A The 1975 nevű banda és annak tagjai a vasárnap este folyamán törölték elérhetőségeiket, lépésük pedig azonnal pánikot eredményezett a rajongók körében.
A teljes cikkhez kattints ide!
The 1975: feloszlás vagy új kezdet?
2015. június 02. 13:52
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline |
neeeeeeeeeeeeeeeeeneneneeeeneeeeee...én szeretem a the 1975ot, neee.
2015. június 02. 13:55
Basszus. Ez a hír lesokkolt. Annyira megkedveltem őket...
2015. június 02. 15:04
Hát remélem hogy nem oszlottak fel ,m mert imádom őket
2015. június 02. 15:04
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
NEEE! na ne! miez? mi van itt? ez annyiraváratlan aréfjkljdfcklédjnjk. kell egy kis idő, hogy feldolgozzam.... legyünk optimisták, hogy mégsincs itt vég? de hát oda van írva, hogy itt van. alig lopóztak be a szívembe és máris szétválnak? attól még itt maradnak, de mondhatni ez velem szemben igazságtalan. magyarázatot kérek!! miért pont ők oszlanak fel akik jók és eredetiek és 0,8 direction meg megmarad, mert a hülye tini picsáknak csak a nyálcsorgatás megy, hallásuk az nincs. felháborodásom nem ismer határokat! kész vége. i'm done.
2015. június 02. 15:15
healy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 93 Azonosító: 240743 offline |
Szerencsére a mai naptól újra elérhetőek, de nagyon zavaros ez nekem. Amikor olvastam a híreket feloszlás meg szétválás címmel, azt hittem leesek a székről. Fogalmam sincs, mi van még készülőben, de az '1st June - The 1975' alatt nem erre gondoltam. Gondoljunk a lehető legjobbra, lehet, hogy itt egy vég ezzel jelezve, de lesz egy új kezdet. Jesus, nagyon rosszul érzem magam.
Szerk: amúgy ugye a weboldal mától teljesen új designt kapott, szóval lehet, hogy ez egy utalás arra, hogy ők is teljesen megváltoznak. Nem tudom.
Szerk: amúgy ugye a weboldal mától teljesen új designt kapott, szóval lehet, hogy ez egy utalás arra, hogy ők is teljesen megváltoznak. Nem tudom.
2015. június 02. 15:17
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline |
Épp ma délután akartam utánuk nézni, hiszen már páran ajánlották nekem őket. És szimpik is (:
Erre felnézek.. Lehangoló.
- ugyanez volt az mcr-rel, megszerettem, gondoltam rápillantok a tagokra: "a my chemical romance múlt héten feloszlott..", majdnem hanyatt estem. ;-; -
Kitartást rajongók, nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. (:
Erre felnézek.. Lehangoló.
- ugyanez volt az mcr-rel, megszerettem, gondoltam rápillantok a tagokra: "a my chemical romance múlt héten feloszlott..", majdnem hanyatt estem. ;-; -
Kitartást rajongók, nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. (:
2015. június 02. 16:12
Radonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.25. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 241776 offline |
Iszonyúan sajnálnám, ha feloszlanának, de sajnos egyszer minden bandának vége. Remélem, ez tényleg "csak" egy új kezdet, de a szövegből nagyon nem ez jön le... Úgy tűnik, ez a 2015 nem igazán a bandák éve.
2015. június 02. 18:46
Valószínűleg kilógatnám a fekete zászlót otthon ha ez megtörténne, de valahogy mégsem ijedek meg ugyanis a banda Facebook oldala egyáltalán nincs törölve. Nem tudom mit higgyek de amíg nincs valami kézzel fogható bizonyíték nem esem pánikba.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.