Starity

Britney Spears Fun profilja

Britney Spears Fun yellow white  
 • Csatlakozott
 • 2012. december 25.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • Fuck you
 • Születési idő
 • 2001. május 06.
 • Lakhely
 • Budapest
 • Kedvenc időtöltéseim
 • Közöd?
 • Zenei stílusom
 • Közöd?
 • Imádom
 • CSAKIS Jade-et. Najó még Britneyt. Jó egy kicsit Arit is.
 • Utálom
 • Téged

Hinni annyit tesz, mint nem tudni semmit

Britney Spears Fun
Utoljára aktív: 2019.05.01. 12:12Státusz módosítva: 2019.01.28. 19:07

Bemutatkozás


MIELŐTT! BÁRKI FÉLREÉRTENÉ SZÁNDÉKAIMAT EZZEL A PROFILLAL.

Egy percig se gondolja senki hogy örömmel csinálom ezt a szart. Semmi kedvem hozzá. Csak épp jelenleg nincs semmit csinálnom és mivel nincs életem gondoltam whynot.

Bevallom fingom sincs miről kéne most írnom. Mármint ki a faszom kíváncsi rá kiket szeretek? Úgy értem - ne haragudj meg de - magamból kiindulva én pl még csak le sem szarom te kit szeretsz kedves olvasó.

Na mindegy.

Lehet nem mindenki ilyen balfasz úgyhogy megpróbálok NORMÁLIS lenni. Vagy hasonló.

Gondolkodtam kiről kéne kurva unalmas rizsákat löknöm és arra döntésre jutottam, hogy SENKI nem ér meg annyi szót, mint ez a nő itt.

Hát aztakurva.
Ömm...gondolom nem kell leírnom a nevét. Vagy ha szerinted de akkor viszlát, nem szándékozom szóba állni se megtűrni a profilomon egy olyan embert se, aki nem ismeri fel illetve akinek a név semmit nem mond. Bocs de ez szentségtörés. Halálos vétek. Hogy tud bárki is létezni Britney Spears nevének ismerete nélkül? Szentséges jó Isten.

.........................................................................you suck.....................................................................................

Nos, tisztában vagyok vele, hogy ebben a pár sorban most arról kellene regélnem hogyan ismertem meg blablabla. De mondjuk ki: lófaszt se érdekel.
Ismétlem, magamból indulok ki. Én is lefosom hogyan ismerted meg ikszipszilont. Nem vagy annyira érdekes hogy lekössön. Bocsi, ha fájt az őszinteségem.xd Ezzel önkritikát is gyakorlok hiszen magamra is értettem. Nem sértődöm meg ha leszarod hogyan ismertem meg a példaképemet, sőt. Megkímélsz attól, hogy értékes 2 percet elfecséreljek az életemből.

                                                                 

Azt hiszem a kövi lépés az szokott lenni, hogy arról pofázok, mennyire eszeveszettül imádom. Ám legyen: IMÁDOM. Sőt, nem is imádom. Ez a nő az életem szerelme. Na nem olyan értelemben. De akkor is az. MIvel neki köszönhetően vagyok az, aki. Jobban formálta a személyiségemet mint bárki és bármi a világon, érte élek, és nélküle egészen más ember lennék. JÓ, TUDOM...ez akkora klisé mint a kurvaélet, de hogy szemléltessem mégis miért mondtam ezt: olykor betegesnek titulált megszállottságom révén az őt való éveken át tartó utánzás nem múlt el nyomtalanul. Bár már egy ideje nem képzelem azt, hogy ő vagyok, néhány tulajdonságomat igenis NEKI köszönhetem. Már megmondani se tudom, ezek mik, annyira hozzám tartoznak, de a lényeg annyi, hogy ha a sorsom máshogy alakul és nem szakad az eső azon a bizonyon augusztusi napon, ezáltal nem kényszerülök rá hogy a neten basszam a rezet, és nem kukázok a youtubeon a sok szenny között valami hallgatható zene után kutatva, és nem akadok rá arra a BIZONYOS, még a legidiótább ember által is ismert klipre...akkor én ma piszkosul nem lennék ÉN.
Ő a tökéletesség megtestesítője a szememben. Istennőm, örökké a példaképem, és ezt egy életen át büszkén vállalom. Ha akarnék se tudnék még egy nevet említeni aki ekkora hatással lett volna rám. Rég áhított vágyam, hogy egyszer köszönetet mondhassak neki. Az életemért. Saját magamért. Amiért én Én lehetek.
Köszönöm.

 


 

Oksipopsi, szal ennyi lett volna ez a fél perc alatt összehugyozott profil, a lényeg szerintem benne van, ha nem tetszik leszarom, közlöm senki véleménye nem mérvadó számomra úgyhogy ha problémád van és égető szükségét érzed odaböffenteni az üzifalamra sajnálattal közlöm hogy annyira se méltatlak majd, hogy elolvassam a kedves szavaidat, mivel amennyire utálom ezt az oldalt nagyjából kéthavonta EGYSZER (de az is merő véletlenségből adódik csupán) ha idetévedek.

                                                                                                                                     

Ilyenkor szokás elköszönni meg nyalni a ****-t hogy "oh my god húdenagyonkircsi hogy itt jártál édes kis cuncibogaram nézz be máskor is millió puszi legyen csodás napod drága kicsi csillagom", de, mivel 1: azt se tom ki vagy szal minek örvendezzek az ittlétednek meg tegyek úgy mintha szeretnélek 2: azt is leszarom ha soha senki nem nézi meg mivel szabad országban élünk szal leszarom mit csinálsz, 3: nehogy azt hidd bárki tetszését is igyekeztem elnyerni, csupán a baszottnagy unalmam műve ez.

Nem köszönök el mert - ha eddig még nem tűnt volna fel - egy seggbunkó vagyok.