Starity

Zayn Malik Zendayával kavar?

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. augusztus 09. 20:19 #41
kutyuska01
kutyuska01
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 282
Csatolások: 3
Azonosító: 234261
SMS-ben szakítani nagy disznóság az biztos, de nem hiszem, hogy máris kavarna valakivel, bármekkora szemét is. És komolyan azért híresztelték azt, hogy kavar Kylie Jenner-rel, mert like-olta egy képét. -.- Két fiú like-olta a képem, akkor én már járok velük? Jézusom... -.-
2015. augusztus 09. 20:26 #42
- törölt felhasználó -    
Ha össze is jönnek, akkor szerintem sokkal jobban összeillik Zendaya és Zayn, nem úgy mint Perrie és Zayn.
És LittleLuna teljesen igazad van engem is nagyon idegesít már!
2015. augusztus 09. 20:29 #43
Ramadaa
Ramadaa
láthatatlan †

Státusz'Ameddig van fény, addig van remény. ' - Poe Dameron
Hozzászólás: 2383
Csatolások: 307
Azonosító: 229455
Mi?? Úgy volt összeköltöznek..Tejóisten
2015. augusztus 09. 20:35 #44
- törölt felhasználó -    
Belájkolta Kylie Jenner képét? ohmy.gif
Te jó ég!
Holnap már össze is házasodnak... biggrin.gif
Hagyjuk már! Ha a pletykák igazak Zendaya is hamar beadja a derekát egy friss ex vőlegénynek. Mindegy is. A sajtó keze is benne van ebben szerintem, szóval inkább nem vetem rá magam erre a témára.
2015. augusztus 09. 20:37 #45
- törölt felhasználó -    
Ez a cikk :'DDDDDDDDD
2015. augusztus 09. 20:38 #46
Bella Pearl
Bella Pearl
soy valiente

Státuszshe might be shy sometimes, but honey, she is fierce!
Hozzászólás: 1653
Csatolások: 1037
Azonosító: 191721
Szégyellje magát, de most már komolyan...
2015. augusztus 09. 20:38 #47
AngelGirl00
AngelGirl00

StátuszAnnyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít.
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 562
Csatolások: 185
Azonosító: 227598
SMS-ben szakítani egy lánnyal? ohmy.gif De nagy barom az ilyen! És most meg SMS-ben tartja a kapcsolatát Zendayával? Mi lenne ezzel a sráccal ha nem létezne a mobil?
2015. augusztus 09. 20:42 #48
csutii
csutii
új tag
Hozzászólás: 56
Csatolások: 0
Azonosító: 130827
Lol, valoszinu...
2015. augusztus 09. 20:49 #49
- törölt felhasználó -    
Egy cikk, pár ostoba ember, és máris kész a botrány.smileeee.gif
2015. augusztus 09. 20:54 #50
Gesztenye2
Gesztenye2
visszatérő vendég

Státusz"I Know You Wanna Kiss Me!" ♥♥
Hozzászólás: 424
Azonosító: 206949
Az röhely hogy Kylie-vak egy nyamvadt like miatt akarják összehozni :") és Zendayaval sem az van hogy randiznak hanem az hogy együtt akarnak dolgozni biggrin.gif sok röhely egy cikkben. - Ps.: szerintem Zendayaval és Zayn mondjuk összeillenének... A kisugárzásuk vagy bármi más tényleg hasonló bennük
2015. augusztus 09. 21:02 #51
DirectionerGirl001
DirectionerGirl001

StátuszIM NEVER GONNA STOP LOVING HARRY STYLES
Hozzászólás: 815
Azonosító: 246892
Véleményem szerint elég nagy disznóság SMS-ben szakítani főleg úgy hogy Perrie a menyasszonya !! Nem is értem mi lett Zayn-ből !?!!? Mióta ki szállta bandából csak a rossz irányba halad ...legalább is szerintem ...Ha úgy nézzük akkor ez most tök olyan mintha ő lenne Miley Cyrus csak lányba jó azért nem pont olyan de nagyon hasonlítanak egy két dologban mint pl. az első dolog hogy mind ketten Levágatták a hajukat csak éppen Miley nagyon rövidre és Zayn pedig kopaszra úgy értem Miley esetében a "jó kislányos,, külsőből lett szépen fogalmazva nekem nem igazán tetsző külső hangsúlyozom NEKEM Zayn esetében pedig a "jó/rossz,, mert ugyebár kinek mi .. szóval abból a külsőből lett inkább nem is mondok semmit (bár Zayn szemeit még mindig imádom) Most hogy mondtam egy rakat hülyeséget vissza térek a témához ! Szóval ha jobban bele gondolok Zayn és Zendaya tényleg össze illenek de az csak a külső ... Mivel nem ismerjük őket személyesen ezért nem tudhatjuk hogy igazából mennyire is illenek össze lehet hogy két eltérő személyiség !! Ezt most nem féltékenységből mondom de lehet hogy ez a igazság ! Szerintem most Zaynt jogosan köcsögözöm le mivel kb. egy hete hogy szakítottak és már csajozik ez nem szép dolog tőle sőt egyenesen pofátlanság !! De nem hogy Zayn-től nem szép de másoktól sem az !! Megértem én hogy kilépett a bandából de attól még ne legyen ekora pofája és mielőtt jönnének rám a rossz kommentek hogy pedig én pár hónappal ezelőtt oda voltam Zayn-ért!! IGEN oda voltam de az akkor volt és nem most ! Most egy nagy képű paraszt lett belőle már nem azért de az hogy eljegyzel egy gyönyörű lányt aki soha nem csalt meg téged sőt még meg is bocsájtott ha te őt viszont igen aztán őt eljegyzed rá pár évre pedig dobod SMS-ben mert mért ne ??? Rá kb. 1 hét múlva pedig már csajozol .....Az pedig szerintem a like-olat más lány képét még a legkevesebb !
2015. augusztus 09. 21:12 #52
westher
westher
Hozzászólás: 1585
Csatolások: 225
Azonosító: 238307
Oké, megyek belájkolom Michael Clifford valamelyik képét. Ha ezt olvasod meg vagy hívva a holnapi esküvőnkre. Koszorúslányok jelentkezését várom.
2015. augusztus 09. 21:16 #53
Nelia
Nelia
gasoline

StátuszI forgive, but I never forget!
Hozzászólás: 5151
Csatolások: 1554
Azonosító: 233172
Idézet (westher @ 2015.08.09. 21:12)
Oké, megyek belájkolom Michael Clifford valamelyik képét. Ha ezt olvasod meg vagy hívva a holnapi esküvőnkre. Koszorúslányok jelentkezését várom.

Off: Calummal megyek, jó? biggrin.gif

On: Calum Hood is belájkolta Kilye Jenner képét és még sem hozták őket össze..
Egyébként meg Zayn elég szemét lehetett, hogy 3 év járás, sőt még eljegyzés után Perrie-vel egy SMS-ben szakít..
2015. augusztus 09. 21:20 #54
Luana Roth
Luana Roth
új tag

Státusz"Egyél addig amíg álmos leszel. Aludj addig amíg éhes leszel."
Hozzászólás: 48
Azonosító: 246648
Egy 1 hetes kapcsolatnál is köcsögség SMSben szakítani, de egy 3 (asszem 3) évig tartó párkapcsolatot ami már túl van az eljegyzésen, na az már tényleg seggfejség. Sőt a mostani Zaynre a legkedvesebb szó amit mondani tudok az az, hogy: Seggfej. Komolyan mondom SZÁNALOM amit ez a fiú mostanában művel. És igen directioner vagyok, igen számmora még mindig a banda tagja (és az is marad), de akkor is szánalmas amit csinál. Mellesleg Zendaya rohadtul nem illik Zaynhez. Nem féltékenységből mondom, de akkor is Perrie a legmegfelelőbb választás. Mert pl. Zendaya vagy az eddigi "csajai" (értsd: akikkel összehozta őket a pletyilap) álltak mellette mikor kilépet az 1Dből? Ők támogatták őt? NEM. És ha nem is maradnak együtt, mert elhidegültek vagy mittomén' akkoris megérdemel ennyit (minden nő) Perrie, hogy odarepül hozzá és megbeszélik ezt az egészet.
Nagyot csalódtam Zayn Malikbe...
2015. augusztus 09. 21:25 #55
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Azta, azért nem semmi ez a Zayn... Évek után SMS-ben szakít a menyasszonyával. Korrekt, egyenes ember.
2015. augusztus 09. 21:33 #56
- törölt felhasználó -    
Szerintem ez random pletyka,nincs semmi valóságalapja nea.gif vI sms-ben szakítani ennyi idő után,úgy hogy eljegyezte(!) az nem egészen korrekt.Khm....Szegény Perrie-t sokkal jobban megviselte,ő meg itt-ha nem is csajozgat,de-nem veszi nagyon a szívére úgy tűnik...
(Ezt a képet imádom róla,istenien néz ki wub.gif )
2015. augusztus 09. 21:34 #57
Lajuraxx
Lajuraxx
visszatérő vendég

StátuszPhysically, I'm fine. Emotionally... I'm bruised.
Hozzászólás: 157
Azonosító: 209595
Na, azért álljunk meg egy percre, mégis honnan vették, hogy SMS-ben szakított Perrie-vel? Lemaradtam valamiről...? De most komolyan. Jegyesek voltak, közös házuk is volt, három év után csak nem SMS-ben szakít. -.- Meg, mi az, hogy a csajozási technikáját csiszolgatja különböző nőkön? xd Úr isten, ez mi a franc xD
2015. augusztus 09. 21:43 #58
- törölt felhasználó -    
Idézet
Zendaya nem az első lány, akit összehoznak a frissen egyedülállóvá lett énekessel. A múlt héten, miután Zayn lájkolta Kylie Jenner egyik képét a Twitteren, a pletykamagazinok máris rávetették magukat a témára, azt híresztelve, hogy a szívtipró közelebbi kapcsolatba szeretne lépni a celeblánnyal.

Tökre érthető. Zayn és Kylie együtt vannak, sőt Kylie már terhes is tőle, az esküvő pedig holnap lesz.
Nem mondom hogy nem igaz a hír, mert lehet hogy van valamennyi valóságalapja, de Zayn drámái eleve unalmasak minek még kitalálni mellé ilyeneket?
2015. augusztus 09. 21:44 #59
Arvil fan
Arvil fan
Photographer

Státusz"Do something today that your future self will thank you for."
Hozzászólás: 1423
Csatolások: 38
Azonosító: 216037
SMS-ben szakítani bunkóság és ilyen hamar szakítás után már más után néz.
2015. augusztus 09. 21:53 #60
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Hozzászólás: 2806
Csatolások: 4078
Azonosító: 130190
Ilyen sok hülyeséget egy helyen. http://www.mundolatino.ru/forum/php/images/smilies/c70b0504c705.gif
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok