nem! nem! nem ! és NEM!!!
Harry ne lépjen ki a bandából Zayn is menjen vissza!
Lance Bass: „Harry Styles hónapokkal korábban távozni akart”
2015. április 26. 16:14
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline |
Hát erre mit mondjak?Attól,hogy ezt mondták még nem biztos,hogy így van..Majd ha Harry-től hallok valamit akkor fogom elhinni teljes mértékig..Addig is várok,hogy mi sül ki ebből.De azt is tudom,hogy a banda sem lesz együtt örökké,remélem azért még sokáig nem kell a szétválásról hallanom..De az biztos,hogy ha külön is lesznek már pedig egyszer eljön a vég..akkor is támogatni fogom őket.
2015. április 26. 16:33
Teljes mértékben az ő döntésük lesz,bár addig szerintem mindenki kifog alakítani egy jövőbeli pénzforrást mint például Liamnnek is ingatlanjai vannak,Louis pedig most új munkát talált magának,focizik is és csapata van. Amíg a bandában vannak kialakítják a jövőre nézve,hogy meglegyenek mert a pénzük olyan gyorsan el fog fogyni,hogy az csak na és ha meglesz,lépni fognak. Szerintem a következő Louis lesz,utána Harry,Niall és Liam..ők nem fogják kettecskén folytatni. Nem menne nekik. Nagyon sajnálom,hogy elérnek lassan a végére..
2015. április 26. 16:39
Lassan vége a boyband-reneszánsznak, lezárul egy korszak a popzene életében. Az RDMA-n az 1D - és az 5SOS - egyetlen díjat sem nyert, ez intő jel! Meglepő mindazonáltal, hogy pont a reneszánsz elindítója lehet az, aki egyben le is zárja azt.
2015. április 26. 16:50
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline |
Szerintem Zayn jól tette hogy ki lépett...
Őt egyedül jöbban elvisalam mint a többivel.
#sryfans
Őt egyedül jöbban elvisalam mint a többivel.
#sryfans
2015. április 26. 16:53
Egy olyan bandától, amelyik ekkora hírnévre tett szert, és amit összeraktak ne is várjunk több időt. Biztos megunták már ők is a bandát és talán egymást is.
2015. április 26. 16:56
lili221visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.30. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 238134 offline |
Lehet, hogy nagyon le vagyok maradva, de erről a Lance Bass-ról még életebe nem hallottam! Szóval inkább hagyja őket békén
Nem örülok, hogy Zayn kilépett de az jó lenne ha Harry-vel dolgozna együtt♡♡
Nem örülok, hogy Zayn kilépett de az jó lenne ha Harry-vel dolgozna együtt♡♡
2015. április 26. 17:08
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline |
Ez várható volt... az One Direction a belátható jövőben (szerintem) fel fog bomlani. Nem bírtam különösebben a srácokat, viszont együtt érzek a rajongókkal.
2015. április 26. 17:11
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Sajnos akármennyire is fáj, de nem lesz hosszú életű már..
2015. április 26. 17:22
eniixúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.11. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 234367 offline |
A véleményem annyi, hogy habár nem vagyok nagy rajongó, megszakad a szívem hogy látom az egyik barátnőm arcát, mikor szóba hozzák neki hogy Júliusba meg Bécsbe 1D koncertre.. mert mikor ők a jegyet vették, még volt teljes 1D. Ők nem háromnegyed 1D-re fizettek.. de amúgy, sajnos várható volt hogy előbb utóbb valaki kilép. És Zayn pedig tisztázhatta volna hogy szólókarrier miatt lép ki, nem pedig "utálkozás" "magánélet" stb miatt. Mert ugyebár nem vagyok rajongó, de azt én is tudom hogy a bandában a legtöbb utálatot kb Niall kapja. De sok szerencsét Louis-nak, Liam-nek, Harry-nek és Niall-nek az életben!
2015. április 26. 17:34
Sung-Ravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 216809 offline |
Nyugaton lassan véget ér a fiúbandák élete. v.v
Mellesleg most,hogy így arra gondolok,hogy ki akarnak lépni a srácok az 1D-ből és a rajongók meg itt izélnek,hogy "Ne!Még ne!" meg "OMG! Nooo!" elkap a nevethetnék. :'D csak rá kell gondolnom a vérbeli EXO fanokra és hirtelen gyerekes nyafogás lesz amit az 1D fanok csinálnak.
Mellesleg most,hogy így arra gondolok,hogy ki akarnak lépni a srácok az 1D-ből és a rajongók meg itt izélnek,hogy "Ne!Még ne!" meg "OMG! Nooo!" elkap a nevethetnék. :'D csak rá kell gondolnom a vérbeli EXO fanokra és hirtelen gyerekes nyafogás lesz amit az 1D fanok csinálnak.
2015. április 26. 17:36
Érezni a koncertfelvételeken,hogy Zayn nagyon hiányzik Lassan minden Directionerben,még az elvakultakban is tisztázódik,mi lesz ennek a vége.De persze nincsenek eléggé összetörve a fanok,ááá,nem,muszáj rátenni még egy lapáttal! Viszont ha nem tűnt volna fel,kiírták a hivatalos oldalra,hogy 4-en megcsinálják az albumot! Directioner vagyok,és az is maradok,de igazad van eniix,nekem is a szívem szakad meg a bécsi koncert hallatán.A legtöbbünk 1D-re vett jegyet,nem 2D-re
2015. április 26. 17:37
Neeeeeeee Most mindenki elmegy? Egy banda, egy olyan banda, akiknek nagyon nagy sikere van és mégis szétoszlik..Zayn kilépett, aztán jött azzal hogy szólókarrierbe kezd.Előszöris, mért nem azzal jött legelőször, hogy szólókarriert akar, nem pedig magánéletet? Puff, most ha Harry is otthagyja a bandát én nem tudom mi lesz..
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.