Az utóbbi időben egyre több támadás éri a színész-énekesnőt alakja miatt, ám neki esze ágában sincs hagyni, hogy az utálkozók győzzenek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez ismét megvédte magát
2015. május 02. 18:10
reka.hetfieldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.16. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 234505 offline |
ajj már...az unalom és az emberi szánalom határtalan
2015. május 02. 18:16
fannii2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.11. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 221038 offline |
szerintem selena egyáltalán nem kövér !!!
nem értem az embereket hogy miért kell mindenkit A KÜLSEJE alapján megitélni!
lehet tényleg selena felszedett pár kilót mostanában de még mindig bomba nőő!! és szerintem aki ezt irta hogy (ne egyen annyi gyorskaját)csak féltékeny rá!!
nem értem az embereket hogy miért kell mindenkit A KÜLSEJE alapján megitélni!
lehet tényleg selena felszedett pár kilót mostanában de még mindig bomba nőő!! és szerintem aki ezt irta hogy (ne egyen annyi gyorskaját)csak féltékeny rá!!
2015. május 02. 18:17
Selena mindig is tudta mit kell tenni ngayon bírom ezért is az egyik kedvencem
2015. május 02. 18:21
Nem csodálkozom rajta,hogy ennyire foglalkozik mind a sajtó,mind a közvélemény az alakjával - hiszen nem a tehetsége,hanem pont a kinézete miatt kapták fel,illetve lett híres.Szóval ja,most vannak elemükben az utálkozók,lehet egy-két rosszul sikerült,pár számmal kisebb bikinis kép miatt szapulni Szelenítá legnagyobb kincsét.Egyszer már leírtam egy hozzászólás keretében,hogy Hálivúd azt darálja be dekor színésznőnek,aki hagyja is magát,és Ő pont az a típus.Hiába próbálkozik a színésznősdivel,éneklősdivel,nem megy Neki,mert egyszerűen csak díszítő elemként állja meg a helyét a nevével fémjelzett produkciókban.Egyébként meg minden sztárnál van valami szépséghiba,amit előszeretettel szapul a sajtó,például Barbra Streisand orrát,Steve Buscemi kinézetét,Cara Delevingne szemöldökét...mindenkin találnak/találunk mi emberek hibát.Ez van,így vagyunk programozva.A szemünkben senki sem tökéletes,ilyenkor aztán vagy hagyjuk a francba az egészet,vagy beállunk a sorba és szentségelünk valakit a hibái miatt,mint a nagy többség.
2 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Beyla
2015. május 02. 18:23
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline |
Kb. mintha egy 10 éves kislány kezdett volna vitázni :'D
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. május 02. 18:32
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
Véleményem szerint egyáltalán nincsen rossz alakja, még akkor sem, ha van rajta pár plussz kiló. "Egy színésznőről beszélünk, akinek figyelnie kellene az alakjára, mivel ebben a szakmában sajnos fontos a külső." Persze hogy fontos, de tudtommal nem modell, szóval nem kötelessége "jól kinézni" mert egy énekesnő/színésznő nem attól lesz jó a szakmájában hogy milyen az alakja.
Selena helyében pedig még válaszra sem méltatnám az ehhez hasonló kommenteket. Persze egy idő után biztos idegesítő, de igazán tudhatná hogy a hírnév ezzel együtt jár.
Selena helyében pedig még válaszra sem méltatnám az ehhez hasonló kommenteket. Persze egy idő után biztos idegesítő, de igazán tudhatná hogy a hírnév ezzel együtt jár.
2015. május 02. 18:38
Jó lenne, ha végre az emberek leszoknának arról, hogy egymás külsejével legyenek elfoglalva. Igen, a szórakoztatóiparban fontos a külső, de pont amiatt, mert a közönség és a rajongók megszállottjai a tökéletes külsőnek. Talán először abba kéne hagyni azt a hülyeséget, hogy a szép és nem a tehetséges embereket ajnározzuk és akkor a szórakoztatóipar se a külsőre lenne annyira rákattanva. Utóirat: én még mindig nem látok semmi problémát Selena alakjával.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. május 02. 18:40
Az szép és jó,hogy megvédi magát,és tényleg nincs semmi baj az alakjával,de hány sztárt láttatok,aki leáll az utálkozókkal vitatkozni?Egy dolog,hogy elmondja egy interjúban,hogy nem érdeklik az utálkozó kommentek,ő elégedett a testével meg mit tudom én mi,de hogy hiresség létére leáll egy civil emberrel vitatkozni mint egy hisztis kislány?Nem csoda,hogy itt is minden Selena fan leáll vitatkozni,ha valaki rosszat mer mondani imádott énekesnőére,ha maga Selena is ezt csinálja.Komolyan felnőhetne már.Egy értelmes,felnőtt hiresség nem fog leállni minden utállóval vitatkozni.Csakhát nem szabad megsérteni szelenita egóját...
2015. május 02. 18:46
Shenki Yorshúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.07. Hozzászólás: 56 Csatolások: 3 Azonosító: 242410 offline |
Ez már gyerekes.. Konkrétan a fejem fogtam olvasás közben és azon filóztam, hogy nem tök mindegy-e ez? Dehsz ezek szerint vannak akiknek nem.. :/
2015. május 02. 18:46
Idézet (Sydney Adams @ 2015.05.02. 18:21)
Nem csodálkozom rajta,hogy ennyire foglalkozik mind a sajtó,mind a közvélemény az alakjával - hiszen nem a tehetsége,hanem pont a kinézete miatt kapták fel,illetve lett híres.Szóval ja,most vannak elemükben az utálkozók,lehet egy-két rosszul sikerült,pár számmal kisebb bikinis kép miatt szapulni Szelenítá legnagyobb kincsét.Egyszer már leírtam egy hozzászólás keretében,hogy Hálivúd azt darálja be dekor színésznőnek,aki hagyja is magát,és Ő pont az a típus.Hiába próbálkozik a színésznősdivel,éneklősdivel,nem megy Neki,mert egyszerűen csak díszítő elemként állja meg a helyét a nevével fémjelzett produkciókban.Egyébként meg minden sztárnál van valami szépséghiba,amit előszeretettel szapul a sajtó,például Barbra Streisand orrát,Steve Buscemi kinézetét,Cara Delevingne szemöldökét...mindenkin találnak/találunk mi emberek hibát.Ez van,így vagyunk programozva.A szemünkben senki sem tökéletes,ilyenkor aztán vagy hagyjuk a francba az egészet,vagy beállunk a sorba és szentségelünk valakit a hibái miatt,mint a nagy többség.
Na ja, csak Streisand és Buscemi vannak akkora tehetségek, hogy a szépséghibáik mellett is tudjanak sikeresek lenni. Selena helyében én nem a külsőmmel törődnék, hanem beiratkoznék valami színiiskolába meg énektanárhoz, mert mindkettő eléggé ráfér.
2 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Beyla
2015. május 02. 18:49
Jól teszi,hogy nem hagyja magát. Szerintem sincs semmi baj az alakjával.Örülnék én ha olyan alakom lenne,és szerintem sokan mások is szeretnének úgy kinézni,mint Selena..
2015. május 02. 18:50
Diuska12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 203688 offline |
Ag_laja, Enchanted és AFCfan.. Teljesen egyet értek veletek!!!!!! "Nincs más dolgom, mint hogy szeressem magamat" Hát ez eléggé, sőt nagyon beképzelt kijelentés volt, úgy látszik az egó megvan!! Jó, hogy megvédi magát de az igazat mondja már... Még, hogy edz xD jól tudja titkolni ezt meg kell hagyni!! Amúgy is, ha ennyire nem érdekli mit mondanak neki akkor minek áll le vitatkozni mint egy hisztis? Ugyan már..-.-"
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.