie. Mindig is ő volt az egyetlen 1D-tag, akit tényleg tehetségesnek tartottam (talán Liam még), de ha így elpazarolja a tehetségét, nem viszi sokra.
2015. április 18. 18:16
kiskacsa22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.15. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 236011 offline |
Szerintem nem áll jól neki ez a haj
2015. április 18. 18:46
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline |
kesty:
Egyetétek :/
Egyetétek :/
2015. április 18. 18:47
kutyuska01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.08. Hozzászólás: 282 Csatolások: 3 Azonosító: 234261 offline |
kesty, teljes mértékben egyet értek.
2015. április 18. 18:54
Még mindig jobb volt az a angy copf..nem orr piercinget látog az orrában???
Kapcsolódó sztárok
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!