wooow 13-14 évesek dik és hogy tesztelték?XD
amúgy hasznos.
Íme az óvszer, amivel otthon is megelőzheted a nemi betegségeket
2015. július 06. 16:32
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline |
2015. július 06. 18:57
Jó, hogy vannak ilyen fiatal korra kategorizált tudományos versenyek, hisz belőlük lesznek majd a jövő feltalálói.
Ami ezt a foszforeszkáló óvszert illeti pedig tényleg ötletes, de egy szakszerű orvosi vizsgálatot semmiképp nem helyettesít (ha esetleg a jövőben még végül piacra kerül)
Egyébként a részemről én sosem értettem miért gondolják sokan cikinek vagy épp kellemetlennek orvoshoz fordulni bármilyen problémával. Legyen az nemi betegség vagy bármi más, az orvosok ezért tanultak, hogy segítsenek (jobb esetben)
Ami ezt a foszforeszkáló óvszert illeti pedig tényleg ötletes, de egy szakszerű orvosi vizsgálatot semmiképp nem helyettesít (ha esetleg a jövőben még végül piacra kerül)
Egyébként a részemről én sosem értettem miért gondolják sokan cikinek vagy épp kellemetlennek orvoshoz fordulni bármilyen problémával. Legyen az nemi betegség vagy bármi más, az orvosok ezért tanultak, hogy segítsenek (jobb esetben)
2015. július 08. 15:22
Azt a büdös... és még nekem mondják, hogy okos vagyok. Egy frászt.
Gratulálok, srácok! *le a kalappal* Remélem, a jövőben segít majd jobban kiszűrni ezeket a betegségeket, és a betegek is hajlandóak lesznek elmenni orvoshoz.
Gratulálok, srácok! *le a kalappal* Remélem, a jövőben segít majd jobban kiszűrni ezeket a betegségeket, és a betegek is hajlandóak lesznek elmenni orvoshoz.
2015. július 09. 16:55
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline |
azta tényleg baromi ügyesek nagyon hasznos dolgot találtak ki és a jövőben kéne ezt használniuk az emberiségnek,szóval nagyon gratulálok ezeknek a fiatal srácoknak
2015. július 10. 10:29
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline |
Istenen
2015. július 14. 14:44
Big time rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 209209 offline |
Az a röhely, hogy ezeket a dolgokat 14 évesek csinálják meg
2015. július 22. 14:25
perfectionistvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.22. Hozzászólás: 194 Csatolások: 3 Azonosító: 246989 offline |
Nagyon-nagyon tehetséges gyerekek. És szerintem semmi gond nincs ezzel. A működési elvét tekintve ez nagyon pontos, hiszen egy indikátor nem tud 'véletlenül' másképp elszineződni. Úgy gondolom, nem is arról szól, hogy az emberek ne menjenek orvoshoz. Hiszen nem erre biztat. De nagyon-nagyon sokan nem mennek el orvoshoz, csak mert semmi panaszuk, feleslegesnek érzik, közben meg nem kizárt, hogy van valami bajuk. Viszont otthon egy ilyen "vizsgálatot" biztos többen elvégeznének, és látva esetleg az elszíneződést, szükségesnek érzik majd az orvos felkeresését.
2015. szeptember 01. 18:32
Most komolyan, mi ezzel a baja a többségnek?? Okos gyerekek, és már most elmondhatják magukról hogy már ennyi idősen többet letettek az asztalra mint a 21 éves dizní sztárocskák. Ez egy példa arra hogy megéri figyelni az iskola padban.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.