Rossz hír a Bosszú című sorozat rajongóinak: az ABC a rohamosan csökkenő nézettség miatt törölte a szériát, így nem lesz ötödik évad.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kaszát kapott a Bosszú
2015. május 01. 13:32
2015. május 01. 13:42
Directioner001213visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.21. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 241647 offline |
Sajnálom én szerettem ezt a sorozatot
2015. május 01. 14:06
Nem csodálkozom rajta, sajnos amilyen jól indult, annyira ellaposodott a vége felé a sztori. Számomra már nem volt olyan hangulata a sorozatnak, mint a legelején, a negyedik évadot már egyáltalán nem is néztem. Kár érte, pedig régen alig vártam az új részeket.
2015. május 01. 14:12
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline |
Nem csodálom hogy a nézettsége már nem volt a toppon, annyira átment szappanoperába hogy azt nézni is rossz volt. Viszont az első 2 évadot sosem fogom elfelejteni, olyan különleges hangulata volt.
Nagyon remélem hogy Emily VanCamp nem fog eltűnni, én szívesen látnám akár mozifilmben, akár sorozatban.
Nagyon remélem hogy Emily VanCamp nem fog eltűnni, én szívesen látnám akár mozifilmben, akár sorozatban.
2015. május 01. 14:22
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline |
Én a legelső rész óta figyelemmel követtem a sorozatot és meg kell, hogy mondjam az egyik kedvencemmé vált. Azonban az utolsó évaddal én nem voltam teljesen megelégedve, már a 3-ban is voltak olyan részek, amiket én kiírtam volna a történetből, de az utolsó évadnál azért már látszott, hogy itt lesz a vége. Sajnálom is és nem is. Remélem, hogy méltó finálét kap, kapnak majd!
2015. május 01. 14:38
Kár, szerintem jó volt. Na, de egyszer mindennek eljön az ideje
2015. május 01. 15:36
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Kár,pedig jó sorozat volt!
2015. május 01. 16:12
Emily Thornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 216405 offline |
Sajnálom mert szuper sorozat és izgalmas a története.
2015. május 01. 18:54
Nem csodálom. Az eleje nagyon jól indult és imádtam, de egyre inkább ellaposodott. A 3. évadot is csak Aiden miatt néztem.
2015. május 01. 19:10
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Várható volt, és, hogy őszinte legyek a sorozat rajongójaként, örülök a befejezésnek. Az első két évad és még talán a harmadik is arról szólt, ami a címe. Bosszúállás mindenek felett amiért megölték az apját és elvették a gyermekkorát. Aztán amikor kinyírták Conradot, a sorozat igazi elegáns badass karakterét, már az egész nem volt ugyanaz. Már az is kib*szott vontatott volt, hogy aki meghalt az mégsem halt meg, mert egy totál ismeretlen badboynak kellett dolgoznia, sőt még a lányával sem léphetett kapcsolatba. Alapból befejezős fílingje van, hiszen Emily már bevallotta a tévében is, hogy ő igazából Amanda. Talán már csak annyi van hátra, hogy végleg hanyagolja Bent és összejöjjön Jackkel. Emily meg biztos, hogy nem fog eltűnni. Én is jobban örülnék, ha sorozatban láthatnánk viszont, ám a mozis karrier jobban feküdne neki, és a fizetés is több. Egyedül egyébként Vancamp miatt sajnálom az egész szériát, mert imádom a csajt.
2015. május 01. 19:26
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7748 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline |
nee pedig az egyik kedvenc sorozatom volt
nagyon sajnálom hogy vége igaz tudtam hogy már nem olyan jó a sorozat amilyen volt de azért reménykedtem benne hogy nem fogják elkaszálni azért annak örülök hogy legalább lesz valamilyen lezárása
nagyon sajnálom hogy vége igaz tudtam hogy már nem olyan jó a sorozat amilyen volt de azért reménykedtem benne hogy nem fogják elkaszálni azért annak örülök hogy legalább lesz valamilyen lezárása
Kapcsolódó sztárok
Ritka pillanat - Lily Collins megmutatta a férjét
Ritka pillanat - Lily Collins megmutatta a férjét
Együtt jelent meg Charlie McDowell-lel.
Orlando Bloom elárulta Katy Perry igazi nevét
Orlando Bloom elárulta Katy Perry igazi nevét
VMA-n mutatta be a színpadon.
A húga kísérte el Shawn Mendest a VMA-re: így hasonlítanak egymásra Aaliyah-val
A húga kísérte el Shawn Mendest a VMA-re: így hasonlítanak egymásra Aaliyah-val
A húga kísérte el az énekest.
18 éves lenne most az Alkonyat Renesmee-je: így él az őt alakító színésznő
18 éves lenne most az Alkonyat Renesmee-je: így él az őt alakító színésznő