Egy egykori dolgozó szivárogtatta ki az információkat a Redditen. Többek között arra is fény derült, hogy ki Charles, ki lesz a következő gyilkosság áldozata és kik fognak csókolózni majd. Vigyázat, spoilerveszély!
A teljes cikkhez kattints ide!
Pretty Little Liars: kiderült ki a sorozat főgonosza?
2015. július 17. 11:13
Encsiiiiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.18. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 245016 offline |
Nekem pont WREN a kedvencem
Sajnáltam is hogy nem sokat szerepeltették,lehet hogy ez volt az oka..de mondjuk semmi se biztos..:
Sajnáltam is hogy nem sokat szerepeltették,lehet hogy ez volt az oka..de mondjuk semmi se biztos..:
2015. július 17. 11:16
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline |
Kiváncsi leszek,bár ez elég logikus
pedig a Wrenről azt hittem,hogy egy aranyos szépfiú...ezért is van értelme,hogy gonosz.
pedig a Wrenről azt hittem,hogy egy aranyos szépfiú...ezért is van értelme,hogy gonosz.
2015. július 17. 11:19
Blackrosalieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 75 Csatolások: 20 Azonosító: 246383 offline |
Ezt a hírt már olvastam. Szerintem tök logikus lenne, nekem mindig is gyanús volt Wren (: De ha ő is lenne Charles, Marlene biztos kitalál valamit (:
2015. július 17. 11:22
luluxDvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.25. Hozzászólás: 490 Csatolások: 0 Azonosító: 186626 offline |
Amúgy ezek az infok nem biztos hogy igazak, igy leirva pedig nem is pontosak. Az hogy kapnak egy uzenetet az a 6A vege nem a 6. evade. Az hogy Charles el mar kiderult az elozo reszben ha nem tunt volna fel...
2015. július 17. 11:23
luluxDvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.25. Hozzászólás: 490 Csatolások: 0 Azonosító: 186626 offline |
Meg amugy abban a kiszivarogtatott spoilerben sokkal tobb bent van, es nem is azert fedi fel magat Charles aszerint mert azt hiszi Cece az. Elcsalja Alit a balrol es elmeseli neki az egesz sztorit
2015. július 17. 11:43
Ezt én is olvastam, de remélem, hogy nem Wren az, nekem ő mindig is túl gyanús volt.
2015. július 17. 12:10
Kinga Pőszevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.01. Hozzászólás: 131 Csatolások: 321 Azonosító: 230605 offline |
Alig varom mar =D
2015. július 17. 12:17
OMG_fabolusgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.26. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 245380 offline |
Én vagyok itt az egyetlen, aki nem nézi a PLL-t?? :/
2015. július 17. 12:18
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline |
és akkor Charles csókólózott Melissaval és Spencerel akik a féltesói
és amúgy is a srác angol.mégis hogy került Charles angliába ha egész idő alatt rosewoodban volt és figyelte a lányokat
és amúgy is a srác angol.mégis hogy került Charles angliába ha egész idő alatt rosewoodban volt és figyelte a lányokat
2015. július 17. 12:25
Remélem ez nem igaz, de ha mégis, akkor csalódtam... ://
Kapcsolódó sztárok
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!