A Norvégiában élő Alex Lyngaas nemrégiben megelégelte, hogy 69 éves édesanyja magányosan tengeti a napjait, így nem mindennapi módot választott arra, hogy párt találjon neki.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem mindennapi módon keres párt édesanyjának egy norvég férfi
2015. május 14. 11:36
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. május 14. 12:13
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
De édes! :3
2015. május 14. 12:23
|
|
draculinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171800 offline
|
remélem, ennyire nyomorult sose leszek, hogy a fiam keressen nekem pasit. magától nem tud bepasizni? milyen már ez? csak arra lennék kíváncsi, fordított esetben mit szólt volna a srác, vagyis ha az anyja keresett volna neki nőt?
gondolom annak már nem nagyon örült volna.
és most jöhetnek a beszólogatások nyugodtan.
2015. május 14. 13:04
|
|
Sung-Ravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 216809 offline
|
Szerintem ez kedves gesztus volt a fiától.Bár nem hiszem,hogy ilyen korban már sokra menne az anyukája egy társsal v.v persze nem az a lényeg,hogy 2 ember mennyi dőt tölt együtt hanem,hogy hogyan
2015. május 14. 13:11
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Idézet (draculina @ 2015.05.14. 12:23)
remélem, ennyire nyomorult sose leszek, hogy a fiam keressen nekem pasit. magától nem tud bepasizni? milyen már ez? csak arra lennék kíváncsi, fordított esetben mit szólt volna a srác, vagyis ha az anyja keresett volna neki nőt?
Szövegértés egyes...
Nem azért keres párt az anyjának mert nem tud "bepasizni", hanem mert nem akar. Viszont ez Alex-nek nem tetszik ezért csinálta ezt a videót.
De abban igazad van, hogy fordított esetben valószínűleg nem örülne a dolognak.
Egyébként lövésem sincs róla, hogy ha az anyja nem akar maga mellé társat, akkor minek kell kereső hadjáratot indítani ország-világ szerte. Sose fogom megérteni az ilyen embereket és őszintén szólva nem is akarom, mert a végén még én is minden lében kanál h*lye leszek, mint ők.
2015. május 14. 13:42
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Hát ez nagyon aranyos és ötletes videó!
2015. május 14. 13:44
|
|
Saturdayúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.09. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 237022 offline
|
Szerintem is kedves volt a srác, bár nem hiszem hogy sikerül társat találnia az édesanyjának. Én legalábbis azt vettem ki a szövegből, hogy az anya nem szeretne "bepasizni".
2015. május 14. 13:54
Ez nagyon aranyos gesztus a fiától.
Am a videó jó lett, és remélem majd sikerrel is járnak vele.^^
2015. május 14. 14:05
|
|
Rékusiqa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 268 Csatolások: 0 Azonosító: 162574 offline
|
Aranyos volt a fiától
2015. május 14. 14:11
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Én azt hallottam, hogy minél korosabb valaki, annál inkább vágyik az egyedüllétre. Szép gesztus, meg minden, de ha a nő nem akar magának egy társat, akkor nem akar.
2015. május 14. 14:49
Idézet (MissTiniStoessel @ 2015.05.14. 14:11)
Én azt hallottam, hogy minél korosabb valaki, annál inkább vágyik az egyedüllétre. Szép gesztus, meg minden, de ha a nő nem akar magának egy társat, akkor nem akar.
Egyénfüggő,bár az ember alapvetően társas lénynek van teremtve.Azt pedig nem tudjuk meg a cikkből,hogy a néni előző férjével/élettársával mi történt,illetve mennyi időt tud a családjával tölteni,ami miatt a fia párt szándékozik Neki találni.Mellesleg melyik korabeli férfi ne örülne egy ilyen jópofa,fiatalos asszonynak?
Támogatom a srácot,hiszen még ha nem is talál egy holtodiglan-holtomiglan partnert az édesanyjának,legalább szerez Neki egy-két jópofa alkalmat,amikor kiszakadhat a napi rutinból.
2015. május 14. 15:34
Nagyon kedves volt a fiától. Remélem talál magának egy rendes férfit.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

0 felhasználónak tetszik: