G. Hannelius
2016. április 23. 18:15
Nagyon cuki csajszi..
Ha letiltottátok a képfeltltést mért kéritek h küldjünk képet??
Ha letiltottátok a képfeltltést mért kéritek h küldjünk képet??
2016. április 23. 18:18
Én a Disney csatornán ismertem egy cserkészes filmben nem tudom mi volt a címe de nagyon tetszett,na ott még ari volt meg minden meg viszonylag tehetségesnek tartottam mert ygerek aggyal gondolkodtam.A Sok sikert Charleiban láttam még és ott is tetszett de később...Még az eb és a webben láttam és ott előszőr nagyon tetszett,de mikor azokat a grimaszokat vágta úgy hogy nagyon kifeszítette az arcát és a szemét akkorára nyitotta,hogy még én is mergrémültem.Na onnanstól kikapcsoltam a TV-t és azóta nem nézem azt a sorozatot.Nem csak emiatt később rájöttem,hanem amiatt is,mert tehetségtelen iszonyatosan.Nincsenek botrányai,de szerintem egy sztárt a botrány teszi sztárrá egy kissebb részében.Genevieve-nek egyetlen egy botránya sincs annyira tehetségtelen,hogy még egy szerencsétlen paródiát sem találni róla.Bezzeg a kis Mia Talerico van vagy 8 éves és már megfenyegették halálosan,de őt senki sem akarja.A stílusa egyenesen halálos olyan egyszerű,nem mintha a másik sztároknak lenne másabb,de neki ténylge a legegyszerűbb.Mint ahogyan a véleményemben olvastástok én UTÁLOM G Hannelius-t.
Ui.:Most lehet,hogy utáltok,de ez van
Ui.:Most lehet,hogy utáltok,de ez van
Kapcsolódó sztárok
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.

0 felhasználónak tetszik: