De Liamnek és Harrynek ugyan annyi pontjuk lett... na nem baj
Most kiderül, mennyire romantikus a One Direction
2015. szeptember 23. 19:24
Nem is Louis lenne
2015. október 20. 15:16
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Louis szerintem tok ari!
2015. november 07. 22:47
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Istenem Louis...nagyon cuki vagy!!!
2015. december 06. 21:56
gosztomdorka, akkor néhány "undorító féreg" többre vitte most, mint te egész életedben. Bocsi.
Am Louis nagyon cuki volt
Am Louis nagyon cuki volt
2015. december 24. 10:48
|
|
Bree99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.18. Hozzászólás: 123 Csatolások: 3 Azonosító: 251699 offline
|
Liam *_* ♥
gosztomdorka azért mert nem szereted őket nincs jogod így beszélni róluk. és mivel nem vagy a rajongójuk nem tudsz semmit az életükről vagy, hogy miken mentek keresztül. liam pl úgy született, hogy nem is élt. azért mert te nem szereted őket nem jogosít fel arra, hogy így nevezd őket. Én meg nem csípem JB-t mégsem mondok róla semmi ilyesmit, vagy Ariana Grande-t sem szeretem mégse sértegetem. Gondold meg miket írsz.
gosztomdorka azért mert nem szereted őket nincs jogod így beszélni róluk. és mivel nem vagy a rajongójuk nem tudsz semmit az életükről vagy, hogy miken mentek keresztül. liam pl úgy született, hogy nem is élt. azért mert te nem szereted őket nem jogosít fel arra, hogy így nevezd őket. Én meg nem csípem JB-t mégsem mondok róla semmi ilyesmit, vagy Ariana Grande-t sem szeretem mégse sértegetem. Gondold meg miket írsz.
2016. október 25. 18:50
|
|
Timi Styles 13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.21. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 260434 offline
|
Én tudtam, hogy Harry a legromantikusabb a bandában, mielőtt még elolvastam volna a cikket. I love Harry. ❤ Amugy jó lett a szöveg.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

0 felhasználónak tetszik: