Az énekesnő feminista tombolásként jellemezte reakcióját, amikor megpróbálták összehozni Niall Horan énekessel, a One Direction tagjával.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kitört a feminista Ariana Grandéből
2015. június 08. 14:40
2015. június 08. 14:46
A Little Mix Jade-je sokkal jobban illik Niallhez mint ez a tehetségtelen senki!!
2015. június 08. 14:47
Nagyon igaza van! Amúgy nem tudnám elképzelni Niallal.
2015. június 08. 14:50
Nagyon is igaza van Arinak!!
littlemix te pedig légyszíves..ha nem kedveled Arit nem kell ehhez a témához hozzászólni.
littlemix te pedig légyszíves..ha nem kedveled Arit nem kell ehhez a témához hozzászólni.
2015. június 08. 14:52
Igaza van Ariananak, de nagyon! Nagyon sok pletykát összehordanak manapság és ezt ki is kürtölik! Utálom az ilyet!
2015. június 08. 14:53
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline |
MuffinGirl0 ott a pont
2015. június 08. 14:56
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
Utálom Arianát de most el kell ismernem hogy igaza van.
Szépen kiállt magáért meg a többi nőért, ezt most jól tette és nagyon okosan írta.
Másrészről meg én is felháborodnék ha engem Niall Horan barátnőjeként emlegetnének...fu:/
Szépen kiállt magáért meg a többi nőért, ezt most jól tette és nagyon okosan írta.
Másrészről meg én is felháborodnék ha engem Niall Horan barátnőjeként emlegetnének...fu:/
2015. június 08. 14:56
NNnnna, ez tetszik!!! Kellemes csalódás számomra!!! Igaza is van!!
2015. június 08. 14:58
Amane Misa00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.01. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 240935 offline |
Igen ezért szeretem kiáll saját magáért nem úgy mint a többi kis senki kis nyávogos liba akik azt hiszik hogy ettől híresebbek lesznek akinek nem tetszik ne olvassa el!
2015. június 08. 15:05
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline |
Nem vagyok Ariana rajongó, de meg kell mondjam igaza van mindenben amit e kapcsán mondott. Bár nem mondom kicsit meg lepődtem ahogy kifejezte magát előszőr, mégis csak sztár...
2015. június 08. 15:07
Csiruuzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.11. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 242608 offline |
Idézet
A Little Mix Jade-je sokkal jobban illik Niallhez mint ez a tehetségtelen senki!!
Tehetség ide vagy oda...az eladott lemezek és a YouTube nézettség száma mindent elárul És Ariana nem egy senki!:3
2015. június 08. 15:08
Arianának 100% igaza van! Sajnálom őt is és Niallt is, mivel elég rossz lehet, hogy mindig mindenkivel összehoznak..
2015. június 08. 15:09
Nekem sem tartozik kedvenceim közé a lányka, de, amikor tegnap olvastam ezt a megnyilvánulását, mindenképpen nőtt a szememben. Teljes mértékben egyetértek vele, mind saját magunké vagyunk, nem pedig valaki másnak a tulajdona. Egy nő értékét nem az határozza meg, hogy áll-e mellette egy férfi vagy sem.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. június 08. 15:10
Nem tudom mit húzza fel ezen magát annyira... A sajtó nem csak az ő szerelmi életét fújja fel, ezelőtt is rengeteg ilyen hír volt és mai napig is vannak, másokról is. Ráadásul senki nem állította, hogy ő most akkor Niall tulajdona, tényleg csak annyiról volt szó, hogy együtt járnak, ebbe pedig nem értem, mi újdonság van, mindig is cikkeztek ilyenekről, még ha nem is igaz. Kicsit túlzottan felfújta a dolgot...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.