Októberben kerül a mozikba a Steve Jobs életét bemutató film
2015. július 27. 17:38
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline |
Apukámnak az alkalmazottjai csak f*kázni tudják az IPhonet.Nagyon felkapott de nagyon sz*r.Ha beírjátok hogy telefonguru és összehasonlitsátok az Iphone 6-al és bármely Samsunggal akkor mindig a Samsung lesz a jobb.Az Iphone a világ egyik legsz*arabb telefon márkája.ha valaki azt hiszi hogy csak attól lesz menő hogy Iphone-ja van akkor kapja be.Semmi extra nincs benne csak a hátulján egy alma van amibe beleharaptak.
2015. július 27. 17:46
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline |
LexyCobain akkor mondok valamit.
Az Ipod-ot direkt ugy terevzték amikor piacra dobták hogy az aksija direkt ne birjon olyan sok időt.Ezt hivják fogyasztói társadalomnak.És ugye direkt ugy tervezték hogy ne birjon sok időt ezért nem is csináltak hozzá aksit.Ha bedöglött akkor a steve jobs-ék azt mondták rá hogy jól van igy jártál vegyél egy másik Ipodot.
Az Ipod-ot direkt ugy terevzték amikor piacra dobták hogy az aksija direkt ne birjon olyan sok időt.Ezt hivják fogyasztói társadalomnak.És ugye direkt ugy tervezték hogy ne birjon sok időt ezért nem is csináltak hozzá aksit.Ha bedöglött akkor a steve jobs-ék azt mondták rá hogy jól van igy jártál vegyél egy másik Ipodot.
2015. július 27. 23:03
liliom555qυееห Ν |
amugymeg nem értem hogy minek kell Iphont venniO.o
nem kell azzal menőzni meg nem érdekelnek a kifogások hogy DE MI AZÉRT VETTÜNK MERT AZ ANDROIDOSOK ROSSZAK!OMG!nem értem hogy miért nem jó egy sima telefon.az a lényeg hogyha még iskolába jársz vagy tök mindegy hova elérhető legyél.nem kell egyből Iphonet venni
nekem ez a véleményem.ha neked nem tetszik akkor el lehet menni
mindenstetre nyugodjon békében
nem kell azzal menőzni meg nem érdekelnek a kifogások hogy DE MI AZÉRT VETTÜNK MERT AZ ANDROIDOSOK ROSSZAK!OMG!nem értem hogy miért nem jó egy sima telefon.az a lényeg hogyha még iskolába jársz vagy tök mindegy hova elérhető legyél.nem kell egyből Iphonet venni
nekem ez a véleményem.ha neked nem tetszik akkor el lehet menni
mindenstetre nyugodjon békében
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Igent mondott a szerelmének.