Megvált hajától Zayn Malik
2015. április 18. 19:14
SherlockedHiddlestonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.13. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 235896 offline |
Kesty: egyetértek!
Minden Petra: De de, az bizony egy orrpc!
Minden Petra: De de, az bizony egy orrpc!
2015. április 18. 19:23
Új élet,új én,új külső-nemdebár?Egyébként még mindig úgy néz ki,mint egy szanatóriumból szökött farkasember.Nem oszt,nem szoroz az új frizu.
2015. április 18. 21:23
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline |
szerintem ennek a srácnak komoly problémái vannak...vagy csak beállt valami maffiába :DDD
2015. április 18. 21:46
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline |
Idézet
díjat is vehetett át közösségi munkájáért, amit első sorban a családjának, Naughty Boynak, majd végezetül a One Directionnek köszönt meg.
Tudod Zayn, menj a p*csába, hogy ennek a jött ment, semmirekellő haverodnak előbb köszönöd meg a dolgokat, mint annak a négy fiúnak, akikkel együtt nőttél fel és váltál híressé. Valóban, Naughty Boy sokkal inkább közrejátszott a díjban, mint a One Direction.
Mellesleg erre a hajra annyit tudok mondani, hogy húsz év szigorított. Akármennyire is szeretem Zaynt, ez már egy másik srác. Akárki akármit mond, ez nem Zayn Malik. Nézzetek a képekre. Ő nem az a fiú, akit évek óta ismerünk.
2015. április 18. 22:14
Véhezetül a One Directionnak??? Miért nem végezetül annak a hülye Naughty Boy-nak, mondjuk annak nem is kellett volna megköszönni, tudod Zayn, egyre jobban kezdesz távol állni tőlem, nem igazán jössz be, pedig te voltál a One Directionből a 2. kedvencem!
2015. április 18. 23:03
tweeetyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 404 Csatolások: 2 Azonosító: 207212 offline |
Hát ez a csávó egyre jobban meglepi az embereket! Az egy dolog, hogy a kinézetével ezt művelte, de a 1D talán jobbat érdemelt volna. Lehet, hogy soha nem fogom megérteni, hogy miért tette ezt de az én szememben már soha nem lesz az a srác aki volt, akit talán még bírtam is.
2015. április 18. 23:19
Mintha egykor bátyámat látnám olyan tojás feje van és annyira nem áll jól neki!!!
Kapcsolódó sztárok
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!