A terhes Kim Kardashianon élcelődik az internet
2015. június 01. 18:22
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline |
ha ilyen hülye volt számoljon azzal hogy ezen az emberek poénkodni fognak
2015. június 01. 18:37
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline |
Én.őszintén gratulálok Kiméknek!! igaz, a névválasztást lehet először nem találták el de az az ő dolguk, nem a mienk.
2015. június 01. 18:51
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
oké, hogy Kimékről van szó, és átszállíttatnám őket ebben a szent minutumban egy másik bolygór, ha ehetném, de azért ettől a kedves Khalil fogalmamsincs kitől azért ez a 'what will IT be named' elég túlzás. OKé, hogy KImék gyereke lesz, és ha csak 10 percet is tölt a családjával naponta akkor is hatalmas befolyást gyakorol rá és sanszos, hogy beáll a magamutogatók sorába, de ettől függetlenül ugyanúgy ember. És it vagyis az jelzővel intelligens ember nem illet embert.
2015. június 01. 19:00
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline |
Idézet (Ag_laja @ 2015.06.01. 18:17)
Jajj tényleg szegény gyerek, 2 szupergazdag gyerekeként biztos hánytatott sorsa lesz, főleg, hogy Kim nem csinál semmit ami elterelhetné a gyermekéről a figyelmét, nem dolgozik.
Egy nagy családban fog felnőni (sok nagynéni), szeretetben, bebiztosított jövővrel.
Igazatok van, tényleg pokol lesz az élete, szerintem már most kezdjünk el imádkozni érte.
P.$ Nem vagyok rajongó, nem nézem a show-jukat. És a North név igenis szép!
Egy nagy családban fog felnőni (sok nagynéni), szeretetben, bebiztosított jövővrel.
Igazatok van, tényleg pokol lesz az élete, szerintem már most kezdjünk el imádkozni érte.
P.$ Nem vagyok rajongó, nem nézem a show-jukat. És a North név igenis szép!
2015. június 01. 19:05
lucaszamiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 187293 offline |
Alison Lerman! Azért írta, hogy what will it be named, mert az angol nyelvben a még meg nem született babákat így ,,nevezik", ,,szólítják". (nyelvtan)
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2015. június 01. 19:06
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline |
szegény gyerek még meg sem született, és igen, a névválasztás nagyonnagyon elceszték, de ilyenkor csak arra tudok gondolni, hogy sokan százszor feleannyi pénzből élnek, mint ezek, aztán majd ettől a gyerektől fog zengeni a sajtó, és nem, egyik Kardashian sem tett le semmit az asztalra, bárki bármit mond, de szájfeltöltésre futja *taps-taps*
Nem sokaknak hullik az ölébe az, ami nekik, némelyek kidolgozzák a belüket, százszor ennyire tisztességesen és becsülettel, ezek meg mindent megmutatnak pénzért.
Sajna nem tudom sajnálni az ilyen embereket, a Kardashian-ektől pedig egyenesen undorodom.
Nem sokaknak hullik az ölébe az, ami nekik, némelyek kidolgozzák a belüket, százszor ennyire tisztességesen és becsülettel, ezek meg mindent megmutatnak pénzért.
Sajna nem tudom sajnálni az ilyen embereket, a Kardashian-ektől pedig egyenesen undorodom.
2015. június 01. 19:10
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Idézet (lucaszami @ 2015.06.01. 19:05)
Alison Lerman! Azért írta, hogy what will it be named, mert az angol nyelvben a még meg nem született babákat így ,,nevezik", ,,szólítják". (nyelvtan)
Off:Akkor köszi a helyesbítést!
On: Másrészt pedig, mindenki tudja, hogy nem lesz pokol a kisgyerek élete, csak az a ciki, hogy gyakorlatilag már a születése előtt belevonták a médiába. És ez, konkrétan a névadás ez polgárpukkasztás. Nem elcs*eszés kérdése, hogy jaj most véletlenül rosszul cseng a gyerek neve, de csak utólag jöttünk rá. ÓÓ jaj. A North West, alias Észak-Nyugat névadást még az alul iskolázott Kardashian családból sem hiszem el, hogy nem ismerték volna fel. A gyerekkel húzni hasznot, vagy viccet csinálni belőle/vele, hogy ezen csámcsoghasson a média nem egy gondoskodó, odaadó szülőpárosra vall! Meg sem született, a família meg már estélyeket tartott, melyik lapnak adják el az újszülöttről készült képeket. Szánalmas.
2015. június 01. 20:02
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Gratulálok!
2015. június 01. 20:12
Undorítónak tartom az ilyesfajta viccelődéseket. Bírom Kardashian-ékat és úgy gondolom, hogy bár kissé tényleg hülyén választották North nevét, attól még nem kéne a másik kicsiről ilyen ízléstelen "vicceket" terjeszteni. Csak sajnálni tudom az olyan nyomorékokat, akik a kicsi nevén viccelődnek.
2015. június 01. 20:14
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Azért szerintem is vicces.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.