Kim Kardashian vasárnapi műsorukban jelentette be, hogy második gyermekét várja, ám a gratulációk helyett inkább csak a babaneves gúnyolódások ömlenek.
A teljes cikkhez kattints ide!
A terhes Kim Kardashianon élcelődik az internet
2015. június 01. 16:34
2015. június 01. 16:40
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Hangosan felnevettem.
Nem kell ebből akkora ügyet csinálni, hadd viccelődjenek. Még mindig nem értem, hogy hogyan volt képes az első gyerekének a North nevet adni. Ízlések és pofonok. Én csak szegény gyereket sajnálom, akinek egy ilyen névvel kell együtt élnie.
2015. június 01. 16:43
Kanye nagyon dilis, de remélem, hogy North kistesója valahogy megússza az apja agymenését.
Bár Northnál is reménykedtem, és csalódnom kellett.
2015. június 01. 17:07
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Szerintem a szülőknek kellene valami sokkal inkább hozzáillő nevet találni... Hm, hagy gondolkozzam! Esetleg Mr és Mrs. Öntelt-Nagyképű, Buta teremtés?
2015. június 01. 17:09
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Gratu nekik, de tényleg elég nevetséges a gyerek neve
2015. június 01. 17:10
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Gratulálok a babához!!
2015. június 01. 17:21
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Gratulálok a babához és reménykedem, hogy hátha normális felnőttekké válnak egyszer!
2015. június 01. 17:26
Gratulálok hozzá! De én sem örülnék neki ha például Észak Nyugat lenne a nevem.
2015. június 01. 17:35
|
|
Bertinaporg |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.17. Hozzászólás: 1217 Csatolások: 102 Azonosító: 219449 offline
|
Ez a 2 beképzelt majom úgy egymásra talált mint zsák meg a foltja.
Szegény gyereknek az lesz a legkevesebb problémája, hogy mi a neve. De legalább aranypelenkát fog kapni.
2015. június 01. 17:40
Ezek osztódással szaporodnak? Mindig terhes valamelyik a családból.
Meg vagyok lepődve egyébként azon, hogy (ezekszerint) Kim-nek bejött ez az "új" élet. Mindig úgy láttam, hogy ő nagyon -én középpontú-. De egyébként meg... nem érdekel az élete és miért híres??? _ Mindig is csak sajnáltam ezt a nőt meg a testvéreit amiért ilyen szánalmas életet élnek, hogy eladják magukat, de aztan olvastam Kim-től azt a mondatot, hogy "aki szerint könnyű a munkám az próbálja csinálni" .. télleg? 0.o A sajnálat meg szánalom érzés túl kedves érzelem ezekhez :@
Meg vagyok lepődve egyébként azon, hogy (ezekszerint) Kim-nek bejött ez az "új" élet. Mindig úgy láttam, hogy ő nagyon -én középpontú-. De egyébként meg... nem érdekel az élete és miért híres??? _ Mindig is csak sajnáltam ezt a nőt meg a testvéreit amiért ilyen szánalmas életet élnek, hogy eladják magukat, de aztan olvastam Kim-től azt a mondatot, hogy "aki szerint könnyű a munkám az próbálja csinálni" .. télleg? 0.o A sajnálat meg szánalom érzés túl kedves érzelem ezekhez :@
2015. június 01. 17:59
|
|
Sung-Ravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 216809 offline
|
Sajnálom a gyereket,pedig még meg sem született.Biztos valami rosszat követett el előző életében,hogy most két ilyen hírnév vadász álceleb lesz a szülője >< remélem Kim tanul majd a viccelődésekből ami a baba nevét illeti és nem égtájnevet kap szegény poronty. ^^"
2015. június 01. 18:08
|
Gamoraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 243571 offline
|
Őszintén, én nagyon jót nevettem a cikken, szinte már-már bearanyozta a napomat. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy egy szerencsétlen gyereknek, hogy a francba lehet ilyen nevet adni? Én már azt sem tartom kizártnak, hogy eme nevek egyikét kapja a csemete.
2015. június 01. 18:17
Jajj tényleg szegény gyerek, 2 szupergazdag gyerekeként biztos hánytatott sorsa lesz, főleg, hogy Kim nem csinál semmit ami elterelhetné a gyermekéről a figyelmét, nem dolgozik.
Egy nagy családban fog felnőni (sok nagynéni), szeretetben, bebiztosított jövővrel.
Igazatok van, tényleg pokol lesz az élete, szerintem már most kezdjünk el imádkozni érte.
P.$ Nem vagyok rajongó, nem nézem a show-jukat. És a North név igenis szép!
Egy nagy családban fog felnőni (sok nagynéni), szeretetben, bebiztosított jövővrel.
Igazatok van, tényleg pokol lesz az élete, szerintem már most kezdjünk el imádkozni érte.
P.$ Nem vagyok rajongó, nem nézem a show-jukat. És a North név igenis szép!
2015. június 01. 18:19
Gondoltam, hogy eszébe jutnak az efféle variációk az embereknek. Mindenesetre gratulálok a családnak!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: