Ő akart átlagos lenni. Így nem lesz az.
Ő akar "igaz" zenét csinálni. Nem fog a többi srác nélkül.
Rövid és keserű szóló karrierje lesz. Igazi rajongók nélkül nehéz. Őket pedig elveszítette.
Hivatalos! Szólókarrierbe kezd Zayn Malik
2015. július 30. 14:00
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline |
Hát szerintem úgyan az lesz mint Zayn-bol mint Robi Williams-bol vagy ép Justin Timberlake-bol!! Öszintén nekem semmi bajom hogy solo lesz de fura!
2015. július 30. 14:14
Sokán írják, hogy nem fog neki sikerülni.
Zaynnek r@hadt jó hangja van (elnézést a kifejezésért). Tény, hogy nem lesz akkora sikere, mint a One Directionnel, de nem fog elbukni. Legalábbis nem olyan hamar.
Mindenesetre gratulálok Zaynnek, biztos meg fogom hallgatni a számait! Hajrá! <3
Zaynnek r@hadt jó hangja van (elnézést a kifejezésért). Tény, hogy nem lesz akkora sikere, mint a One Directionnel, de nem fog elbukni. Legalábbis nem olyan hamar.
Mindenesetre gratulálok Zaynnek, biztos meg fogom hallgatni a számait! Hajrá! <3
2015. július 30. 14:23
#igazizene...tehát akkor én 5 évig nem igazi zenét hallgattam és olyat amit utált.Remek.
Megmondhatta volna,hogy "gyerekek,ez nem az én stílusom,másféle irányba akarok elmenni" és normálisan kiszáll.De nem...
Ezek ellenére sok sikert neki,nem tudom,van-e elég tehetsége ahhoz hogy így is befusson,de az biztos,hogy a múltja mindig ott lesz és biztos nem lesz olyan szinten sikeres lenni,mint az One Direction-ban.
Megmondhatta volna,hogy "gyerekek,ez nem az én stílusom,másféle irányba akarok elmenni" és normálisan kiszáll.De nem...
Ezek ellenére sok sikert neki,nem tudom,van-e elég tehetsége ahhoz hogy így is befusson,de az biztos,hogy a múltja mindig ott lesz és biztos nem lesz olyan szinten sikeres lenni,mint az One Direction-ban.
2015. július 30. 14:23
enci o.oOvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 205999 offline |
Tinibálvány:
Ha olyan sorsa lesz neki mint Robbie Williams-nek vagy Justin Timberlake-nek akkor az volt élete legjobb döntése hogy kilépett a bandából,mivel ez a két előadó is sokkal nagyobb sikereket ért el szólóban,mint bandában.
De én sok elvakult 1D fanatikussal szemben sok sikert kívánok neki,remélem sikerül neki érvényesülni.
Mert a tweet-jebol az derül ki hogy nem sikerült megmutatnia igazán magát és így akarja kifejezni hogy ki is ő valójában.
Ha olyan sorsa lesz neki mint Robbie Williams-nek vagy Justin Timberlake-nek akkor az volt élete legjobb döntése hogy kilépett a bandából,mivel ez a két előadó is sokkal nagyobb sikereket ért el szólóban,mint bandában.
De én sok elvakult 1D fanatikussal szemben sok sikert kívánok neki,remélem sikerül neki érvényesülni.
Mert a tweet-jebol az derül ki hogy nem sikerült megmutatnia igazán magát és így akarja kifejezni hogy ki is ő valójában.
1 felhasználónak tetszik:
Evelin1D
2015. július 30. 14:32
Evelin1Dღ Forever Young ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 1428 Csatolások: 7 Azonosító: 211179 offline |
Hát, az egyik szemem sír, a másik örül... Egyrészt szomorú hír, mert tudom(most már biztosra), hogy soha többé nem fog visszamenni a 1D-be... De másrészt látom, milyen boldog így, és hát az a lényeg, hogy nem adja fel teljesen a karrierjét, mert fojtatja az éneklést. És ha ő boldog, én is az vagyok
Egy biztos, rám mindig számíthat, és sok szerencsét hozzá
ui.:
Én is így értelmeztem...
Egy biztos, rám mindig számíthat, és sok szerencsét hozzá
ui.:
Idézet (enci o.oO @ 2015.07.30. 14:23)
Én is így értelmeztem...
2015. július 30. 14:47
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Remélem lesz olyan sikeres mint a bandában. Sok sikert kívánok neki <3
2015. július 30. 15:04
verliebt.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.27. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 243174 offline |
Ezt eddig is tudni lehetett,hogy valójában nem is azért hagyta ott a bandát,mert hogy átlagos életet akar élni,mert akkor még több kép került róla a napvilágra,mint amikor a bandában volt.
2015. július 30. 15:05
Midnight Memories |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 973 Csatolások: 224 Azonosító: 213467 offline |
ha neki így jó és így érzi jól magát akkor áldásom rá örülök, hogy boldog
2015. július 30. 15:06
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Szerintem egyedül nem lesz akkora sikere, mint a fiúkkal.
2015. július 30. 15:07
Noémiiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.28. Hozzászólás: 248 Csatolások: 3 Azonosító: 247338 offline |
Idézet (Rebíí97 @ 2015.07.30. 13:50)
Ő akart átlagos lenni. Így nem lesz az.
Rövid és keserű szóló karrierje lesz. Igazi rajongók nélkül nehéz. Őket pedig elveszítette.
Teljesen egyet értek veled!!!
2015. július 30. 15:13
Annyira boldog vagyok *-* végre önmaga lehet végre boldog *-* az a lényeg hogy ő boldog *-* már várom az albumokat és a zenéket *-*
2015. július 30. 15:16
Öszintén örülök , hogy boldog Igazán különleges a hangszíne . Sok sikert a továbbiakhoz DJ Malikom
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.