Lance Bass: „Harry Styles hónapokkal korábban távozni akart”
2015. április 26. 17:41
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 756 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline |
Én amúgy végig azt hittem, hogy Harry lesz az első, aki kiválik a bandából, szóval eléggé meglepett, hogy Zayn ment el először. Azt meg gondolom senki sem hitte el, hogy örökre együtt marad a banda... Valakinek meg kellett tennie az első lépést, és Zayn volt az. Én mindig is nagyon szerettem a fiúkat, de ha már nem lesz One Direction...
2015. április 26. 17:42
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 756 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline |
laaura_love Egyébként sajnos tökéletesen igazad van...
2015. április 26. 18:10
Az utolsó bekezdésben lévő mondatával egyetértek.
Egyébként én is gondoltam, hogy Harry ki akar lépni, és szívesebben folytatná szólóban, de hát Zayn megelőzte, és igaz, az ő nevét kevesebben ismerik, mint Harryét. Amikor még a legelején volt a 1D-láz, akkor is csak Harry nevét jegyeztem meg, mert ő a legfelkapottabb. Nem véletlenül, ugyanis szerintem ő az, akinek jó a hangja, bár ízlés kérdése.
Egyébként én is gondoltam, hogy Harry ki akar lépni, és szívesebben folytatná szólóban, de hát Zayn megelőzte, és igaz, az ő nevét kevesebben ismerik, mint Harryét. Amikor még a legelején volt a 1D-láz, akkor is csak Harry nevét jegyeztem meg, mert ő a legfelkapottabb. Nem véletlenül, ugyanis szerintem ő az, akinek jó a hangja, bár ízlés kérdése.
2015. április 26. 18:28
Gondoltam, hogy Harry is kiakar lépni. Ha ő kilép, felbomlik az egész banda. Harry nélkül az 1D nem 1D. És mi lesz a szegény rajongókkal? Erre nem gondolt Zayn sem? Mindenesetre nem tudom elképzelni mi lesz, ha felbomlanak.
2015. április 26. 18:41
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline |
ezt amúgy ő honnét tudja?de na a bandák egy idő után felszoktak bomlani és ez alól a 1D sem kivétel...szóval majd egy idő után úgy is maguk útján fognak menni...
2015. április 26. 18:51
Nos,Harry nélkül a One Direction az nem One Direction.De sajnos ha már ő kilép nincs mit tenni és be kell látni hogy ez várható volt/lesz hogy felbomlik az együttes/banda mert mindegyik így végzi....megmondom őszintén csalódott vagyok és biztos meg fog rázni ha vége lesz de nézzük a jó oldalát, hamar túl leszünk rajta és pár év múlva mosolyogva emlékszünk vissza rájuk és hogy ennek a csodás dolognak a részesei lehettünk! Vaéamint ehhez a Zayn-es dologhoz nem fűznék semmit....nekem ez a lemez már rég lejárt másoknál is bekövetkezhetne már ez....
2015. április 26. 18:53
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Már a kezdetek óta egyértelmű volt, hogy ők nem maradnak sokáig együtt. Minden rajongó azzal áltatta magát, hogy "de ők mások mint a többi fiúbanda", nem, egyáltalán nem. Ez Zayn kilépésével be is bizonyosodott, bár én Harryt előbbre vártam, és látom nem is alaptalanul gondoltam ezt. Szerintem a jövő évet sem érik meg együtt, ha így folytatják. Az már rég rossz, ha egy tag kilép, az azért már jelent valamit.
2015. április 26. 19:00
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
az lenne a legjobb ha mind távoznának... a Földről
2015. április 26. 19:02
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Nem valami érdekes cikk!
2015. április 26. 19:12
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Wow erre nem is gondoltam volna..vajon Harry orul, hogy ez az informacio csak ugy kiderult?
Ha meg1 valaki kilep...akkor mar tuto vege 1Dnek :/ De ilyenkor a masik sracokkal van kiszurva, de hat az embernek tenyleg a sajat szivet kell kovetni.
Amugy az eleg eros kifejezes, hogy Harry tartja ossze a bandat.
Ha meg1 valaki kilep...akkor mar tuto vege 1Dnek :/ De ilyenkor a masik sracokkal van kiszurva, de hat az embernek tenyleg a sajat szivet kell kovetni.
Amugy az eleg eros kifejezes, hogy Harry tartja ossze a bandat.
2015. április 26. 19:44
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline |
awwparadise írta:
"az lenne a legjobb ha mind távoznának... a Földről"
woooow most aztán nagyon okosat írtál...
lehet hogy nem szeretitek őket de mit vétettek ellened?
"az lenne a legjobb ha mind távoznának... a Földről"
woooow most aztán nagyon okosat írtál...
lehet hogy nem szeretitek őket de mit vétettek ellened?
2015. április 26. 19:50
Liana 82új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.28. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 240892 offline |
A srácok is felnőnek egyszer,és elindulnak a saját útjukon.Egy idő után előjönnek az ellentétek,változik a zenei ízlésük is, saját dalt akarnak majd.Ezt el kell fogadni.
2015. április 26. 20:16
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Nem tudom, miért kell ezen annyit lovagolni, hisz mindenki sejtette, hogy egyszer feloszlik a banda vagy valamelyik tag kilép. Szerintem már nagyon unalmas...
2015. április 26. 20:29
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline |
ez most komoly ???????
mi köze van hozzá és mégis honnan tudná hogy ki mit gondol és mit csinál és mit akar csinálni
Nem elég hogy ilyeneken kellett átmennünk de még neki is bele kell szólnia abba amiben semmi köze sincs
mindenki tudja hogy nem fog örökre tartani
de nem kell lerombolni az álmokat
mi köze van hozzá és mégis honnan tudná hogy ki mit gondol és mit csinál és mit akar csinálni
Nem elég hogy ilyeneken kellett átmennünk de még neki is bele kell szólnia abba amiben semmi köze sincs
mindenki tudja hogy nem fog örökre tartani
de nem kell lerombolni az álmokat
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.