Starity

Selena Gomez ismét megvédte magát

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. május 02. 18:05 #1
LoveNessa
LoveNessa

StátuszHelló, Nyugat.hu! ;)
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1483
Csatolások: 10859
Azonosító: 153158
Az utóbbi időben egyre több támadás éri a színész-énekesnőt alakja miatt, ám neki esze ágában sincs hagyni, hogy az utálkozók győzzenek.
A teljes cikkhez kattints ide!
2015. május 02. 18:10 #2
reka.hetfield
reka.hetfield
új tag

Státusz"Nobody dies a virgin, life fucks us all"-Kurt Cobain
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 56
Csatolások: 0
Azonosító: 234505
ajj már...az unalom és az emberi szánalom határtalan
2015. május 02. 18:13 #3
kami98
kami98

Státusz"Life itself is worth living for." - JA
Hozzászólás: 1305
Azonosító: 137470
Eletem:) Mindig tudja, mit kell mondania. Ezert is imadom♥
Egyebkent pedig egyaltalan nem dagadt, szerintem pont jo alakja van:)
2015. május 02. 18:14 #4
kami98
kami98

Státusz"Life itself is worth living for." - JA
Hozzászólás: 1305
Azonosító: 137470
Nem duci* Bocsanat, mostanaban gyakran elirom:D
2015. május 02. 18:16 #5
fannii2000
fannii2000
visszatérő vendég

StátuszSELENATOR FOREVER<3
Hozzászólás: 182
Azonosító: 221038
szerintem selena egyáltalán nem kövér !!!
nem értem az embereket hogy miért kell mindenkit A KÜLSEJE alapján megitélni!
lehet tényleg selena felszedett pár kilót mostanában de még mindig bomba nőő!! és szerintem aki ezt irta hogy (ne egyen annyi gyorskaját)csak féltékeny rá!!
2015. május 02. 18:17 #6
- törölt felhasználó -    
Selena mindig is tudta mit kell tenni ngayon bírom ezért is az egyik kedvencem
2015. május 02. 18:19 #7
- törölt felhasználó -    
az biztos jól tette h így beszólt biggrin.gif
2015. május 02. 18:21 #8
- törölt felhasználó -    
Nem csodálkozom rajta,hogy ennyire foglalkozik mind a sajtó,mind a közvélemény az alakjával - hiszen nem a tehetsége,hanem pont a kinézete miatt kapták fel,illetve lett híres.Szóval ja,most vannak elemükben az utálkozók,lehet egy-két rosszul sikerült,pár számmal kisebb bikinis kép miatt szapulni Szelenítá legnagyobb kincsét.Egyszer már leírtam egy hozzászólás keretében,hogy Hálivúd azt darálja be dekor színésznőnek,aki hagyja is magát,és Ő pont az a típus.Hiába próbálkozik a színésznősdivel,éneklősdivel,nem megy Neki,mert egyszerűen csak díszítő elemként állja meg a helyét a nevével fémjelzett produkciókban.Egyébként meg minden sztárnál van valami szépséghiba,amit előszeretettel szapul a sajtó,például Barbra Streisand orrát,Steve Buscemi kinézetét,Cara Delevingne szemöldökét...mindenkin találnak/találunk mi emberek hibát.Ez van,így vagyunk programozva.A szemünkben senki sem tökéletes,ilyenkor aztán vagy hagyjuk a francba az egészet,vagy beállunk a sorba és szentségelünk valakit a hibái miatt,mint a nagy többség.
2 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Beyla
2015. május 02. 18:23 #9
AFCfan
AFCfan

StátuszÚj profil:http://starity.hu/profil/244797-wyrd/
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2782
Csatolások: 219
Azonosító: 195661
Kb. mintha egy 10 éves kislány kezdett volna vitázni :'D
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2015. május 02. 18:27 #10
KlauDia
KlauDia

StátuszMindig csak előre nézz az életben!! :)
Hozzászólás: 561
Csatolások: 1
Azonosító: 179806
Szerintem már mindenkivel megeset hogy 1-2 kg-ot fel szedet nem hinném hogy ez ekkora nagy baj lenne amúgymeg ez mindenkinek a saját dolga!!!
2015. május 02. 18:29 #11
Pami99
Pami99
visszatérő vendég
Hozzászólás: 126
Azonosító: 243235
Ennyire hogy lehet valaki szánalmas?Törődjön a saját életével
2015. május 02. 18:32 #12
CrazyHeartx3
CrazyHeartx3

Státuszविकास के लिए सबसे अच्छा मार्ग आज़ादी का मार्ग है.
Hozzászólás: 1852
Csatolások: 43
Azonosító: 176171
Véleményem szerint egyáltalán nincsen rossz alakja, még akkor sem, ha van rajta pár plussz kiló. "Egy színésznőről beszélünk, akinek figyelnie kellene az alakjára, mivel ebben a szakmában sajnos fontos a külső." Persze hogy fontos, de tudtommal nem modell, szóval nem kötelessége "jól kinézni" mert egy énekesnő/színésznő nem attól lesz jó a szakmájában hogy milyen az alakja.
Selena helyében pedig még válaszra sem méltatnám az ehhez hasonló kommenteket. Persze egy idő után biztos idegesítő, de igazán tudhatná hogy a hírnév ezzel együtt jár.
2015. május 02. 18:36 #13
- törölt felhasználó -    
Úgy viselkedett mint egy hisztis picsa.
2015. május 02. 18:38 #14
- törölt felhasználó -    
Jó lenne, ha végre az emberek leszoknának arról, hogy egymás külsejével legyenek elfoglalva. Igen, a szórakoztatóiparban fontos a külső, de pont amiatt, mert a közönség és a rajongók megszállottjai a tökéletes külsőnek. Talán először abba kéne hagyni azt a hülyeséget, hogy a szép és nem a tehetséges embereket ajnározzuk és akkor a szórakoztatóipar se a külsőre lenne annyira rákattanva. Utóirat: én még mindig nem látok semmi problémát Selena alakjával.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2015. május 02. 18:40 #15
- törölt felhasználó -    
Az szép és jó,hogy megvédi magát,és tényleg nincs semmi baj az alakjával,de hány sztárt láttatok,aki leáll az utálkozókkal vitatkozni?Egy dolog,hogy elmondja egy interjúban,hogy nem érdeklik az utálkozó kommentek,ő elégedett a testével meg mit tudom én mi,de hogy hiresség létére leáll egy civil emberrel vitatkozni mint egy hisztis kislány?Nem csoda,hogy itt is minden Selena fan leáll vitatkozni,ha valaki rosszat mer mondani imádott énekesnőére,ha maga Selena is ezt csinálja.Komolyan felnőhetne már.Egy értelmes,felnőtt hiresség nem fog leállni minden utállóval vitatkozni.Csakhát nem szabad megsérteni szelenita egóját...
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Bátor Ventillátor, Beyla
2015. május 02. 18:46 #16
Shenki Yorsh
Shenki Yorsh
új tag

StátuszPride
Hozzászólás: 56
Csatolások: 3
Azonosító: 242410
Ez már gyerekes.. Konkrétan a fejem fogtam olvasás közben és azon filóztam, hogy nem tök mindegy-e ez? Dehsz ezek szerint vannak akiknek nem.. :/
2015. május 02. 18:46 #17
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sydney Adams @ 2015.05.02. 18:21)
Nem csodálkozom rajta,hogy ennyire foglalkozik mind a sajtó,mind a közvélemény az alakjával - hiszen nem a tehetsége,hanem pont a kinézete miatt kapták fel,illetve lett híres.Szóval ja,most vannak elemükben az utálkozók,lehet egy-két rosszul sikerült,pár számmal kisebb bikinis kép miatt szapulni Szelenítá legnagyobb kincsét.Egyszer már leírtam egy hozzászólás keretében,hogy Hálivúd azt darálja be dekor színésznőnek,aki hagyja is magát,és Ő pont az a típus.Hiába próbálkozik a színésznősdivel,éneklősdivel,nem megy Neki,mert egyszerűen csak díszítő elemként állja meg a helyét a nevével fémjelzett produkciókban.Egyébként meg minden sztárnál van valami szépséghiba,amit előszeretettel szapul a sajtó,például Barbra Streisand orrát,Steve Buscemi kinézetét,Cara Delevingne szemöldökét...mindenkin találnak/találunk mi emberek hibát.Ez van,így vagyunk programozva.A szemünkben senki sem tökéletes,ilyenkor aztán vagy hagyjuk a francba az egészet,vagy beállunk a sorba és szentségelünk valakit a hibái miatt,mint a nagy többség.

Na ja, csak Streisand és Buscemi vannak akkora tehetségek, hogy a szépséghibáik mellett is tudjanak sikeresek lenni. Selena helyében én nem a külsőmmel törődnék, hanem beiratkoznék valami színiiskolába meg énektanárhoz, mert mindkettő eléggé ráfér. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Beyla
2015. május 02. 18:49 #18
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
Teljes mértékben egyetértek az előző három hozzászólóval! Mindegyikből egy kicsi, amikkel egyetértek!
2015. május 02. 18:49 #19
- törölt felhasználó -    
Jól teszi,hogy nem hagyja magát. smileeee.gif Szerintem sincs semmi baj az alakjával.Örülnék én ha olyan alakom lenne,és szerintem sokan mások is szeretnének úgy kinézni,mint Selena.. biggrin.gif
2015. május 02. 18:50 #20
Diuska12
Diuska12

Státusz" A mai lányok nagyon szépek, de egy vizes zsepi csúnyává teheti őket!xD"
Hozzászólás: 646
Azonosító: 203688
Ag_laja, Enchanted és AFCfan.. Teljesen egyet értek veletek!!!!!! "Nincs más dolgom, mint hogy szeressem magamat" Hát ez eléggé, sőt nagyon beképzelt kijelentés volt, úgy látszik az egó megvan!! Jó, hogy megvédi magát de az igazat mondja már... Még, hogy edz xD jól tudja titkolni ezt meg kell hagyni!! Amúgy is, ha ennyire nem érdekli mit mondanak neki akkor minek áll le vitatkozni mint egy hisztis? Ugyan már..-.-"
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok