Én voltam a lány, aki össze-vissza szidta a sorozatot már hónapokkal a premier előtt, hogy ilyen meg olyan gagyi lesz, most meg így, az első rész után nem merem megnézni a következőt, mert félek, hogy tetszeni fog.

Igaz, hogy vígjátéknak gyenge, horrornak meg nem elég ütős, és az első részben mindkét műfajnak az összes kliséjét kivesézték, de szerethető. Amúgy így, a Pilot alapján nem tudom, hogy azt a maszkos csávót poénból rakták-e bele a sorozatba, vagy komolyan gondolták, de annyira nem is számít, mert mindkettő esetén röhejes ötlet volt.

Egyetlen főbb gond van a sorozattal, hogy - számomra legalábbis - túl kiszámítható. Például
amikor Chanel kinyírta (?) Ms. Beant, volt olyan, aki egy kicsit sem számított arra, hogy forró az az olaj?
A 2. és a 3. részt még nem néztem meg, de egészen felkeltette az érdeklődésemet. Nem voltak a sorozattal kapcsolatban nagy elvárásaim, így nem volt nehéz teljesítenie őket, mindenesetre jobb, mint amilyenre számítottam. Az a heti 45 perc belefér. Csak tartsák a színvonalat.
(Milyen véleményem lenne a sorozatról, ha nem pakolták volna tele olyan sorozatszínészekkel, akiket nagyon nem szeretek...)