G. Hannelius
2016. április 23. 18:15
Nagyon cuki csajszi..
Ha letiltottátok a képfeltltést mért kéritek h küldjünk képet??
Ha letiltottátok a képfeltltést mért kéritek h küldjünk képet??
2016. április 23. 18:18
Én a Disney csatornán ismertem egy cserkészes filmben nem tudom mi volt a címe de nagyon tetszett,na ott még ari volt meg minden meg viszonylag tehetségesnek tartottam mert ygerek aggyal gondolkodtam.A Sok sikert Charleiban láttam még és ott is tetszett de később...Még az eb és a webben láttam és ott előszőr nagyon tetszett,de mikor azokat a grimaszokat vágta úgy hogy nagyon kifeszítette az arcát és a szemét akkorára nyitotta,hogy még én is mergrémültem.Na onnanstól kikapcsoltam a TV-t és azóta nem nézem azt a sorozatot.Nem csak emiatt később rájöttem,hanem amiatt is,mert tehetségtelen iszonyatosan.Nincsenek botrányai,de szerintem egy sztárt a botrány teszi sztárrá egy kissebb részében.Genevieve-nek egyetlen egy botránya sincs annyira tehetségtelen,hogy még egy szerencsétlen paródiát sem találni róla.Bezzeg a kis Mia Talerico van vagy 8 éves és már megfenyegették halálosan,de őt senki sem akarja.A stílusa egyenesen halálos olyan egyszerű,nem mintha a másik sztároknak lenne másabb,de neki ténylge a legegyszerűbb.Mint ahogyan a véleményemben olvastástok én UTÁLOM G Hannelius-t.
Ui.:Most lehet,hogy utáltok,de ez van
Ui.:Most lehet,hogy utáltok,de ez van
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: